torstai 7. tammikuuta 2016

Siberian Viima, kylmyys ja Suomlanti

http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2016/01/05/siperian-viima-koettelee-lampopumput-kipurajalla/2016115/310

Niimpä niin, "Siberian viima koetelee".....junou, kuten se on AINA täällä koetellut. Eikä SILTIKÄÄN ole suomalaiset tai tietääkseni myöskään Ruotsa tai Norja -Laiset, tai Ryssät, keksineet mitään MERKITTÄVÄÄ ja luotettavaa ja ILMAISTA(!!) tapaa lämmitäää ja olla lämpimässä.

Juuri tällainen on aivan paraatiesimerkki siitä kun keskinkertaiset ja sitä paaaaljon alemmat, saa AINA tällä apinaina planeetalla päättää KAIKESTA.

Vittu kun Tesla olisi jo antanut TEILLE KAIKILLE, für alle da, 1920-luvulla(!!) kaiken tuon ILMAISEKSI !!!!
Ja GLOBAALISTI !!!

Mutta ei !! Erään nimeltämainitsemattoman Anglo-Amerikkalaisen "herran" (mulkun) nimeltä Thomas Edison, takia ....niin ei sitten koskaan käynyt.
Se ei käynyt ANGLOILLE !!!
Anglot HALUSIVAT mieluummin, että sähköstä ja lämmöstä ja sen sellaisesta MAKSETAAN, kuin että se olisi (EDES SE!!) ilmaista ja KAIKKIEN saatavilla.
Vaikka ovat aina toitottamassa "kaikille kaikkea" ja kaikkialla.

*

Tässäkin on muuten yksi sellainen asia, ja tästä onkin pitänyt jo kauan sitten mainita, mikä Valkoisissa ja mitä ikinä suomalaiset ovatkin, on tyhmää.
Eli; he elävät mieluummin tietynlaisen IDEAN ja TYYLIN (tai "muodin") mukaan, kuin REALISMIN. Käytännön esimerkkinä mainitsen esim sen, että suomessa silloin kun talvella todella ON lunta, on täällä HÄIKÄISEVÄMPÄÄ kuin edes keskellä KESÄÄ !!
MUTTA !! Siltikään SITÄ ei pidetä "soveliaana" tai jotain, muuta kuin vanhoille mummoille, pitää aurinkolaseja!! Vaikka jopa lääkärit sitä suosittelevat.
Samoin siitäkin voi saada jonkinäköisen Super-Dorka tuomion, että kulkisi äärimmäisellä pakkasella jokin "kommandopipo" päässään tai jokin koko naaman PEITTÄVÄ lärvällään.
Eli junou? ....olisi JÄRKEVÄ ja REALISTINEN sen SIJAAN, että olisi IDEOLOGINEN ja käyttäytyisi YLEISESTI HYVÄKSYTYN ja "perinteisen" RITUAALIN mukaan.

Mikään ei ole muuttunut sittemmin Mayojen päivien, nykyään te ette vain enää katko päitä ja kaiva sydämmiä rinnasta, siellä pyramiidin nokassa vaan teette .....jotain muuta.

*

Sitä näet LUULISI, että "Yhtenäinen Kansa!" joka on jo jonkin aikaa elellyt täällä Pohjoisessa, lumen ja jään ja absoluuttisen puutteen ja kurjuuden ja yksinäsyyden ja kamaluuden keskellä, saattaisi SEN VERRAN taipua, että tekisivät joootenkin edes olonsa mukavaksi ja SALLISIVAT sen myös toisilleen, sen sijaan että kärhämöivät joka SAATANAN VITUN ASIASTA kuin tuittupäiset vitun pikkulapset.

PERKELE !!

Ja että he olisivat KEKSINEET jonkin TEHOKKAAN ja HELPON ja halvan tai ILMAISEN tavan ....junou? ....TUOTTAA LÄMPÖÄ !!!



- OSTAMATTA SITÄ ESIM, SAATANA, VIHOLLISILTAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!-



Niinkuin Kreikassa esim, ymmärretään VIILENTÄÄ taloja ja ympäristöä ja sikäli omaakin oloa, maalaamalla yleisesti rakennukset tietyn värisiksi (sinivalkoisiksi iroonista kyllä!) ja hiekka-ählämit PUKEUTUU valkoiseen hätistääkseen liikaa aurinkoa ja kuumuutta ja eskimoilla on paksuja elukoiden turkkeja, joiden eteen tuskin tarvii tehdä koko vitun ikäänsä ihan suunnattomasti TYÖTÄ ja nähdä vaivaa ja kokea tuskaa.

Koska, jos ei muuten, niin siksi, että: se on ELINTÄRKEÄ !

Nämä on, tai niiden TULISI OLLA(!!!!), ihan Perus Asioita, mutta EI suomessa !! Eheheeeiiii !
Täällä KAAAAIIIKESTA mistä vain VOI, kiskotaan ihan vitun oksettavan korkeaa, juutalaismaista, kiristäjä hintaa.
Ja sitten vittu vielä tuodaan siihen saatana sekaan, sekalaisia heikkaperkeleitä lillumaan juurikin periaatteessa Lähes-ILMAISEKSI ja IHMETELLÄÄN sitten kun Tavallinen Kansa alkaa tulla kärttyisäksi.

Vittu mitä IMBESILLEJÄ !!

Tulee mieleeni se kirjoitukseni tuossa taannoin, tai linkki pikemminkin, siihen että "Liberaalien" ..."ajattelu" on peräisin aina Platonista saakka, ja että monet ns "intellektuelleista" Vasureista on entisiä koulussamenestyneitä "hikipinkoja" jne jotka siis suuresti KUNNIOITTAVAT Kommunistista "Koulujärjestelmäämme" ja koulua ja koulutusta sinänsä, ja Lukiota !! Ja Yli-Yli-Yli-Opistoa jne, niin nin tuli mieleeni eräs sitaatti...
"Yliopistoissa opetetaan kaikkea !!  Tyhmyyttäkin !"


Joten siellä varmaankin siis OPETETAAN, että on "dorkaa" käyttää lumisessa paisteessa aurinkolaseja, koska...?..! no heeei!! höh ! dooooooorrrkaaaaaa, nehän ON; AURINKO lasit !!
Hohoh ohohohohooooo, ei niiitä VOI käyttää TALVELLA !! I-d-i-o-o-t-t-i !!


Ja kaikesta tuosta ^^^^ tulee väistämättä mieleen KAIKKI se mistä se yksi pösilö, Texas Arcane, on jankuttanut, liittyen Neanderthaaliin ja Sapiensseihin ja Magnoneihin ja muihin.
Eli kaikki varsinainen järki ja realismi tämän planeetan olosuhteiden suhteen, vaikuttaisi TODELLAKIN PUUTTUVAN suurelta osaa "ihmiskuntaa" - juurikin ikäänkuin he olisivat vasta hiljattaen saapuneet tänne jostakin. Tiputettu jostain lentolaitteen rahtiruumasta, ja he joutuivat "hit the ground running" - juoksemaan jo maahan koskiessaan, kuin vastasyntynyt hirvi tai jokin.

Ja nyt ne, nämä poseeraavat idiootit tyhjäpäät, pitävät itse SITÄ TYHMÄNÄ ja dorkana, että joku suhtautuisi jonkinasteisella vakavuudella ja realistisella "kunnioituksella" (luonnon brutaaliutta kohtaan) kaikkeen lämmöstä ja kylmästä, koviin tuuliin ja mereen ja salamontiin yms.
NÄMÄ on niitä tyyppejä jotka myös "Johtavat" täällä !!...............voi pyhä isä...... huuuoookaaauusss.. Kammottavaa, aivan kammottavaa. Ja nythän ne idiootit pyrkii "Verottamaan" (eli varastamaan) ihmiset köyhiksi ja nälkiintyneiksi ja vapaudettomiksi ja kurjiksi, kuin jonkin vitun keskiajan Englannin maalais-talonpoika juntin joka kulkee höynähtäneenä ympäriinsä reikäisessä, toissa talvisessa, perunasäkinpuolikkaassa ja syö lantaa ja mitä nyt mukulakiviltä sattuu löytämään ja julistaa kuinka Pyhiä "Herrat" ovat ja miten IHANA on myös tuo tuikitarpeellinen "Laki ja Kytät" kyhäelmä ja muu.."Virallisuus".



Auta ny vittu jo Armias !!

Ziiisus Fak !!



"Onhan tässä jo toki vähän vilpoinen, mutta ei tässä mitään lääämpöjä kuule kloppi kattella !! "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti