torstai 28. tammikuuta 2016

Kovan Kundin Kintut

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1453883709571.html

Tää on tää idiootti jota minun on usein pitänyt jo "käsitellä" mutta se on aina vain jäänyt. Mutta nyt on sanottava edes JOTAIN.
Kattokaa nyt taas, perkele !!
Ei vittu soikoon....... jumalauta Puuttinin menny tatuoimaan jalkaansa, koska "katsoo sitä ylöspäin" ?!?!

Puuttinihan mm juuri sanoi, että TYKKÄÄ EDELLEEN KOMMUNISMISTA !!!!!

Joten ei se kai yllätyskään ole, että joku vitun Stadin katuluihu puolineekeri puolimustalainen kovisnulkki menee sen kaljun paskan "tatzkaamaan" koipeensa ?!? Vai ?.....onx joku ninq yllättyny ja tällee ?!?!

Vittu mikä aivoton idiootti !! Luultavasti Muslimikin kaiken lisäksi. Ainakin sen näköinen. Ja siis yhtä Kommari.
Kuvottava tyyppi, ulkonäköään myöden. Kuten kaikki nuo vitun imbesillit tuossa kuvassa, missä ne poseeraa "khuulina" ja näin, kuin katuneekerit Amerikassa, koska ne on liian tyhmiä edes moppaamaan lattioita. Mutta ne OSAA kyllä, kuten nämäkin Stadin luihut, poseerata.
No.....ainakin omasta näkökulmastaan.

En tiedä kuka vittu tuo taustalla oleva Remontti-Reiskan näköinen tyyppi on, mutta se on selvästi fiksuimman näköinen tuossa sakissa, vaikka näyttääkin joltain känniseltä reppanalta joka ei oikein itsekkään tiedä missä on ja mihin pitäisi mennä ja miksi....ja mitä hei?...mitä on tekeillä ?...kuuundiit...antakaa ny ees röökii tai jotai...hei?.... lähes-sä-vetää... 

jnejnejnejne...

Kaikki valkoiset / suomalaiset, jotka tekee noita neekerieleitä kuten nuo idiootit tuossa fotossa, pitäisi viipymättä teloittaa. Mieluiten ampumalla, koska se on nopeaa ja suht halpaa.
Nuo on "kuin" jotain tarkkisluokan kehareita, jotka "tsemppaa" aina toisiaan, sanomalla että "sä oot ihan yhtä hyvä ku kaikki muutkin! nii...älä anna kenenkään sanooa, et soot ninq iha idiootti kehari ja tälle...sä pystyt siihe.!!.." ja sitten ne ottaa siinä kiihkoisassa tilassaan näitä ryhmäposeerauskuviaan, missä näyttävät yhtä vitun Valkoisilta kuin Zulut savannilla. Ja TAKUULLA, yhtä sivistyneiltä.

Vitun kurjat pikku paskat !!
Sanoisin, että "painukaa kotiinne" mutta niillä tuskin edes ON, kotia. Ne on NIIIIIIIN reppanoita. Ja se selittääkin jo ison osan tuosta vammaisten keuhkoilusta, mitä tuo koko "räp-skene" on. sitähän se ON, vammaisten hölinää ja typerää piripäistä huitomista ja kännistä epätoivoa ja uhoa ja tyhmyyttä yms.
Eli KAIKKEA sitä, mitä nämäkin ali-imbesillit luultavasti väittää "vastustavansa". Harmi että edustattekin sitä ihan ITSE !!!

Tuu bääd mään.


Mutta huumepäissään sitä kai huitookin mitä oudoimpia mielikuvitusvastustajia vastaan, kuten kaikki ns Vasurit. Tekee.
Aina.
P.s TUO, ei ole Suomalainen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti