lauantai 5. maaliskuuta 2016

Jutku vs TsiisusMIKÄÄN ei ole, ainakaan "jutkujen" suhteen, muuttunut 2000-vuoteen, kuten näette.

Ne ei EDELLEENKÄÄN voi SIETÄÄ Jeesusta, ja opetuksiaan ja ihan oikeaa VIISAUTTAAN. Mikä juutalaisia larppaavilta ryssiltä siis puuttuu ja mitä ne KAMMOAA yli kaiken, koska ovat vesikauhuisen sekopäisiä ja hysteerisen neuroottisia hermoraunioita kuten Muslimit. Eli tuo Toinen Tuholauma sieltä hiekalta. Tuo Toinen Semiittinen jengi, jota emme TARVITSE.

Mutta myönnettäköön; te muut "valkoiset" kuuntelette jostain syystä useimmiten ja mieluummin ja paljon ennemmin ja enemmän, jutkuja kuin esim MINUA, teidän oma "Profeettaanne". Sellaisia härkäpäisiä paskoja te vain olette.
Ja minä VIHAAN teitä siksi(kin).

*

Ja mitä tulee tuohon lampaanpaska-aivoiseen sitaattiin tai tuohon lauseeseen, että joku vieras on tullut vittu ählämin RAISKAAMAKSI !!!! JA asenut lähi-apinalassa ja niin poispäin, ja että hän nyt "vain omasta, ja erehtyneestä mielestään on Oikeutettu heittämään(?) Avoimen Rasistisia™ Lausuntoja MaMuista ja muista kultaiset munat omaavista moniosaaja pyhimyksistä".

Niin nin........ totta vitussa ON !  Olisi joka tapauksessa; se on todellisuuden ja sananvapauden, luonne.

Eli SEN, ettei ole ALISTEINEN Toisten komennolle ja kontrollille ja säännöille ja "Laeille" ja alistukselle ja alentamiselle ja ettei ole kahleissa jne jne jne.

Leijonallakin on Oikeus käydä gasellin kimppuun, ihan jo siksi että se VOI(!!), ja TAPPAA se tai MURHATA, mitä raaimmin !!! Silkalla brutaalilla, silmittömällä, absoluuttisella VÄKIVALLALLA ja kynsin hampain, ja vittu vielä S Y Ö D Ä  SE !!!!

Niin vain ....on !?! Eikä leijoniakaan raijata sen jälkeen mihinkään vitun "linnaan"....ainakaan vielä. Mutta odottakaa vain; höyrypäisten kollektivisti-kommunisti noidanhaistaja-paholaisten himo kontrolloida muita ja alistaa niitä ja ne, ja tuhota niiden vapaus ja elämä ja itseilmaisu, on rajaton !!!

SE niissä ON kieltämättä RAJATONTA, halu hallita ja kontrolloida ja puuttua ja käskeä ja rajata ja komentaa jne.
Eniwei; jutku - sä oot ITTE väärässä !! Ja JEESUS oli yleensä AINA ja KAIKESSA ihan tasan OIKEASSA, eli hän oli, jos ei muuta, niin mitä harvinaisin Jutku !!
Ja hän kai OLI, ihan OIKEA jutku ! Ei mikään vitun khasaariryssä, joka HÄVYTTÖMYYTENSÄ turvin leikkii nyt, nykyäänkin, edelleen, vaika Khasaariaa ei enää ole, eikä Kiovan Rus tai Bysantti tai Magyaarit, ole enää mitään "tekijöitä" missään ja mitenkään, Juutalaista tai "Heprealaista" tai mitä lie Aavikon Kahelia.


Voitte jo pudottaa tuon "äktinne". You can drop the act.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti