sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Keppihevon vitut

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016013021040480_uu.shtml

Tuo on ainakin kypsää toimintaa. Saapua ihan Keppihevosella paikalle !!
Kuin tyylikkäimmät neekerit Afrikassa. Heidän loistokkaimmissa gaaloissaan ja juhlissaan ja...mi...ss..ä...lllliiie...niiinnnn........nnno.hetkinen?..... eihän siellä OLE, mitään juhlia yms !!! Paitsi valkoisilla !!
Jollei neekerien neekeriensyöminkejä ja verenjuominkeja lasketa juhliksi ?! Ja sitä kun ne VAIN teurastaa toisiaan ja ketä vain, kuin Muslimit toisiaan ja ketä vain.

Mutta eniwei, kun aina Vasurit puhuvat pahaa niistä jostain ....legendaarisista "porvareista" ...nin muistuu kyllä elävästi mieleen kuinka NE lapselliset kapitalistit yms Fasistit, aina karautti kans paikalle juurikin tuollain, eli keppihevosilla !! Ja HÄIRITSI   IIIIHAN AINA ja KAIKKIALLA, jos ja kun joku muu joka on jostain jotakin muuta mieltä, kehtasi saatanan paskamuuli tulla esiin ja "osoittaa mieltään" !!
Kyllä niissäkin tapauksissa aina polttopullot ja kepit lensi ja huithapelit heilui ja puukotkin oli tavallisia näkyjä. Aina siellä joku vitun luunaamainen, roikkuleukainen, kuolaava vajakki, soitti jotain Vallankumouksellista musiikkia jollain saatanan fillarinraadosta ja kissanruumiista kootulla "luovalla instrumentilla" ja aukoi päätään kaikkia muita vastaan ja jonkun...kai, puolestakin. En tiä.
Tyypillistä !!

AHa...........ei kun hetkinen !!.....ei muuten ollukkaan !! AHAHhaa, sori.
Ne kapitalistit yms "Fasistit" oli paljon todennäköisemmin jossain Konttorissa, töissä tai jotain. Eikä kadulla aukomasa tyhmää päätään.
Sry.


Vitun nuijat.
Idiooti.
Moukat !
"Hei kuulitteko, tänään on jollain toisella ihmisella julkinen suunvuoro!! ja ne osoittaa mieltään, ja ne on MEIJÄN kans ERImieltä!!"

"Mennäänx sinne häiritteen sitä ja niitä!??"

"No totta vitussa!! AHAhahah ah..AHHAHAHAA.......hahaha, miksi edes kysyt !!? Tshekevaara paita päälle ja rikkinäiset reisitaskuhousut jalkaan ja skinikengät, Dok Martenit jalkaan, koska me erotaan niin totaalisesti just ninku Skineist ja näi, ja villamyssy linnunpaskoineen, lehtineen, hampunpuruineen päivineen, tyhjään ja tyhmä päähän ja keppihevon selkään!"Tää ! On !! RAAAUUUUHAAAAAA™ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti