sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

SätödeiNaitLaiv UJA 12.03.2016

Uusimman Jakson Arvostelu. 12.03.2016

Noniin !! NYT !! Oli täysi floppi ja mahalasku !!

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS !!!

Juuri kun se viimekerralla oli jo niinkin hyvä kuin oli. Mutta ei !!
Ei se vaan............ vittu ei.

Kuolleena syntynyt, ja tyhmä idea. Jota piiskataan yhä yltyvällä vimmalla, kuin kuollutta hevosta. Jooooosko sen nyt sittenkin, siltikin, saisi siivilleen ?!..........ke ?!.....nou ?

Ihan ensiksi on sanottava, että ...ilmeisesti ja näköjään.... MINÄ !!! käsikirjoitan nyt täältä varjoista käsin, koko sarjaa.

"Jaa...täh ?.......miten ni?"  kysyy älykäs lukijani nyt ihmeissään, sormi tai sormet, suussaan ja ehkä toinen nippu vieläpä takapuolessaan.

Hyi sua ! Häpee !


Nimittäin sikäli, että siinä ihan alussa.... oliko ihan ensimmäinen sketsikin peräti, oli se ÄxlSmith-juttu ja sillä oli kuin olikin nähdäkseni, olin tosin jonkin matkan päässä TV-..mm.."vastaanottimesta", joten en voi sanoa ihan 100%:sen varmaksi, mutta NÄHDÄKSENI siinä sillä Äkselillä oli juurikin se minkä MINÄ mainitsin tuossa ...oliko ihan eilen; eli nukke jolla on "hivenen epäilyttävät silmät".

Eli ....kiitos, kai(?), siitä.
Että siis varastitte ja ryöstöviljelitte MINUN huumoriani hevonpaskaohjelmassanne.
Kiitos kiitos. Oikein paljon.

Elviksen sanoin; thänkjuu, thänkjuu verimatz.

Mutta se taisikin jäädä koko shoun ainoaksi milläänlailla hauskaksi osioksi, sillä se loppu oli jo melko vaivaannuttavaa kuraa. Taas, siis.

*

Mutta aloitetaan alusta.
Juontaja !

Hui kamala ! Miten paska SE oli !!?!? Tsiisus jukolauta VITTU miten umpisurkea typerä hölöttäjä !
Mikä kuivan puiseva ja epähauska mäntti.

Jos ei se NYT vihdoin jo tajunnut, ettei hän ole hauska ja lopeta Ständappiuraansa, niin..... no en tiedä mitä MUUTA se tarkoittaa kuin että; suomlantilaiset saavat vieläkin, melko pitkäänkin kai, sietää ihan suotta tuota tyhmää höynää ja epähauskaa mulkkua paskaa.

Vittu MITEN "penkin alle" sitä voikaan jonkun mukahauskan tyhmä muulinmulkun tekopirteä ja tekohauska tekoesiintyminen, tyhmässä ja tekohauskassa shounpaskassa, oikein mennä !!!? Tsiisus Kraist !!
Vittu se ei vain mennyt PENKIN ALLE !! Se KAIVAUTUI siitä suoraan satoja metrejä maan alle, läpäisten KAIKEN tieltään, ja hyvin aggressiiviseen tapaan, pyytelemättä anteeksi ja kyselemättä suuntaa. Myyriltä esim yms. Ja luulen, että se ilmestyy tässä lähitunteita jossainpäin Kiinaa esiin, ja saa jostain vitun Kung Fu vavasta / sauvasta kalauksen tyhmään päähänsä, ja kehotuksen (Kiinaksi) "pysyä päivätyössään". Kunhan se EI OLE mitään komiikkaanliittyvää !! Kuten juurikin es-mes "Ständap".


MIKÄÄN mitä se sanoi, ei ollut lähimainkaan hauskaa. Eikä siinä ollut edes MITÄÄN JÄRKEÄ !!
Se... kuka vittu nyt olikin, oli kuin jokin kalapuikkoviiksinen känninen sukulais-setä hääjuhlissa, mikrofoonilla, kun olisi elämänsä tilaisuus olla HAUSKA. Ja mitä siinä sitten AINA käy ?!....se päättyy lähinnä siihen, että se juontaja vetäytyy (luulavasti kauhuissaan, sisällään) siitä tilanteesta itse sinne taustalle, vähin äänin, ja kailottaa KOVAAN ÄÄNEEN sitä shoun nimeä, ja on ikäänkuin SE olisikin ollut, salaa(!!), kokoajan koko vitun jutun, koko vitun "pointti" ja idea, siis SE että "kunhan nyt ensin tapan vähän aikaa tässä hölisemällä...JOOOTTA VOIN SITTEN ILMOITTAAAA TARPEETTOMAN KOVAAN ÄÄNEEN, ETTÄ NYYYYTT ALKAAA.............SÄTÖDEINAITLAAAAAIIIIIVVV!!!!!"
Eli hän ikäänkuin lakaisi, ja SIINÄ hän olikin ihan, aivan, täysin, korrektin, OIKEASSA, -itsensä syrjään ja tyytyi sitten aikansa sinne-tänne räiskittyään vain ilmoittamaan shoun nimen.
Siinä kaikki.

Kun ei mikään uponnut yleisöön, eikä uppoaisi edes veteen, biliiv mii, niin miksEI? vain väistyä pois, potemaan kauhua ja katumusta ja pettymystä, ja nyyhkimään ja ripuloimaan lavan taa, ja ilmoittaa vain, että nyt alkaa tää itse varsinainen SHOU !! Jota siis turhan päiten edelsi tämä minun yhdentekevä ja epähauska ja umpitylsä monoloogini.

NO, sitä voisi siis melkein päätyä kysymään, että NO VITTUAKO SIIHEN SITTEN EDES ÄNGIT, perkeleen mulkku, ETEEN ?!?!?!
Olisit vain pysynyt kotona herran tähden !?!?

En tiedä tarkkaan, että MIKSI tuotakin miestä melko laajalti / yleisesti, LUULLAAN koomikoksi ja pidetään koomikkona. Se on niitä harvoja asioita joista minäkään en kertakaikkiaan tiedä MITÄÄN !

Tiedän siitä lähinnä saman kuin hän komiikasta.........
Mutta kuitenkin, eniwei.

Siinä oli jotainjotainjotain, pari jotain sketsii ninku ja näi, ja viä jotai ja sit jokin ihan kamala musiikkiesitys / hytkyminen.
Siinä oli TAAS se vitun, outo, kahvila "ja tällee, tai siis sillee" juttu, joka tosin PÄÄTTYI yllättävänkin hauskasti, mutta se nauratti (hyvin vähän tosin) vasta kun kamera tsuumasi jo POIS ja kohti seuraavaa juttua, eli silloin kun Aku näkyi sumeana länttinä siellä takana / taustalla, sätkimässä siinä lattialla, saatuaan teizeristä. SE oli aika jees.
Eli tarkennetaan, kai; hyvin se Aku hytkyi ! 
JA siis tärisi.
SEN se ainakin osaa. (Se olisi ehkä kovaa kamaa teknobiisin musavideon taustatanssijana).

Jos se olisi ollut "Bläkfeissinä" eli kuten Pekka ja Pätkä nekruina, maalattu siis vaikka kenkälankilla neekeriksi eli "mustaksi" eli RUSKEAKSI, niin Akuhan olisi vain näyttänyt, vaatehditulta kylläkin, tavalliselta Afrikkalaisneekeriltä jossain vitun VuuDuu-Zombi-rituaalissa tai saatuaan liian vähän safkaa tai liikaa jotain ötökkäkeittoa tjns. Tosin en epäile, etteikö neekerit hytkyisi ja tärisisi lattialla "ihan vain six! mään !"

Ja kun tuo ^^ nyt tuli puheeksi, niin: neekerit iroonista kyllä, ihan oikeasti, kaatuu AINA mitä huvittavimmilla tavoilla kaikissa videoissa, missä niitä ammutaan juurikin "teiserillä". Ne kaatuu kertakaikkiaan KOOMISEN näköisesti. Kuin jokin vitun balsamoitu muumio-ruumis tjn. Se on yleensä AINA hauskaa nähtävää !


Hah..... aaah neekerit: ne on hauskoja.

Mutta takaisin asiaan; siinä oli sellainen itseasiassa ihan, yllättävän, kelpo tai ainakin, yllättävän EI-epäkelpo, musiikkiesityskin kaiken muun sonnan seassa, missä ne muijat lauloi, että me ollaan ne. SE oli ihan oikeasti aika khuul. Sellaista ei suomen teeveessä juuri KOSKAAN näe !

Sitten oli se melko vitun kaamea kyläily tai illallisvierailu episoodi, missä se naisvieras oli ihan sekopäinen kaheli jne. SE teki niiiiiiiiiiiiiiiiin pahaa, etten edes viitsi edes YRITTÄÄ, kuvailla sitä sanoin !!!!
Sanotaan taas vain, että näytin, sikäli kun pystyin edes katsomaan Sähköiseen Synagoogaan PÄINkään, siltä kuin olisin saanut pitkin silmiäni sitruunan karvaan sisällön ja vähän chilipulveriakin siihen kyytipojaksi.
SE !! Teki nimittäin....melko vitun pahaa !!

Mutta se onneksi kävi väääääähän vähemmän vaivaannuttavaksi sitten loppuaan kohden.
Vaikkakin se Akun painostavan piinallinen ja lähes aggressiivinen, tekonauru siinä lopussa, vähän pilasi sitä ja ahdisti.


Uutisviikko, jonka alkutekstiosio on muuten PAREMPI kuin oikeiden Uutisten(!!), oli ihan peruskauraa, Andreen sommenkhiilli-töppäyksien kera. Ei mitään erikoista, muttei mitään erikoisen paskaakaan toisaalta..?...entiä...ihan ja melko; "mjääh".

Joka voisi olla hyvinkin, hyvä nimi suomeen jollekkin uudelle "Poliittiselle Puolueelle". Vaikka se Paven uusi Kommunistinen Kan...eikun ??....hetkinen....eeeiikäkö, sori !! Hei ! Mun moka, eihän siinä mitään "Kommunistinen" ollutkaan !
Hah. Sehän olikin siis pelkkä "Kansalaispuolue" !!
Tsiisus mään !

Eli siis, ehkä vain nykyisin niin suositun tyylipuhdas ja kliinisen yksinkertainen ja vähäeleinen ja hienostuneen, jopa "elegantin", tyylitajuisen höyhenenkeveän kaunis ja tyylikäs ja siis yksinkertainen: "Mjääh".

Johtohahmonaan Paavo "Paavali" Lip...mm...."Väyrynen" tjns. Mikä se nyt oli, ja ON.


....sittenhän siinä oli se TÄYSIN unohdettava ja turha ja vieläkin vähempi, "onnellisen lopun" hieroja osio.
Tsiisus vittu; mikä SE oli !? Olevinaan siis.
Sinne se mysteerinen läski, pyllähti, ekä kukaan nauranut ! HAhhaa... SE käy varmasti jo itsetunnon päälle ja kunnonkin.
Mikä voisikaan olla kiusallisempaa ja vaivaannuttavampaa ja nolompaa yms, kuin se että roiskaisee ja heittää tai tekopyörtyy, itsensä lattialle, suuren draaman saattelemana, ja KUKAAN ei naura !!?
Joku ehkä vähän siirtää painoaan poskelta toiselle, sekä kotona että yleisössä, ja poistaa saastaista kaasua kropastaan, ja joku muu ehkä tsiigaa kelloaan, sillä välin kun se epäonninen "koomikko" tai näyttelijä, könyää ylös sieltä lattialta. Mihin siis ihan TURHAAN näennäispyörtyi.
(Outoa kyllä; strategia jota Vasurit ja muut Ammattisekopäät, ei VIELÄ ole alkaneet käyttää. Ainakaan siis niissä television keskustelu-ohjelmissa ja illoissa. Mutta oottakaapa vaan !)

Voitte siis ihan sovinnolla ja samantien; lopettaa sen helvetin tekopyörtyilyn vitun mäntit !! Jyu eint fuulin noubadi.
Ei kukaan naura, ei ketään naurata. Joten säästäkää selkäänne ja jalkojanne yms, ja olkaa vain jaloillanne.

-

Sit siinä oli se siat juutuubissa juttu, se oli itse asiassa aika hyvä, melko hauskahko miltei. Niitähän oli tosin kai kaksi, mutta minä näin vain sen jälkimmäisen.

Ja sitten oli siis tietysti se illan muska..muskiikki, rus.... mustikki....se vieras sen musan kanssa. Nin se !
Eli siis "Musiikkivieras" ! (Hjallis HUOM!)

Se oli joku melko-vitun-ha-la-vatun-KAMMOTTAVAN KAMALA kuvotus ja kummajainen. Jokin lähes keskiaikaisiin piikkipäisiin kenkiin, sonnustautunut trenssitakkinen hönkivä lehmä.
Se teki myös jo niiin pahaa, että pistin äänen miltei "mykistä" tilaan. Jätin yhden äänipykälän, jotta jos siinä olisi ollut vielä jokin juttu loppuun, sen mu..mylvinnän, jälkeen, niin olisin sitten ehtinyt kuulemaan SEN.

Mutta pahaa teki, se on tässä TAAS päällimmäisenä. Se on, taas, "SE JUTTU".

* * * * * * * * * *

Tässä sitä TAAS ollaan ! Suomalaiset.
Juntit.
Meed Börjare.
Jne.

NYT on TAAS matkittu Angloja niin, että voidaan sanoa "aggressiivisesti". Oikein vimmatusti ja innostuksella ja päättäväisen terhakkaasti ja Hitlerjuugendmaisella ilolla ja tarmokkuudella.
Voisi miltei siis luulla, että kyseisen idiootin projektin taustalla vaikuttaa joukko suomen Vasemmistolaisia "Kansanparantajia" ja "Sivistäjiä" ja muita "Ei-suinkaan-Kommari-Kollektivisti-Natseja" !
Ehei ! Vaan siis ihan niiden täysi VASTANAPA ! ....niin !


Kirppusirkuskin olisi ehkä parempi.

Sääliksi käy tekijöitä.


Järkkyä, mutta myös kiehtovaa.
Kuin katselisi jotain ooooikein hyvää kolaria tai jotain muuta kammottavaa, mistä ei vain saata kääntää katsettaan poiskaan. Koska se on juuri niin hirvittävää kuin ON.
SEhän siinä ON "se juttu" !!Thänx.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti