tiistai 15. maaliskuuta 2016

Poikaa sättineiden kanojen tapaus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031421268144_uu.shtml

Vitun kanat. Vitun horot. Vitun tyhmät mulkut paskat.
Hävetkää.


Siinä on taas yksi syy, miksen tykkää Suomalaisista Naisista yms. Mitä niissä on mistä TYKÄTÄ ?!?!
WTF is there to like !?

Juurikin tuollaisia itseääntäynnäolevia tyhmiä ja tyhjiä, koppavia, ylimielisiä, sieluttomia kanoja ja komentelijoita. Vastaansanovia ja sanelevia nyrpeitä kommariryssiä ja mielettömiä idiootteja.
Tuittupäisiä pikkupaskoja.
Haistakaa kaikki vittu !!!!!

(Toki on JOITAIN selväpäisempiäkin naaraksia, mutta ne on nähdäkseni melko mitätön vähemmistö.)

Melko uskomatonta tämäkin "keissi" taas on.
Poika parka.
Surkeaa...... kovin surkeaa.
Vaikka VOI toki ollakkin niin, että kyseinen sälli todellakin ON niin saatanan susiruma, että ihmisille tulisi maksaa korvausta jos ja kun sen kanssa liikutaan Yleisellä / Julkisella Paikalla, mutta; ei tuollaista silti sanota saatana sen LAPSEN KUULLEN vitun idiootit !

(Tämä on jotain minkä olen havainnut, ja JOKAINEN tälle planeetalle syntyvä ÄLYKÄS, tulee havaitsemaan jossakin elämänsä vaiheeessa, eli siis SE ettei tyhmät ihmiset YMMÄRRÄ välimatkan ja äänen välistä suhdetta. Vaan ne päästää HETI suustaan jotakin, kuten lapsi sen klassikon "kuka toi oli?" kun siitä jostakusta on etäännytty noin 2 metriä. Ja sitten ne IHMETTELEE saatana SITÄ "jos" se henkilö onkin perkele KUULLUT sen ........mitä sitten onkin sanottu... Ei tsiisus vittu....)

Pahimmassa tapauksessa noinkin yhdentekevältä vaikuttava asia, jää vaivaamaan ja mitä lie, sitä sälliä LOPPU-vitun-IÄKSI !!! Mutta mitäpä älyllisesti kääpiö sellaisesta voisi käsittää.
Sama juttu "koulukiusaajalla" eli hihittävällä, häiriintyneellä pikku juoponäpäräpaskalla; ei se mitään käsitä mistään PITKÄAIKAISvaikutuksista. Se ei käsitä tuhoavansa jonkun toisen KOKO VITUN E L Ä M Ä N !!!

Their whole fucking LIFE !

Tosin, olen melko varma, että ainakin yksi tapa jolla kiusaajat yms "järkeilevät" tekojaan, ja heidän ymmärtäjänsä ja symppaajansa, on se että "jos en MINÄ tekisi sitä, niin MAAILMA tai joku muu kyllä aikanaan tekisi!" eli jos HÄN ei NYT murskaisi sen jonkun omakuvaa ja itsetuntoa ja maailmankuvaa ja käsitystä omasta paikastaan "yhteisössä" ja maailmassa sinänsä jne, niin joku muu (minkähänlainen tyyppi SE olisi ?! i wonder...) tekisi sen joka tapauksessa !
HAHaha...vittu mikä käpyaivoinen paholainen ! Tsiisus faking khraist !
Olisi siis, hänen järkeilynsä mukaan, sama asia jos MINÄ NYT ammun sinut, kuin se että joku joskus jossain, sitten joskus, EHKÄ(!!!), SAATTAISI ampua sinut kuitenkin. Eikö ?
Nice....

*

Eniwei; ei ole mitään alempaa ja ilkeämpää ja julmempaa ja tunteettomampaa ja PAHEMPAA jne, kuin tuhota jonkun lapsuus tai tehdä lapselle jotakin. Sellainen on tietenkin alinta kaikesta alhaisesta paskasta.
Siltikin se on yleistä kuin jalkasilsa, tällä Apinain Planeetalla.

Te olette, kuten olen sanonut, sydämmetöntä sakkia.

Joka ei näe omaa typerää nenäänsä tai nännejään tai kyrpäänsä jne, pidemmälle. Suurimmaksi osaksi.
"Ihmiskunta"...ain´t it wonderful !?!
Wunderbar !


Yleensä ns Monikultturistit kuuluu juuri tuohon sydämmettömien ja töksähtävän törkeiden ylimielisten APINOIDEN kusiaismaiseen laumaan. Mutta siitä lisää omassa kirjoituksessaan, jonkin ajan päästä.


NO..........mutta; saihan hän ainakin uuden avaruusaluksen ! Thät´s samthing !
Nauti sitten siitä, ja lapsuudesta niin kauan kuin sitä vain jatkuu. Tyhmiä idiootteja ei kannata seurata ja "kunnioittaa" (jota ne ällistyttävän kärkkäästi kyllä AINA VAATII). Pysy mahdollisimman omana Itsenäsi, no matter what !
Ja usko pois; nämä apinat tulevat tekemään siitä NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN vaikeaa, kuin se vain ikinä VOI mitenkään olla. Ne tekevät siitä oikean vitun Via Doloroosan !!
Ja sitten NE ITSE (!!!!) ilkkuu kuinka SINÄ olet tyhmä ja paha, ja HE....?........käytännössäkatsoen viattomia pyhimyksiä ja "nero"kaan ei ole heistä kaukana olevan määre.Vittu mikä läjä paskaa te olette !Fak.P.s En tiedä kun en ollut kokemassa tapausta itse, mutta eikö TUO ole melko hyvä kuva ja kuvaus, nykyisistä tyttölapsista ja naisista yms "vapautuneista" älykääpiöistä !?!?

Alan jo lämmetä Muslimien maahantulolle, ainakin naaraat lakkaisi hyppimästä (jopa lasten !!) silmille !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti