maanantai 21. maaliskuuta 2016

Monikultturismin syitä jne

MILTEI kaikenkattava, muttei ihan, selitys kaikelle nykyiselle. Mm "monikultturismille™" yms.
Haistakaa vittu paska.


===>

Tämä "Monikultturismi™" vastaan "Ei-Monikultturismi" ja me ilmeisestikkin ihmisperseet-rasistit-kalapuikkoviiksijuntit jne, on eräänlainen moderni Talvisota.
SITÄ se on "vasureille".

Koska me olemme syntyneet nyt aikaan jossa EI OLE, toisin kuin lähes KAIKISSA muissa historian ajanjaksoissa, suurta ylimalkaista sotaa käynnissä, siis kunnon sotaa ei mitään ählämi siellä ja toinen täällä, niin näyttää siltä, että "jengi" tarvitsee sen yhteisen vihollisen ja kokemuksen yhteisesti koetusta Suuresta Taistelusta.

Se yksi suuri yhteinen yhdistävä tekijä tarvitaan, ja se on sangen helppoa hankkia, asettamalla paikalliset ja murjaanit vastakkain.

Ja hengittämällä sitten kaikkien niskaan jotka asettuvat, ihan oikein, poikkiteloin.

Eli perus vasuri-strategia; tee jotain kusipäistä ja pahaa ja ilkeää ja julmaa ja ultranarsistisen ääri-itsekästä ja tukahduttavan umpityperää ja ÄRSYTTÄVÄÄ ja vastenmielistä ja tyhmää ja lapsellista ja väärää ja sitten KUN se toinen REAGOI ihan täsmälleen odotetulla ja itsestäänselvällä ja oikeamielisellä ja luonnollisella ja realistisella tavalla siihen, niin bäng! soppa on valmis.
Voit kutsua häntä miksi vain ! Rasisti Fasisti Basisti Kulinaristi ...whatever.
Mahdollisuudet on lähes rajattomat !


- - - - - - - - - -

Yksi syy, niinikään, kaikkeen, on se ettei aikuiset enää muista millaista on olla lapsi tai nuori. Eivätkä täten siis enää VÄLITÄkkään siitä mitään. Ja vieraantuvat vuosi vuodelta yhä enemmän, yhä kauaemmaksi.


Lueskelin mm tuota Suomalian Sanomat blogia, ja tätä kirjoitusta peruskoulujen neekeriongelmista.
Vittu että pisteli kyllä vihaksi, ja veret kiertään !!

SAAAAATANA !!

Ja toden totta; voiko enää täydellisempää esimerkkiä olla, tai edes keksiä, tuosta mitä juuri ylempänä sanoin ?!?!? Eli että aikuiset "monikultturistit" eivät enää muista lapsuuden ja nuoruuden olemusta ja sisältöä ja tietoisuuden olemusta ja sen sellaista.
Tai välitä siitä vittuakaan. Ja sen sijaan hullunkiilto silmissään TUHOAVAT nuoruuden ja lapsuuden ja sen kokemukset, ainakin tällä hetkellä jo pariltakin sukupolvelta.
Ja muistakaa, että sitä niitätte mitä olette kylväneet. Eli lähinnä; vihaa ja katkeruutta. Mistä voitte syyttää sitä typerää munatonta ja täysin aivotonta, sielutonta, pallinaamaista mulkkua siinä yllättävän kiiltävässä tasapintaisessa osassa paskahuusin tai eteisen tai joskus jopa vaatehuoneen, seinää.


*


Yksi syy niinikää, kaikkeen Suomeen Tarvitaan Äkkiä Paljon Neekereitä hölinään, on se että suomalaiset, ja tämä on TÄRKEÄ juttu(!!), on nyt ENSIMMÄISTÄ kertaa, nähneet kiitos netin, SEN mitä tuolla rautaesiripun takana OIKEASTI on ja on koko tämän ajan ollut ja voi olla, ja suomalaiset lienee sentään tajunneen edes SEN, miten VITUN TOTAALISEN TAKAPAJUISIA KOMMARIJUNTTEJA täällä on oltu, iät & ajat.
Ja siitä(kin) tulta tai tuulta, alleen, saaneena suomalaiset on nyt ÄRTYNEENÄ PÄÄTTÄNEET, se on siis PÄÄTÖS, lähteä pyrkimään kohti edes jonkinlaista mini-amerikkaa tai mitä se ikinä onkin mitä ne silmissään näkee.
Mutta jutun juju on siis SE, että Finuiitit on nyt kuunnelleet olevansa juntteja, mitä he siis absoluuttisesti OVAT, ja takapajuisia ja rumia ja tyhmiä ja mitä lie, niin kauan, että se on VIHDOIN mennyt perille että JOTAIN täytyis kai tehä !?
Mutta se MITÄ on alettu tehdä, on vain ihan täysin VÄÄRIN. Väärä valinta.

Ja myös todella todella munaton, sellainen sieltä missä aita on matalin, tyyppinen ratkaisu. Ehkä jo siksi, ettei se vaadi mitään muuta kuin sen että sietää nekruja ja murjaaneja loputtomiin ja heistä tulevat LOPUTTOMAT ja päättymättömät menoerät ja muut haitat ja ongelmat yms. Ja sietää pitää siis myös melko vaikuttava määrä demoonisen pahoja tekoja, ryöstöistä raiskauksiin ja polttomurhista "kunniamurhiin" yms apinanpaskaa.
Mutta kai se on PIENI hinta sille, että NÄYTTÄÄ ilmeisesti jonkun kuvitellun Toisen, jonkun Suuremman Maan ja Kansan, silmissä Hyvältä ja Oikeamieliseltä ja ...blääblääblää.

*

Täällä kohkataan "ihan kybällä" koska vastaavan tyhmät ali-ihmiset AMERIKASSA, kohkaavat vastaavaa typerää paskaa siellä. Ja koska tyhmät kunnioittavat vain toisia tyhmiä, on "Meidän" tyhmien PAKKO seurata niiden tyhmiä, koska muutoin?.... kuka tietää ..!?...jos EI seuraa tyhmien tyhmyyttä...tulee kai se pelätty Kaaos ja Anarkia !!!

....Hei käääk hei !
Nyt mä aloin jo pelottaa itteeni !?...apuuuuuuuuuuuu !!


Tietenkin TYHMYYDESTÄ tämä ihan KAIKKI johtuu. Siitä suurin osa teidän vitun "elämäänne" ylipäätään, vitun alkeelliset ameebat, johtuu. Lähinnä ja yksinomaa ja erityisesti ja eksklusiivisesti.

"Ajatelkaa" sikäli osaatte ja pystytte ja viitsitte ja jaksatte, se VOI sattua päähän, ihan oikeasti(!!) -liian raskas ajattelu ihan konkreettisesti kuumentaa päätä!- niin nin aatelkaa hetki miten umpinaisen ja absoluuttisen ja aggressiivisen, päällekäyvän Super Typerää ns "Monikultturismi™" oikeasti on.
Aatelkaa !!
Sikäli kuin se jotain edes ylipäätään ON, eikä vain taas yksi nimi VASEMMISTON loputtomalle vallanhimolle ja halulle, ja pyrkimykselle tehdä maailma kuvottavaksi tunkkaiseksi Globaaliksi Kommunistiseksi Dystopiaksi. Jossa siis HE, ihan vain sattumalta, muodostavat sen uuden "Yläluokan".

Ajatelkaa miten mielisairas ja ärsyttävän TYHMÄ, sellaisen perkeleen vitun imbesillin, ali-idiootin, pitää olla, joka saa siihen kaoottiseen pieneen päähänsä tuoda saatana SUOMEEN !!! Jossa OLI(!!) kaikki maailman POTENTIA, vaan ei o enää, laivalasteittain vieraita NEEKEREITÄ !!
Ei edes vain ulkomaalaisia, eli TÄYSIN TOISIA IHMISIÄ ja "ihmisiä" vaan siis vielä NEEKEREITÄ ! Jotka ovat oma kategoriansa. Jossain pystyapinan ja nelijalkaisen eläimen, apinan kai, välillä. Niitä sellaisia primitiivisiä eli alkeellisia alkuapinoita sielä vitun Afrikan VIIDAKOSTA perkele, ja savanneilta ja muilta ruohotasangoilta, jotka tuijottavat kameraan murjottavan näköisinä, kärpäsiä silmissään ja absoluuttinen köyhyys ja puutteenalainen kaaos ympärillään, ja sisällään. Palvomassa jotain VITUN krokotiilia tai sen ulosteita, ja paistamassa ja syömässä niitä. Toisiaan tappaen milloin mistäkin älykääpiötäkin pyörryttävästä, typerästä, syystä.
"Mhana tapoi hane, koska ha oli manatu !...ha oli manatu !" eli "hän oli manattu". Ja tuo on vasta niitä järkiperäisimpiä syitä miksi neekeri murhaisi toisen nekrun.

Jos joku paikallinen, suomalainen, paholainen tappaisi esim Timo Soinin tai jonkun, tai vaikka Thoorssin tai jonkun, ja sanoisi tappaneensa tämän, koska se oli manattu, voisi häntä hyvin ymmärtää. Mutta se olisi sitten.
VAIN sitten.

Eniwei, ajatelkaa hetki miten omituista ja kahelia on tuoda suomeen, JOS siis pyrkii eteenpäin tai edes pysymään paikallaan, contra se että "etenisi" taakseppäin, kuten siis neekerten kanssa poikkeuksetta ja vääjäämättä käy. Niin nin ajatelkaa miten outoa ja hullua ja tyhmää ja lähinnä SABOTAASIA se ON, tuoda niitä vitun ruskeita kääpiöitä tänne.
Ja tekemään MITÄ ?!?! .......?...olemaan....ninq tossa ...jossain...ja noi ?


* - * - * 

Stadilaisten nuoruus ja lapsuus.
Lähes KAIKEN elämässä määrää, geenien ja sen sellaisen jälkeen siis, lapsuuden ympäristö ja kokemukset. Ja se mikä kerran paikalleen jämähtää, ei enää ikinä hievahdakkaan. Ei sitten millään !
Se muovaa sen typerän perkeleen kuulapäisen paskan, mikä suurin osa "ihmisistä" on. Ja Stadilaisista suomessa.

Jos vertaatte sitä miten Helsinkiläinen KOKEE "Suomen" - siihen miten lähes kuka tahansa MUU KUIN HELSINKILÄINEN sen kokee ja tuntee ja ymmärtää ja näkee ja maistaa ja haistaa ja muutenkin aistii, niin se on melko vitun RADIKAALI ero !!!!!!!!
!!!!!
!!!
!!
!


SIINÄ on teille samantien, bäng, yksi lisää kaiken muun joukkoon, sille miksi Helsinkiläiset on AINA olleet ja ovat ja tulevat olemaan "Maanpettureita" ja nykyään neekerten-rakastajia ja murjaanien syleilijöitä yms, tai ainakin sellaista näytteleviä. Se johtuu siis siitä, että SE mukailee heidän KOKEMUSTAAN E L Ä M Ä S T Ä ja olemassaolosta itsestään !! An Sich, sinänsä !
Ei SE mitä me MUUT olemme KOKENEET pitkin elämäämme "Suomessa".
Stadilaiset ei nähkää OLE kokeneet SITÄ. Vaan ne on AINA, pienestä vauvasta asti, nähneet Suuren Suomen.
Niille "Suomi" EI OLE mikään pieni ja yhdentekevä paskaläntti keskellä jossain siellä..."ei mitään" mutta jossa on silti valtavasti sekä TILAA, että potentiaa, ja kaikenlaista löytämätöntä ja kiehtovaa, kuin Legend Of Zeldassa.
Heille "Suomi" on "Stadi".

Se on "kuin mikä tahansa Eurooppalainen pikkukaupunki (anteeksi siis; megacity piti kai sanoa!)" ja suuri ja valtava ja kuhiseva ja täynnänsä kaikenlaista ja väristä, ja kaikkia Toisia, kaikkia kiehtovia rotuja ja sekoituksia ja mausteita ja hajuja ja ruokia ja vaatteita ja sen sellaista.
Ja on jopa ihan oikeita "nähtävyyksiäkin" !! On Suomen Linnaa ja on Korkeasaarta ja on sitä ja on tätä, on kuuluisuuksia kadulla, ja on Luxus-Brändien kauppoja ja kuuluisia kuppiloita ja ....vaikka mitä ! Huru mykket.

Ja SE on heille NORMAALIA !! Eikä MIKÄÄN MUU. Ja by god; he ovat päättäneet siellä keskenään, yksissä tuumin, että tällaaseks me tehrähän koko Mua !
Suureksi kuhisevaksi, paskahousuiseksi ja pelkääväksi, identiteetittömäksi kurjaksi, surkeaksi, narkkarientäyteiseksi persläveksi !!
Jihuuu !!
Kiitti.


Ja kun kasvaa tai "varttuu", tuollaisessa hyvin epäpersoonallisessa ja ennen MITÄÄN muuta epä-KODIKKAASSA, ympäristössä tai "miljöössä" - tulee siitä kasvaneesta idiootista tietenkin... hyvin Kommunistinen. Eli hyvin EI-kotonaviihtyvä ja EI-kodikas, ja EI-kotirakas ja ylipäätään hahmo joka ei kertakaikkiaan KÄSITÄ sitä MIKÄ, ON, "koti".
Koska sillä ei ole koskaan itsellään sellaista ollut ! Se on AINA pyörinyt siinä, KESKELLÄ kaikkea ja jonkun muun jaloissa ja nurkisssa.
Se on toisin sanoen ...kuin idiootti tai koditon. Eikä se siitä parane. Se pitää PAKOTTAA, kuten kaikki Pahuus, nöyrtymään. Edes teennäisesti ja hetkeksi.
Tai muuten meidän muiden de facto KOTI, menee ja pysyy iäti poissa.
Siinä kaikki.

Stadilainen ei YMMÄRRÄ   TUNNELMAA tai "ambienssia". Minä ymmärrän, Japanilainen ymmärtää, Stadilainen ei ymmärrä.
Sille kaikki on VAIN jotain vitun ohikiitävää typerää muovista ja pinnallista, naismaista ja itsekästä vitun Typerää Paskaa. Sille; maailmassa ei OLE mitään mitä muut tarkoittavat "kodilla". Ei OLE mitään "kodikasta" tms, on vain ...."kaikkee tätä".
SE on pääkaupunkilaisen kokemus olemassaolosta, contra Juntti.

Kaikki ne on samanlaisia vitun pystyynkuolleita nyrpeitä nirppanokkaisia paskapäitä kaikkialla, suurkaupunkilaiset. Paitsi ilmeisesti Japsit, jotka lienee todella älykkäämpiä kuin suurin osa valkoisista, sillä Japsit kykenevät TÄYSIN ja ehdoitta, säilyttämään oman Itsensä kaikkialla ja kaiken keskellä. Ne on kuin minä; niiden Minuus ei herpaannu tai ole kiinni muiden ailahteluista ja "Koko Maailman" ja "MaailmanKOMMUUNIN"... liikehdinnöistä yms.
Kuten lempiblogaajani Japseista mm sanoi; ne ei vain VÄLITÄ vittuakaan.
SIKSI niiltä ei kukaan koskaan kysy, että: haluutteko tulla mukaan, sotiin ählämimaihin ählämeitä vastaan ? Tai jotain muuta tuollaista. Niitä ei vain kertakaikkiaan KIINNOSTA !!!!!
Niillä, toisin kuin "Meillä" täällä, on oma "juttunsa" ja ne pysyvät siinä kuin täit tervassa ja omistautuneesti ja kuuliaisesti, ja se on oikeasti niille RIITTÄVÄÄ ja ne oikeasti TYKKÄÄ siitä, ja niitä ei KIINNOSTA olla "maailman keskipisteessä".
Niitä kiinnostaa PALJON enemmän........junou?... nauttia elämästä.
Hyvä suihinotto ja hieno Nintendopeli, khuulit vaatteet khuulissa ja ÄLLISTYTTÄVÄN siistissä, ihan oikeassa, Mega-Cityssä.
Niitä EI KIINNOSTA mennä johonkin vitun muinaiseen ja yhdentekevään vitun "pölykulhoon" keskelle Persiaa ja alkaa kahakoida ja julistautua sitten erilaisiksi kuin ählämit itse, tjns. Niitä ei vain kertakaikkiaan vittu K I I N N O S T A !!

Get it ?!
They ain´t giving a FUCK.

Mutta eniwei, suurkaupunkien tylsämieliset ja tympeän sieluttomat ja tyhmät "ihmiset" on kuin juutaloisia; eräänlaisia valittelevia ja ylimielisen kusipäisiä, ja EHDOTTOMAN HYÖDYTTÖMIÄ pikkulapsia ja maailmaaneksyineitä "hienompia sieluja" jotka potevat "maailmantuskaa" ja siinä OLEMISEN tuskaa, joka johtuu Stadilaisten "keississä" juurikin SIITÄ, ettei niillä helvetin vitun houkilla ja huorilla OLE mitään mitä kutsua OMAKSI tai KODIKSI.
They ain´t GOT nuthin !

Ja KAIKKI sekin vähä mitä missään ON, on ..............................arvaatteko KENEN !?!?
Tai minkä / kenen OMISTUKSESSA ?!?!
Tadaa !! Thät´s rait !! VALTION !

HAHahahahaaaaaaaaa..
"Nää on kuule sälli VALTION, maita!!"
"Tää on kuule nulkki VALTION istuinpenkki!"
"Tässä kulkee vain kuule niljake VALTION moottoriajoneuvot ja Poliisi-Pyhimykset, pyhillä mootttoriajoneuvoillaan ja yhä pyhemmillä jaloillaan!"

Jne...... vaaaaikka tietysti jokuhan VOOOOIIISI todeta, että "heeeetkinen Hra Valtio !!...weid-a-faking-minit ! Ettex te ninq aina sano ja näi, että ´suomessa VALTA kuuluu KANSALLE´ja näi ?...joten mitä tämä tkaikki VALTIO-roska on ? Ja eritoten Valtio VASTAAN Kansalainen ?!!?...What´s THAT !!?!??!!?"Eli: Stadilaisen taliaivon, tai anteeksi "sielun", missiona lienee siis vain jatkaa jo tutulla linjallaan, eli tehdä kaikki mahdollisimman Viralliseksi ja epäpersoonalliseksi ja epä-Itselliseksi ja epämiellyttäväksi ja epäinhimilliseksi ja kaukaiseksi, luoksepääsemättömäksi ja vieraaksi. Mahdollisimman sillätavalla "kutkuttavaksi" kuin vaikkapa on Japanilaisturisti siinä katajanokan vitun rumien ja totaaliJUNTTIEN vanhojen haisevien perkeleen, Ryssäläistyylisten(!!), vitun TELTTOJEN ja haisevan kalan, seassa. Tai neekeri joka haisee jollekkin khuulille dödölle ja lehahtaa kuin khuuli ruskea haamu, tosta vain!! ohitsesi, kuin Bladerunnerissa ikään, liikennevaloissa tai jossain khuulissa ja salamyhkäisessä kallioisessa paikassa. Kuten esim Kampin ja Foorumin yhdystunnelissa tjns.
On kuin eläisi Anglo-Juuden-Sfäärin skifileffassa herran tähden !!
Siitä on juntit ja vanhat piiat ja lehmänpaska hajuineen ja Justiina kaulimineen yms KAUKANA ! Ja voi tuntea olevansa jotain muuta kuin tyhmä, neliöpäinen, laatikkonaamainen typerä vitun Pohjoinen-Ryssä.

Niiice.


"Jaa jotain tällast vai?"

Ni !!
Just tota tollast !! ^^

Miten arvasittekin ! Hahaa.. ok.


Sekin lienee yksi "Monikulttuurisuuden™" syy, että juurikin tuota ^^ tuollaista kuvottavaa, kammottaa ja aika pitkälti myös RODUTONTA, rumuutta yritetään kai välttää ja manata pois, ottamalla mm juurikin neekereitä, kävelemään ja vetelehtimään pitkin Stadin katuja ja kujia ja teitä ja onkaloita ja losseja ja busseja yms, määän.

Ja SE sitten kai poistaa tuon ruman lärvän ? Tai jotain.... Tai ehkä sen tuoman ja aiheuttaman, tuskan, kantajaltaan tjns ?! En tiä.
Ehkä.
Neekerithän osaa taikoa, so ....whadda fuck !


* - * - *

Sitten jotain mitä olen säästellyt, jotain HYVIN merkittävää ja selitysvoimaista, jota en olisi halunnut antaa teille vitun siat ja muulit, ilmaiseksi. Mutta... menköön nyt sitten kai...?..
Eli; kuten sanoi, suurin osa "asenteista" yms tarttuu LAPSENA ja nuorena. Ok ?
Onko tämä jo selvä ? ...ook.....khei...

Sitten; suuri osa tästä tyhmästä "te ootte kaikki vaa rasistei™" rimpuilusta, on itse asiassa myöhästynyttä ja "mis-placed" eli väärinkohdistettua ja sijoitettua, vihaa ja kostamista, kouluaikojen vihollisia ja koviksia ja kiusaajia vastaan. Se on siis takautuvaa takaisin-iskemistä. Mikä jäi tod-näk. SILLOIN tekemättä, ja NYT sitä tehdään sitten senkin edestä ja KAIKILLE !!
Kostetaan KAAAAIIIILLE, koska.........miksi EI ?!?! VIHA on sokeaa.

Huidotaan ja riehutaan, räitään ja paskotaan, ympärillemme sen kun pystytään, vielä KUN pystytään ja toivotaan, että se tarttuu niihin metrohousuisiin, mahdollisesti kaljuihin, typeriin ylä-asteen kovismulkkuihin jengeineen ja mopoineen ja kännisine typerine tyttöystävineen. Ja jooos sattuukin jonkun muunkin päälle tämä(kin) paska lentämään niin mitä sitten ? mitäs oli juuri SIINÄ ja olemassa ylipäätään !
Ni ! Vittuako ON liitossa niiden mulkkujen kaa ! Ja näi.

Ne luulevat siis, nämä Mokupäät ja Vasurin näennäis-neekerinrakastajat, että ME ..."Rasistiset Ihmisperseet™" (mikä ihana nimi!! aaaiii ! AHahahaha, ja tuo kyllä heidän moraalisen paremmuutensa ja yleis-inhimillisen ylemmyytensä, hyvinkin selkeästi esiin) ja "Maahanmuuttokriitikot™" yms, olemme lähinnä ja vain ja ainoastaan, juurikin TUOTA JENGIÄ ITSE !!!
Eli noita metrohousuisia koviksia yläasteelta, ja pahat EDELLEEN mielessä.
Ne taistelevat SITÄ vastaan !!!!!

Ymmärtäkää nyt jo perkele itse kukin, kumpikin puoli, TÄMÄ.
Ja bäng! pääsette puusta pitkään.
(Mihin teistä yleensä EI ole. Ei koskaan, ei sitten ikinä ja missään. Ikinä !)

Te huidotte ja taistelette, tuulimyllyjä ja HAAMUJA, vastaan. Takautuvasti.

-

Mutta MINÄ esim, en todellakkaan OLE, tuota jengiä. Vaan sen VIHOLLINEN ja johonkin pieneen extenttiin myös itse, entinen UHRI !!!
Ja MINÄ olen SILTI neekerien(kin) vastainen !!
Saatatteko käsittää SITÄ !?!?! Pystyttekö kiertämään pienen tajuntanne SEN ympärille !??

Mutta Tavallinen, keskinkertainen, Ihminen ei näy ymmärtävän SITÄ, että vaikka maailman ONKIN kieltämättä, hyvin hyvin binäärinen, niin nin SITÄ ettei se tarkoita SITÄ, että on todellakin AINA olemassa VAIN ne 2 leiriä joista valita. Eli olet joko tätä tai sitten sitten ihan vain siksi, per definitionem, sen vastakohta !!
Muttet voi olla mitään MUUTA, mitään ulkopuolista, mitään KOLMATTA osapuolta, EDES neutraali !

Mutta minä OLEN.
Oikea PERSOONALISUUS, ON.
AINA.
Ja Aito Amerikkalainenkin on, tai piti olla, mutta selälleenhän sekin meni. amerikka. Kuten tuo Amerikkalainen lempibloggailijani sanoi; sinä päivänä kun Perustuslaki eli Kommunismin paperinen pohjapiirros, otettiin käyttöön. SINÄ PÄIVÄNÄ AMERIKKA JO KUOLI !
Kaikki mitä sittemin on pystytty etenemään jne, on tehty siitä HUOLIMATTA, kuten kaikki mukin tällä vitun seinähullulla planeetalla; kaikkien vitun apinavarkaiden ja alhaisten kiilusilmäisten laumapaskojen hulluudesta HUOLIMATTA ja suoraan sitä VASTAAN. Ilman sellaista toimintaa, teillä vitun neroilla ei olisi edes hehkulamppua tai sähköä for that matter, tai kenkiä jaloissanne saati sitten paskapaperia, tai edes asuinrakennuksia.
Olisi vain Kirkon ja Valtion "Pyhyyttä™" ja absoluuttista ja totaalista ja kaikenkattavaa kurjuutta. Ja siis taikauskoa ja pelkoa, inhoa unohtamatta.

Kuten sanoin; te olette kaikki idiootteja.

Minä näin tämän periaatteessa heti synnyttyäni. Ja olin ninq et "eeeiii...vittu...ei voi olla..totta !?!?"


Jeesuksen, oli sitten todellista tai ei, TARINA on täydellinen vertaus joka tapauksessa, teidän auttamisen yrittämisenkään, tuloksista. Te käytte RAIVOISSANNE ja VIHAA uhkuen, suu vaahdossa ja ABSOLUUTTISEN "oikeutettuna" (omasta apinan mielestänne) päälle ja todennäköisesti TAPATTE ennenpitkää. Ennen sitä VARASTEN KAIKEN, ihan KAIKEN minkä vain voitte ja pystytte ja sitten syyttäen siitä uhria.
"Nii ! lälläs lää, mitäs annoit mun varastaa ! häh hähä hää, vähänkö nolo jätkä ! ähähähä, hahahaa..." jne jne ad fucking NAUSEAM.

Ja NYTKIN, par-vitun-aikaa, minä teen SITÄ, juurikin SITÄ; yritän AUTTAA. Ja TE, idiootteja kun olette, luultavasti luulette tätä joksikin vitun HYÖKKÄYKSEKSI tai mulkkuudeksi tjns.
Mutta kuten olen teroittanut; se johtuu vain siitä, että olet tyhmä. Ei muusta.
Np.

Tämä kaikki "Monikulttuurisuuden Kritiikki™" yms, on taas yksi loputtomista kerroista, kun joku jostain vähänkin jotain tiedostava ja käsittävä ja tajuava, yrittää ilmaiseksi AUTTAA KAIKKIA MUITA YMPÄRILLÄÄN, ja siitä palkaksi tod.näk Siat niskaansa (jonka takia en ole omalla lärvälläni ja nimelläni, liikkeellä)  ja "Lain" niinikään ja yleisen pahennuksen ja haukut ja PÄÄTTYMÄTTÖMÄN lapsellisen kaunan ja ehkä sekalaisia "turpasaunoja"kin voi olla luvassa.
Tsiisushan ihan vain naputeltiin ristiin. Muitta mutkitta.

Ettekö naulaisi minuakin, rehellisesti sanoen, MIELELLÄNNE, ristiin ??
Ai nou. Mään ! Ai nou.

Ja siis tähän vielä yksi ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄ tarkennus !! HUOM !!!
Yksi syy LISÄÄ, miksi en ole se mikä minun tulisi olla, ja näitä syitä on paljon enemmän kuin luulisitte äkkiseltään(!), eli Kuuluisa, on SE että: minä olen jo elänyt seassanne tarpeeksi kauan ja nähnyt ja kokenut tarpeeksi paljon, tunteakseni ja kokeakseni, ettei "siellä" ole mitään.
Siellä lopussa ei vain ole enää mitään. Ei ole mitään MIKSI minä tekisin MITÄÄN.
Miksi antaa tuollaislle demonilaumalle MITÄÄN ?!?
Toivoa ja uskoa ei enää ole, ei ole MITÄÄN motivaatiota, ei ole MITÄÄN miksi tehdä mitään.

Ei ole enää syytä "taistella".
Te ette IKINÄ muutu. Joten, en näe mitään SYYTÄ ja MOTIIVIA evääni liikauttaa.
Teen absoluuttisen minimin, hankaloitan vihollisen toimia mahdollisimman paljon, kuolen pois, maailma jää ilman minun TODELLISTA POTENTIAANI. Ja se oli PALJON !
Minun piti luultavasti olla se Teidän seuraava Suuri Tyyppi, kulttuurissa yms. Mutta nyt ?.....ai dount giv a fak.
Kuolkaa tai eläkää, tehkää APINAT mitä lystäätte. Minä olen JO nähnyt tulevaisuuden enkä enää välitä. Minä odotan vain kuolemaa.

Minä jätän, kuten Jeesuskin, maailman idiooteille.

Te olette kaaosta ja pahuutta, itsekästä kuolemaa ja idioottimaista hälinää, yms, typerässä sätkivässä reagoivassa pähkinänkuoressa. Ja teillähän on jo sähkökin ja kaikkea, ei teille ole enää mitään syytä siksikään antaa sen enempää. Teillä on jo tarpeeksi kaikkea, mitä tuon tason älyllisyys ja elämä voisi ikinä ANSAITA ja tarvita.
Tulkaa sillä toimeen.
Tai älkää.
What eva.


MINÄ odotan vain, että NE tulevat ja ottavat minut(kin) mukaansa. Toivon olevani yksi niitä Harvoja & Valittuja.


"Monet kutsutaan, harvat valitaan".


Beam me up Scotty.Tässä oli taas, helmiä sioille.


Haistakaa vittu.
Fuck you all.

Ty.

P.s Miksette muuten, menisi ja polttaisi jotakin noitaa tai jotain, nin roviolla ?!
Hei ?! .....gooou ! mään ! hahahaha; duuuu it !
Älkää siinä suotta kainostelko ! Antaa palaa !
"..Öhöhöö...eemmäää..?..vai ... ? pitäisköhän ?... ahahaa...?.."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti