torstai 3. maaliskuuta 2016

Kiroilijat (laik mii!) on viisaampia

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016030221205895_ul.shtml

TAAS tämäkin oli tuolla. Ja TAAS se "uusi tutkimus" ....no, niin kai sitten.

Mutta minulle kelpaa kyllä, ja pitää minunkohdallani paikkansa. Vaikkei ehkä käy tästä blogista täysin ilmi. Mutta kuten olen sanonut; se on tietoinen valinta !

En kai minä nyt perkele anna anonyymina ja ilmaiseksi, ja joka vitun rotalle VARASTETTAVAKSI / OMITTAVAKSI (!!!) mitään oikeasti todella todella hyvää ja kekseliästä, mikä tekisi minusta luultavasti ihan oikea Kuuluisuuden ja suomalaisen ykkösrivin Taiteilijan, JOS niin tekisin  !?!?

Fak nou !

Mutta itse asian vierstä; katsokaa perkele, jos hermonne ketää, tuo ensimmäinen "kommentoija" tai mikä lie vitun vatipää älähtäjä ...vajakki...kehari, idiootti typrys, ammattitason ärsyttäjä, sitten onkin, nin katsokaapa SITÄ !!

Joku LIIIEEEVÄSTI pehmeäpäinen ämmä, joka on...?!..... : | ....mmhh..mmmmhaahhaa.. no niin, siis joka "Enkelitulkitsija" ?! "Yrityksessä" ...jotainjotainjotain...Yäääääääääääkkkkkkkkkkkk !!

Vittu mikä älykääpiö !! Juuri kun pääsin sanomasta miten vitun ÄRSYTTÄVÄN, rasittavan, TYHMIÄ naaraat on 1!!111!!!!!!
Aivan käsittämätön imbesilli. Kuuluu "Ibi Loven" hourupäisyyden kategoriaan ..............vähintäänkin !

Vitun kuvottava, tyhmä ämmä. Tulee siihen HETI saatan JULISTAMAAN, että "eikä varmana o totta tämä, önnön nönnön nöö !! emmä usko tämmöstä, tää on ihan kakkapiarutyhmä tuhmeliini hömpötys! kuulkaa...niin!"

Hyi vitun vittu !

Akka saa hattarankin vaikuttamaan verrattain viisaalta ja pohdinnan arvoiselta, syvälliseltä, ja kiinteältä, jalommalta ja ylemmältä entiteetiltä. NIIN tyhmä tuo ..Se Jostakin, ON.
Tai sitten se on vain jokin vitsi !! Koska...ei kai nyt KUKAAN, edes tällä planeetalla, voi olla ihan NOIN tyhmä !!!??.hei !?......khamoon !!..haahaHAHAa.aa............ei..saa....vai VOIKO !?!?

Ei vittu .......ei saatana ! hei...ei helvetti sentään ! Perkele !

JUKOLAUTA saatana !!
Vitun tyhmä perkeleen ryssä !!


P.s tulikohan tässä kirjoituksessa muuten, minun TUNTEENI selväksi !? Tuliko SE viesti "across" just fine ?! .......kiehtovaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti