perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pyhä Valtio, Sen Maat, Pyhä Hirvi, ja Poromies.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031721283496_uu.shtml

Siinä, paitsi pari uutta kirjoitusvirhettä, teille "Valtio ja Hallitus" TAAS, pähkinänkansissa. Ja siis "Laki"akin, ja siis pähkäHULLUSSA pähkinänkuoressa.
Sillä SE on AINOA missä niitä on saatavilla, ja AINOASTAAN kliinisen tyhmät ja pelottavan hullut SUOSII mitään noista, valtiota, lakia, hallitusta tai kyttiä tai muuta hullua Luciferiaanista roinaa ja sortoa ja "Laillista" riistoa ja tukahdutusta ja varkautta yms SOTAA ihmistä vastaan.

Mutta tässä pari sitaattia jutusta...
Neljä syytettä


Tapaus päätyi rikostutkintaan ja aikanaan Lapin käräjäoikeuteen Sodankylään.

Syyttäjä luki kolmekymppiselle poromiehelle syytteet metsästysrikoksesta, maastoliikennerikkomuksesta(??!?!), luonnonsuojelurikkomuksesta ja metsästysrikkomuksesta.

Ensimmäinen syyte koski eläimen ampumista rauhoitusaikaan ilman pyyntilupaa, toinen liikkumista valtion mailla moottorikelkalla ilman Metsähallituksen lupaa (uralta poisajo), kolmas liikkumista moottorikelkalla kansallispuistossa ja neljä siitä, että syytetty kuljetti metsästysasetta moottorikäyttöisessä ajoneuvossa.

Käräjäoikeus katsoi kaikki syytteet toteennäytetyiksi ja tuomitsi poromiehen 60 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Syytetty valitti asiassa Rovaniemen hovioikeuteen. Tuoreella päätöksellään hovi päätyi kuitenkin samaan johtopäätökseen kuin alioikeus. Tuomio jää voimaan.

Tuomittu menetti valtiolle rikosvälineenä käytetyn moottorikelkan arvon 5 000 euroa sekä Tikka .222 - metsästyskiväärinsä kiikaritähtäimineen. Hän menetti myös kahdeksi vuodeksi metsästysoikeutensa.


Ylläripylläri !!

Kyse on taaskin, vitun naiivit idiootti paskapäät, PELKÄSTÄÄN VARKAUDESTA  ja vieraan ihmisen komentelemisesta ja alistamisesta ja nöyryyttämisestä ja hänen pitämisestään OMAISUUTENA yms jne, vaikka miten ynisisitte ja jankuttaisitte kuten ne aivottamat idiootit mitä olette, sitä PASKAA mitä teille ON S Y Ö T E T T Y  koko ikä, ja jonka te "kiltteinä ja hyvinkasvatettuina ja kuuliaisina" pikku hellantelttuina olette sitten menneet perkele vieläpä USKOMAAN ja sisäistämään, kuin papukaija.

KAIKKI tämä tapahtuu siis TÄYSIN, ilman MITÄÄN vitun "valtuuksia" ja "lupia" ja "oikeutta" yms paskaa.
Ennen ne sentään keksivät valehdella edes sen verran, että tämä heidän ERIOIKEUTENSA PUUTTUA muiden ihmisten asioihin ja KAIKKEEN ylipäätään MITÄ AURINGON ALLA TAPAHTUU, koskaan, missään, -jollain vitun "jumalaallisella oikeudella" tai jollain. Mutta nykyään teidät on saatu jo niiiiiiin koulituiksi marakateiksi, ettei sitäkään vähää enää tarvita; "oppi" on...."sisäistetty" !!

Kaikki on jo ohi.Move on =====>


Mainitsen vielä, että tuo "lempiblogaajani" inhoaa ERITYISELLÄ ja mukaansatempaavalla innolla ja inholla näitä vitun kuvottavia, muinaisia, ultra-naurettavia surmanloukkuja nimeltä "Kansallispuisto".

Se jos mikä Kommunismia par excellance.

Ja mainitsen vielä, ja tästä on ollut muuten tekeillä ihan omakin kirjoitus, mutta nyt aihe kävi ihan itseMINUN päälleni, niin tuo että "valtion mailla"...... Niin nin: mikähän koko planeetan pinnasta mahtaisi olla tämä "EI-valtion maa"  !??!

Missä SE, alue, on  !?!?!

Ja MILLÄ helvetin "oikeudella" te viette itsellenne, saatanan kusipäät kyltymättömät moraalittomat perkeleen porsaat, KAIKEN mitä maanpäällä kasvaa ja versoo ja on ja tulee olemaan jne jne jne ab initio, ad infinitum  !?!?
Häh ?!?

Olisi kiehtovaa kuulla jokin Perustelu tuolla Pac-Manin nälällenne.
Kuulemiin.P.s "Suomen Valtio" ....mikä sitten onkin.... luultavasti nuo muutamat kytät ja kaikki lakeijat ja pari muuta "Virkakus...siis miestä" - on velkaa tuolle sälliparalle viisdonaa rahana, hyvän uuden kiväärin tähtäimineen, ja julkisen anteeksipyynnön ja vaikka pari hyvää ateriaa ja jotain...thai-hieronnan tai jotain.


Alkakaa kaivella siis Komento Kommarit kuvettanne vaan, ihan reilusti, nooooiiiin, siiiinne vaan; käsi kukkarolle, silvous plait.Saatanan räkäpäät paskarotat !

Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti