lauantai 30. tammikuuta 2016

Mozkavehkeet syynissä

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1454040911903.html


" Euroopan parlamentti päätti viime viikolla, että moottoripyöräasut ovat suojavarusteita, joiden pitää täyttää eurooppalaiset standardit. "

Tuossa onkin jo kaikki nätisti pähkinänkuoressa.
HE SIELLÄ, PÄÄTTIVÄT, että jotainjotainjotain, on NYT NÄIN ja siitä seuraa ===> näin.

Siinä koko "Hallituksen ja Valtion ja Politiikan" historia pähkinänkuorissa.

HE päättää ja TE idiootit SEURAATTE.

MINÄ, en voi kuin ihmetellä. En kertakaikkiaan käsitä.
MIKÄ ihme, mikä VITTU, teitä keskinkertaiset typerät vitun muulit oikein ohjaa ?!?! MIKÄ teidät saa AINA taipumaan, saatana MILJOONAT VUODET tällä planeetalla, peräkkäin. AINA. JOKU MUU KÄSKEE ja te idiootit TEETTE ja sitten valittelette myöhemmin kun se JOKU ei tee teitä miellyttäviä päätöksiä.

Arvaa mitä idiootti ?..... miksi vitussa se TEKISI, sinua miellyttäviä päätöksiä !? Koska SINÄ, olet naiivi idiootti jota se alkeellinen ja itsekäs ja moraaliton Paholainen VOI käyttää ja käyttää, häikäilemättä hyväkseen.

Ja NYT nämä    ITSE  ITSENSÄ  VALTAANNIMITTÄNEEEEEET (!!!!!.....haloo !?!?!?) KOMMUNISTIT(!!!! halooooo!?!?!?) on PÄÄTTÄNEET, KESKENÄÄN(!!!!!), KYSYMÄTTÄ esim.... MOTORISTEILTA, että motskarivehkeet on sitä ja tätä ja niiden on siksi täytettävä HEIDÄN ASETTAMANSA standardit.

*

Joku järkevä ja älykäs ja hoksaavainen ja katuviisas ja henkisesti hereilläoleva ja valveutunut ja valpas jne, eli MINÄ, eli kaikkea mitä TE, ETTE, ole. .. ..niin nin joku tuollainen edellämainittu SAATTAISI ehkä tulla ajatelleeksi, että "ketä jumalauta, ketä HELVETTI, nämä tyypit luulevat todellakin olevansa ?!?! Jukolauta mitä ABSOLUUTTISTA RÖYHKEYTTÄ!!".
Mutta jostain syystä.................................
.............suurin osa hoi polloista ei IKINÄ tule ajatelleeksi tuota. Vaan pyörittelevät vain peukaloitaan ja hymyilevät tyhmännäköisinä, ikäänkuin asia jotenkin PARANTAISI, myös, HEIDÄN henk.kohtaista olemassaoloaan. "Kyllä ne Herrat ja Rouvat, SIELLÄ JOSSAKIN, tietävät paremmin ! Kyllä ne tietävät kamalan paljon!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti