perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ruattinlaivan Raiskarit

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016033121348419_ul.shtml

Juuri kun pääsin sanomasta.....

Nuorten miesten kasvot ja henkilöllisyys ehti kuitenkin tulla tutuiksi tuhansille ruotsalaisille. Heidän maahanmuuttajataustansakaan ei jäänyt pimentoon.

Aftonbladet kertoo, että neljästä epäillystä kaksi on epäiltynä myös Tukholman lähistöllä sattuneen murhaan - ei kuitenkaan tekijänä, vaan avunannosta.

Miesten asianajajat kuitenkin viestittivät lehdelle, että kaksikkoa vastaan tuskin koskaan nostetaan syytteitä syystä, että asianajajat eivät ole saaneet heitä koskevaa esitutkintaa luettavakseen. Se viestii siitä, ettei syytteitä ole luvassa.


Aiemmin tapahtunutta.....

AamunSuura: "Suomesta Kiemunki maalaa kuvan maana, jossa terroristit, raiskaajat ja muut rikolliset lasketaan käräjäoikeuksista vapaalle jalalle ja kirkko ottaa suojiinsa kaikki laittomasti maassa olevat."

Niin nin....eiks tuossa nyt periaatteessa ollut NIIN, että tuolta on ruattinlaivalta KÄVELLEET raiskaavat mutiaiset enemmän tai vähemmän vain "vapaaksi" ja ulos ?
Ja sitä ennen MURHAANosallistumisestakin vielä.
Ja kirsikkana kakun päällä, "syytteitä ei tule" jne yms. HAHAHHaaa....oi Aaamulehti, oi Aamulehti !

Juuri kun päästiin itse kukin sanomasta. Minä totuuden, te valheen, Ählämit tarjoaa taas yhden tällaisen ihanan "namupassin" ja "Yksittäistapauksen™" !

Jumalauta että ne tekee muuten kaiken melko vitun HELPOKSI ja S E L V Ä K S I !!!

"..Ei taawwa kuu_e mtaan aiskaaehia mun-aaeia äy ! "


Mutta tässä pintamaailmassapa näkyy !! Ja USEIN !! Ja paljon !!
Ja ihan kaikkialla ja jatkuvasti !!

Mutta eniwei; raiskasivat sitten TAAS jumalauta, kerran, jonkun ruattalaislikankin, nämä VITUN ählämin paviaanit, siinä kun murhalta kerkesivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti