lauantai 9. tammikuuta 2016

Muhammedia ei ollut olemassa !?

Toinen dissectleftistä nappaamani linkki.

http://www.americanthinker.com/articles/2015/10/are_mideast_muslims_dying_for_a_myth.html

Eli muslimit näyttäisivät kuolevan ja TAPPAVAN ihan silkan hevonpaskan takia. Koko vitun äijää, Muhammeddia, ei ollut saatana edes OLEMASSA !!

AHAH AHAHAHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Äijä on vain kokoonparsittu kasa surkeita valheita ja vallanpönkitys "agendaa" ja yrityksiä, jonkun Muhammetin itse itsensä ylistämistä ja muuta sontaa. Sekopäinen ja huonompi versio siitä mitä joku muinaisählämi oli lukenut Raamatun kappaleista ja gnostilaisista teksteistä.
Ja TÄMÄN takia muslimit riehuu ja räyhää.

Vitun aivottomat tolvanat.


Tämä sai minut jo miltei säälimään mussuja. Ihan säälix käy kuinka vitun tympeitä ja tyhmiä ja huonoja ne on. Sama kuin ryssät, mutta ryssiä minä en osaa OIKEASTI ikinä lopunkaiken sääliä.

*

Mainitsen vielä, että; siinä Määdmäx Fjyuriroud leffassahan oli lopussa se sitaatti, muka maailman ensimmäiseltä ihmiseltä, joka kysyi "mitä nyt?! mihin meidän tulisi mennä nyt?!" - ja MINÄ, koska en ole tuollainen, ajattelin että "mitä sitten....mitä sinä siinä oikein kyselet?!? TEE JOTAKIN OMAA helvetin typerä perkeleen pässi!" mutta suurin osa teistä muista ON tuollaisia, te TARVITSETTE jonkin OHJEEN MUILTA IHMISILTÄ tai jostain tarinasta, siitä MITEN ELÄÄ ja MIKSI elää ja niin pois päin.
Joten; ajatelkaa mikä saatanan kammottava ja tajuntaavääristävän VAAAAALTAVA VOIMA silloin ON jokaisella sellaisella tarinalla ja ihmishahmolla, jota tuo suunnaton lauma KUUNTELEE tuon suhteen. Ajatelkaa miten PALJON pahaa maailmaan on TEHTY ja syntynyt, ihan VAIN SIKSI, että ihmiset ovat eksyksissäolevia idiootteja jotka kuuntelevat EPÄTOIVOISSAAN lähes mitä vain pauhaavaa mielipuolta joka lupailee pelastusta ja kuun taivaalta !!
Vittu A J A T E L K A A  !!!!

Aatelkaa sitä ruumiiden määrää !! Se on pökerryttävä. Ja MINKÄ TAKIA ?!?! Jonkin hevon-helvetin-vitun TARINAN !! Ja FIKTIIVISTEN HAHMOJEN !!

H A H M O J E N !! Eli kuten Bätmän !
Ihmiset on niin vitun fiksuja, että MURHAAVAT ja TAPPAVAT, toisiaan ja elukoita, vittu BÄTMÄNIN takia ja tähden !

AHAHahahahaaaaa ei vittu teidän elämäänne !! Ai saatanan perkeleen helvetin vittu !

Ei ihme, että Haliwuudille on tilausta tällä planeetalla.

Koska TARINAT, niistä on "ihmisessä" kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti