keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Vollotusta "Valtterista"
1. MITÄ ON "RASISMI™" !?!?!?

2. MIKSI minun tulisi välittää siitä vittuakaan, suuntaan tai toiseen ?!?

3. Miksi välittäisin ventovieraasta, ja vieläpä vittu NEEKERISTÄ, hevon vitun vittua !?!?

4. "Valtterin äiti" - sinä et ole sen äiti. Kuten helvetin hyvin tiedät, vitun idiootti, vitunkannatin. Jos et kykene hankkimaan itse omaa lasta, niin ole vittu ilman. Ehkä SE on KOHTALOSI !!?!? Ei ole sattunna käymään SE mielessä !?
Joidenkin ei vain kuulu, eikä tarvi, "Hankkia lapsia".

5. Afrikassa "Valtteri" (Mooboo Boomboboo) olisi luultavasti jo kuollut joka tapauksessa. Joko hakattu kepeillä kuoliaaksi ja paloiteltu ja poltettu ja syöty, vainoavana noitana, tai uhrattu jollekkin vitun naamiopäiselle rotalle tai kissanraadolle, uhrilahjana. Eli SIIIIIIIIHEN nähden, ikäänkuin, on "Valtterilla" asiat melko-vitun-ultra-mega-totaali-hyvin.

6. Akseli; älä SINÄ siellä saatanan hävytön neekerin-ketku yhtään yritä !! Vaan pidä se perkeleen vastenmielinen niljakkeen pääsi vain siellä vitun pensaassa mihin se kuuluukin, ja missä on tässä männäpäivinä, ihan oikein, ollutkin.

7. Ja MITÄ SITTEN, että Mooboota "haukutaan neekeriksi" ?!?! Sehän ON NEEKERI !! Herran tähden !!!
Se on kuin KISSA valittaisi siitä, että "noi haukkuu mua kissax!" ....ai miin...what´s  th problm ?!

8. Ja vittuako te saatanan "Stupidot" ja muut typerät perkeleen Venäläiset vinonaamaiset vitun luupäät, pölkkypäät, saatanan paskapäät siellä keuhkoatte ja mesoatte ja kohkaatte ja riehutte, tällaisen YHDENTEKEVÄN ja mitättömän asian takia ja tiimoilta !!?!?!?

Miksette esim sääli "Valtakunnallisesti" ja "Virallisesti" ja "Julkisesti" MINUA, kaikesta kokemastani pahuudesta ja tuskasta ja kärsimyksestä yms !??!

Minä LUPAAN, että se on PAAAAAAAAAAALJON suurempaa ja syvempää kuin TUON vitun nekrunpoikasen yhdentekvä ja mitätön vitun "kärsimys". Jonka sitä paitsi on lähinnä AIHEUTTANUT nuo sen paskapäät "vanhemmat" jotka on TIETOISESTI tehneet suurinta osaa OMASTA KANSASTAAN VASTAAN !! Tuomalla maahan tuollaisen mutaolennon, mitä kaikki inhoaa tai mistä kukaan ei erikseen TYKKÄÄ.
Ja sitten heillä onkin jo kätevästi jotain millä ja mistä "loukkaantua" ja pahoittaa pieni kommarin mielensä jne.

Haistakaa saatana vittu. Vitun hävyttömät ketkut !

Perkele että voi olla ALHAISTA väkeä saatana !!

Ei jukolauta sentään.


*

Toisaalta, kyllä, kieltämättä; kasvattaahan koirakin välillä siilin tai kaks. Tai kissa jonkin marsun tai oravan tai jotain.
Mutta vaikka kissa onkin eräänlainen äärikusipää, se EI silti "uhriudu" (vieläpä OMISTA VITUN TEOISTAAN!!!) eikä se vaadi muiden elämän kaventamista ja pienentämistä ja lisää "Lakeja!" ja "Sääntöjä!" ja estoja ja mitä kaikkea, ja toisten sensuuria ja sitä, että toisten kissojen jalat esim vaikkapa teipattaisiin tai jotain, ettei ne voisi juosta ja siten häiritä tätä esimerkkikissaamme jne yms.

Kissa, toisin kuin te Kommari-Ihmiset, osaa elää tyylipuhtaassa ja kauniissa luonnon ja luojan ja olemassaolon itsensä, contra Vapaamuurarit yms, tilassa eli Anarkiassa.

Kissa ei pelkää eikä sekoa eikä ryhdy "Rikolliseksi" kuten ilmeisesti KAIKKI te Muut.Haistakaa siis vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti