maanantai 25. tammikuuta 2016

Vinkki / neuvo / valoa Oikeistolle

Sanon vielä, ennenkuin taas unohdan, tämän pois mielestäni pyörimästä.

Eli.

JOS niinsanottu Poliittinen Oikeisto, HALUAISI TUHOTA Vasemmiston, ainkin miltei täysin, niin joku sen vitun puupäisistä jäykkäniskaisista, sieluttomista zombie-edustajista, VOISI sanoa kun seuraavan kerran ovat TV:ssä rähjäämässä toisilleen, että "Vasemmistossa on kyse ainoastaan ja VAIN VIHASTA!! Puhtaasta, silkasta, LOPUTTOMASTA vihasta ja kaunasta !! Te ette ole MITÄÄN muuta kuin minkä tahansa asian negaatio, mistä juuri sillä hetkellä satutaan yleisesti puhumaan. Te vain muutatte sanomaanne sopimaan sen hetken zeitgeistiin".

Olisi mielenkiintoista NÄHDÄ mitä Vasurit TUOHON sanovat tai ynisevät tai kuinka ne "hymyilisivät" sillätavoin kun ihmis-apinat "hymyilee" kun niitä torutaan, ja aiheesta, tai kun ne jää jostain koiruudesta kiinni, se sellainen väkinäinen "hei...hihiii...kamoon määän... eei täs..mitn...heeei?...haha..." junou ?

Siinä voisi hetken aikaa ankarinkin, taantumuksellisinkin, paatoksellisinkin, omistautuneinkin, fundamentalistisinkin Vasuri, joutua nieleskelemään ja "miettimään". Lähinnä miten kieltää totuus. Ja saada äkkiä apinat takaisin pauloihinsa.
Mihin suurin osa teistä vitun idiooteista vieläpä, epäilemättä, menisi.
Heittäytyisi suorasaan ! Ja RIEMULLA !
Kuin Pohjois-Korealainen lyttynaamainen Kommarinpaska paraatissa.

Mutta siis; kuinka vaikeaa se voi olla perkele ? TODETA tuo yksinkertainen tosiasia ?! Nähkää TOTUUDELLA on mm SELLAINEN jännittävä ja kiehtova piirre, että oikeasti KAIKKI tietää sen!! Ainakin sisällään ja johonkin extenttiin. Ja KUN sen joku täällä "Yhteisessä" ulkoisessa todellisuudessa vain MAINITSEEKIN, sitä ei saa enää MILLÄÄN takaisin pulloon !!
Ei kertakaikkian MILLÄÄN eikä silläkään. Joten se ON vain sitten "ulkona" kuin homo kaapista. Ja lintulauta jne.

Ja siihen on KAIKKIEN - PAKKO - vain REAGOIDA !!!!! Sitä ei VOI !!! kiistää.
Siihen täytyy VAIN reagoida.

Toistan: TOTUUTTA ei VOI KIIIIIIIIIISTÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, sillä se on itsestäänselvä jokseenkin jopa typerykselle. Muttei tuota estä naurettavan tyhmiä ja kuvottavan ylimielisen itsekkäitä ja rehvastelevia APINOITA  YRITTÄMÄSTÄ  kuitenkin.

Mutta JOS joku sanoisi tuonkin TOTUUDEN, olisi sen jälkeen ilmapiiri hieman toisenlainen, sillä se ON totuus, eikä sitä VOI kiistää.
Joten Vasurit joutuisi rimpuilemaan niiiiiin hankalissa vitun "köysissä" etteivät ole raukat ennen nähneetkään. Ja siitä ne EI enää selviä.
Ei nykymuodossaan ainakaan.

Joten Oikeiston idiootit; JOS siis OIKEASTI HALUATTE todella SAADA JOTAKIN AIKAAN, jonka VÄLTTELY on siis "politiikan" yksi ydintehtävä, niin voisitte saavuttaan sen yksinkertaisesti PUHUMALLA !! Lausumalla pari taikasanaa.

Mutta koska molemmat, oikeisto ja vasemmisto, ovat sama paska eri säkissä, näin ei käy. Sillä molemmat ovat kuitenkin yhtä mieltä SIITÄ millä on ikävän paljon tässä tapauksessa väliä, eli siitä, että; "politiikkaa" TARVITAAN ja että SE on se RATKAISU !! HEHEHe heh...hohohoho.............bwwhahahahahaaaaaaaaaa.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh.....aijai.....antakaa mun kuvottuneena nauraa..............aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh .....huoh.........
....epätoivo valtaa minua taas......


Ja muistakaa, että JOS joudutte Vasurisekopäiden kanssa joskus inttämään, niin vastassanne EI OLE ihminen vaan täysin parantumaton narsistinen imbesilli APINA. Ja APINAA ohjaa APINAN-aivot ! EI, ihmisen.
Vasuri ON JO VALMIIKSI päättänyt, kuten KAIKKI idiootit, mikä totuus on tai ei, ja mikä se VOI olla ja mikä ei, joten häntä itseään ei totuudella voi voittaa puolelleen, hän on siihen aaaivan liian tyhmä, mutta YLEISÖN VOI ! Ja SIIHEN teidän idioottien TULISI keskittyä, JOS siis haluatte edes marginaalisen VOITON joskus, itsellenne.

Ja Vasuri EI keskustele KOSKAAN(!!!) kuten nainenkaan käsittääkseni, itse siitä ASIASTA(!!!) koska TIETÄÄ vallan vitun hyvin itsekkin, ettei hänellä ole ruutia argumenttiensa aseissa, vaan märkää paskaa. Ja JUURI SIKSI hänen onkin väisteltävä kuin juoksijan miinakentällä, kaikkea mahdollista pienintäkin kritiikkiä tai sen ITSE ASIAN käsittelyä ja tutkiskelua, koska hänen oma hevonpaska "argumenttinsa" on yleisestiottaen 101% ajasta, ihan täyttä hevonkukkua ja rotanpaskaa ja hajoaa totta vitussa siksi atomeiksi pienestäkin töytäisystä. Paljolti kuten hänen lapsellinen ja egosentristinen egonsakin.
"Egotrippi" olisikin yksi hyvä vaihtoehtonimi Vasemmistolaisuudelle.

Tyhmien Ääliöiden Idioottien Luuserikiusaajien Laumasopuleiden Egotrippi, koko Viralliselta nimeltään. Tai lyhennelmänä TÄILLE.
HAh..... kappas.."täille" !?... Sille ne nostaa varmastikkin maljan, aina silloin tällöin ! Joten........ mitä sopivin mini.

Ns Vasuri on myös lähes exklusiivisesti; tunteiden vietävänä, kuten suurin osa nuorista ylipäätään, ja nuorikin hän yleensä on, joten jos loukkaat hänen tunteitaan, olet luultavasti Rasisti™. Sitä se lopunkaiken tarkoittaa joka tapauksessa; ihmistä joka loukkaa vasemmistoliitto / vasemmisto -laisen, idiootin, tunteita.

Hän on myös todellisuutta pakoileva imbesillli, kuten The Officen "Michael Scott". Joka tosin on paljon Vassea viisaampi tyhmimmilläänkin.

Mutta eniwei, oikeiston muulit, SANOKAA nyt herran perkele joku jo jotain kun pamlaatte siellä töllössä !! Vitun puupäiset idiootit !!
Vittu se UPOTTAA ne idiootit jos sen vain joku MAINITSEEKIN !!
Se PAKOTTAA KAIKKI REAGOIMAAN.

SE keikuttaa valheiden venettä. Muistakaa SE.


Mutta näin ei luullakseni käy, koska kenestäkään teistä ei ole mihinkään. Se pitäisi kai itse sanoa sekin vähä.
Sanon sen siis nyt tässä ja taas: Vasurius on pelkkää rähjälistön kiukkua ja lapsellista, alhaisen ÄO:n vihaa. Joka KIELTÄYTYY todellisuudesta ja sen huomaamisesta ja tunnustamisesta ja tunnistamisesta ja siinä elämisestä. He ovat tuittupäisiä idiootteja ja itseäänylistäviä tyhjänpäiväisiä pellejä. Joiksi ne nyt on pukeutuneet jopa kadulla, tajuamatta taaskaan omaa tyhmyyttään ja sen mitä tekevät, lopunkaikkista implikaatiota. Ne vain ...ei kertakaikkiaan käsitä koskaan mitään.

I pity the fools. (Almost)

Poor Lefties, they just can´t catch a fucking break !

Heillä on myös, luultavasti, aika usein juurikin noita täitä. Ja kirppuja ja mitä niitä nyt on.... matoissa ja lattioissa ja lehmänsonnassa yms. Ja nyt niitä on paljon laajempikin kirjo, kiitos juurikin....arvaatteko ?....Vasemmistolaisuuden ! Thät´s rait !
Nyt on myös Afrikan denguepunkkia ja myyränpaskatautia ja superpunkkia joka sietää kylmää ja kykenee kantamaan KAAAIKKIA tauteja KERRALLAAN !!
On tauti joka lähtöön.

Vasurit; ne on SE mikä on vialla "ihmiskunnan" Historiassa. Kuten naisetkin tietysti. Jos niitä kumpiakaan ei olisi, olisi taivas langennut maan päälle jo kauan kauan sitten. Mutta koska nämä elämäntapa valittajat ja nalkuttajat ja idiootit, nämä neuroottiset kummajaiset, ovat olemassa eivätkä voi lakata nalkuttamasta ja häiritsemästä Valkoista Miestä -koska muita he eivät yleensä USKALLA häiritä- on maailma ja Edistys jatkuvasti uhattuna, ja edistyminen siis ihan uskomattoman, helvetin, hankalaa, vaikeaa ...jopa mahdotonta.
Ja nythän tässä mennään suoraan TAAKSEPÄIN, taannutaan ! Mikä onkin Vasemmiston ja neekerten ainoa tuntemansa suunta. Takaisin Afrikan mutaan ja viidakkoon, siis neekerien ja vasurien osalta, ne VOI olla Afrikasta. Minä EN OLE Afrikasta.

*

Eli: lopettakaa nyt joku jo herran tähden, näiden idioottien Julkinen Hölmöily. Ja AMPUKAA vaikka koko perkeleen sakki. MINÄ annan teille mitallin ! Ja pahoittelen, että jouduitte tekemään niin.
SANOKAA perkeleen zombit vittu joskus JOTAKIN !!! Tsiiiiiiiisus vittttu !!
Sanokaa se niille päin naama telkassa ja PYSYKÄÄ asiassa, älkääkä antako niiden harhauttaa teitä ja ohjailla "keskustelua" eli Vasemmistolais-idiootin monoloogia. Vaan käykää päälle kuin raivo härkä.
Sitä NE tekee joka tapauksessa, koska tämä on se YKSI asia jonka ne jotenkuten "osaa" - "politiikan". Koska se on vain Hankamäen kaltaisten homojen, simpanssien, naisten ja juutalaisten ja näiden Vasurien "juttu" - ja siis sen keksijöiden eli neekerien, ne osaa kyllä SEN. SIKSI ns Oikeisto häviää AINA ja ikuisesti. Ne ei KOSKAAN VOITA mitään "politiikassa" - vasureita vastaan, vaan ainoastaan HÄVIÄÄ.

Oikeisto siis on vain vähän vähemmän alhainen versio Vasemmistosta, ilman sitä "draivia".

Puhukaa normaalilla äänellä, puhukaa itse asiasta, puhukaa toistuvasti samaa, puhukaa rauhallisesti, PITÄYTYKÄÄ siinä vitun VIESTISSÄ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), käykää SUORAAN päälle, mitä "ad hominemimpi" sen parempi, ja Vasselle tutumpi. Kysykää se mitä ne EI halua kysyttävän, kysykää se niin kauan että saatte vastauksen tai heidät itkupotkuraivari "reizguittaamaan" ja sähisemään. Manatkaa se Demoni heissä esiin. Heltymättä. Tauotta. PÄÄTTÄVÄISESTI.
Älkää SÄÄLIKÖ heitä YHTÄÄN, sillä kuten kaikki paskalierot; he käyttävät sitä hyväkseen, he ELÄVÄT siitä !
Kysykää vaikka paljonko he TIENAAVAT olemalla "poliitikko" - jos vaikka jauhavat rahasta ja minimipalkasta. Kysykää MIKSI he ovat ylipäätään "politiikassa" eikä esim ALEPAN kassalla. Siis EI ryöstämässä sitä, mutta sillä myyjän puolella pöytää.
Kysykää MIKÄ heistä tekee SEN, joka MÄÄRITTELEE hyvyyden ja pahuuden ja oikean ja väärän. KYSYKÄÄ hiltä "oletko Marxisti?" tai "mitä mieltä OLET, Marxista ja Staalinista yms?".
Yleisö kyllä NÄKEE sen HETI, miten asia ON. Vaikka Vasuri saisi onnistuneesti kierreltyä ja vääntelehdittyä tilanteesta jotenkuten irti. Se on siinä vaiheessa jo myöhäistä. Kakka on jo housussa ja ruudulla kaikkien nähtävänä.


Kysykää heiltä tämä kaikkein kiusallisin kysymys: MIKÄ ON ns "Valtio" tai "Hallitus" ?! Ja MIKSI sen tulee olla ylipäätään olemassa ?! MIKSI SINÄ olet osa sitä ?! Ja oikea nyrkki naamaan kysymys: MITÄ tarkalleenottaen sinä EDUSTAT ?!?!
MITÄ tiettyä yhtä asiaa ja tarkoitusperää, sinä edustat ?! Mitä JOHDONMUKAISTA ja sisältäsi kumpuavaa sinä ajat takaa ?!


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti