lauantai 9. tammikuuta 2016

Mikä ON "Suomi" ja MIKSI sillä on vain ONGELMIA !?


Siik Hail !!!!!!Kas tässä aihe josta on pitänyt jo toista vuotta puhua, ja siitä on kertynyt itselleni pieni kirjasto irrallisia, aloitettuja & keskenjääneitä, kirjoituksia. Mutta yritän nyt malttaa vetää kaiken tuon yhteen ja selittää teille typerille vitun persläville ja kusipäisille Kommunistimuuleille, MIKÄ niinsanotusti "maksaa". Missä ongelma ? Miksi täällä on kaikki sitä mitä se on. Ja niin edes päin.

Samalla tämä on (toivottavasti hyvin SELKEÄ) SELITYS sille MITÄ on "Nationalismi" sellaisena kuin MINÄ siitä puhun ja järkevänä ja rakentavana versionaan. Eli periaatteessa; mitä merkitsee Kansallisuus tai Kansallisvaltio "aate" eli Nationalismi, tarpeeksi ÄLYKKÄÄLLE miehelle, ei millekkään vitun öyhölle. Öyhöttävälle, vouhottavalle, pärisevälle, kuolaavalle, testosteroonia hikoavalle, klanipäiselle karjulle idiootille, mutta MINULLE.
Ja mitä sen TULISI, toivoakseni, merkitä myös SINULLE hyvä Idioottini.

Joten aloitetaan.

Selitän ensin tällaisen asian, jota teistä juuri kukaan ei KOSKAAN mainitse, eli teistä kukaan ei ole tullut ajatelleeksi tätä, eli te ette ilman minua tajuaisi tätäkään vähää, ja ymmärtäisi sitäkään vähää.
Hi´r gous: eri maiden nationalismi on ERI ASIA !!!

Jep ! Siinä on eroja, tuossa "Nationalismissa".
Ja SE versio mitä suomessa kohkataan tai on kohkattu, on se idiootti-kommunisti versio. Ja samalla KAIKEN kurjuuden ja KAIKKIEN ongelmien yksi primääri lähde, suomessa. Eli se on tämä: Valtio-Kytät-Siniristilippu-Politiikka-Suomenruotsalaiset-Armeija-Rajavartiolaitos jne, tunkkainen ja Virallisen Ankea versio. Se imbesillien kautta maailman, versio. Se tympeä ja typerä versio. Se älykääpiö ja lahjaton versio. Voisi miltei sanoa, että se Ei-Valkoinen, versio !

Se on se.
Se on se versio, mitä suomessa(kin) on ylläpidetty sittemmin kun se KEKSITTIIN.
Toisin kuin voisi luulla, se EI noussut esiin maasta, kuin madot ja sienet sateella, vaan se ihan keksimällä keksittiin.

Ja SE ihan ykkösongelma tässä versiossa ja se SYY siihen, miksei täällä ole mitään merkittävää kaupallista tai "bisnes" menestystä ja varsinaista "kulttuurielämää", miksi täällä ei "kuhise" niinsanotusti, ja miksi ketään ei juurikaan kiinnosta "puolustaa Maataan" tai pistää "tikkua ristiin" tämän lafkan / paskan takia, on tämä; tuossa versiossa "Nationalismia", SINÄ et KUULU siihen mitä edustaa nuo edellämainitut asiat, eli lippu yms. Se on VAIN ja eksklusiivisesti se niinsanottu Virallinen "Suomi" jota NE EDUSTAVAT !!!
Koeta nyt PERKELE jo käsittää tämä ja takoa se siihen vitun umpinaiseen apinankalloosi perkeleen vitun muuli-idiootti !! Kiitos.
Vaikka siinä kuinka nyt pyörittelet ja pudistelet sitä pallomaista ja lihavaa päätäsi niin asia itse ei muuksi muutu. MIKÄÄN NOISTA EI EDUSTA SINUA !!!
Toisinsanoen; tuo versio on "Ei-Osallistava". Se on V I R A L L I N E N !!!  Eli eräänlainen ääriHETEROversio "Valtiosta" eli jotain "toiseudenvaraista" ja KAUKAISTA. Se on jotain "formaalia" ja "normatiivista" - se on jotain mikä ei halua ikinä, päästää SINUA(!!) hyvä Muulini, sinne "sisään" niinsanotusti. Se on VAIN(!!) Harvoille & Valituille.

Eli suomessa ei VOI olla OSALLINEN siihen mikä on OLEVINAAN "Elävä Valtio" tai "Kansakunta" tai miten sen kukin ilmaiseekin. Täällä se on VAIN sellainen paikalleenjämähtänyt tyhmä, tympeä vitun puuduttava möykky. Kuten Timo soini.

* * * * *

Kun taas esim Amerikkalainen ja ehkä jopa Kanadalainen ja Ranskalainen ja Espanjalainen yms, ovat OSALLISTAVIA versioita. Eli ne PÄÄSTÄVÄT kunkin "Kansalaisen" todellakin oikein jumalauta OSALLISTUMAAN !!! (Saatatko Kommari käsittää tai edes USKOA, sitä !?!?) Ne päästävät todellakin jumalauta OSALLISTUMAAN siihen varsinaiseen jokapäiväiseen elämään ja muuhun "mitä on tekeillä" kyseisessä maassa, kaikki jotka haluavat ja pystyvät. Se EI OLE silloin mikään vitun, puiseva ja jäykkä, ulkoilmamuseo kuten Pohjois-Korea (josta suomen "Viranomaiset" on ottaneet...ihan kaikkensa!) jossa on tarkoitus vain tuijottaa ALISTUNEENA Valtiolle, eteensä tai maahan, topparytkyissä jotka on peritty edelliseltä sukupolvelta yhtä tyhmiä vitun kusipäisiä perkeleen nuijia, alistujia ja muuleja, ja ehkä hiljaa ulista (kunniaa Johtajille!) ja tehdä hiestä märkänä orjan(!) työtä, jotta Herroilla olisi apetta ja pötyä, pöydässä, ja koska "niin nyt vaan kuuluu olla".

Tuo on ORJAN "elämäää". Mutta tiesittehän te kai, varmasti, sen ?!?

Suomessa sitä taas pidetään "RIKOKSENA" !!! Jos jumalauta edes YRITÄT OSALLISTUA jotekin "Maan" varsinaiseen elämään ja puuttua sen sisältöön. Eritoten jos ET edusta "Puoluetta" !! Eli TÄSMÄLLEEN ja TISMALLEEN sama meininki kuin p-koreassa. Jonka "ystävämaa" Suomi käsittääkseni muuten on. Virallisesti. AHAHAhaaaaaaaaaaaa.

Tämä koko "juttu" - tämä "Maa" ajatus, se ei vain oikein toimi. Ainakaan keskinkertaisten ja nyt taas Hankamäkeä luettuani, Heteroiden, ollessa kyseessä ja "Kansan Suuri Enemmistö". He kun ovat kaikki, auttamattomia idiootteja ja paukapäitä ja paskapäitä ja kiusaavia kusiaisia jotka haluavat kostaa oman rumuutensa ja paskuutensa kaikille niille joille "luoja ON antanut ENEMMÄN".


Haistakaa taas siis vittu !


Mutta jatketaan !

Suomessa ns nationalismi, EI OLE mitään todellista ja ELÄVÄÄ vaan se on kuollutta ja kolkkoa ja ulkokohtaista kuin mikä tahansa muukin RITUAALI. Kuten sotilasparaati tai jokin muu typerä aivoton heterosonta. Jossa vain vittu TOLJOTETAAN kuin vähä-älyinen, kun ohitse kävelee sotilaita ja ryömii tappoautoja ja tappokoneita ja yli suhahtaa (pilvien peittämänä) tappolennokkeja, ja kaikkialla liehuu viirit ja liput joihin SINULLA(!!) vitun typerä kusipäinen alhainen, alhais-syntyinen, muuli, ei ole MITÄÄN vitun asiaa eikä käsiksipääsyä tms. Jotka liehuvat nimenomaan sinun YLLÄSI !! Ja joille sinä olet ALAMAINEN !!


Ja vaikka minulla on tapana yrittää sanoa jotakin HYVIN PAINOKKAASTI (johtaen ehkä usein lähes "liioitteluun" tai SILTÄ TUNTUVAAN ilmaisuun) niin minä vain yritän epätoivoisesti nuijia "pointtini" perille, yleisöön jonka vastaanottokyvystä en ole lainkaan vakuuttunut. SIKSI yritän TAKOA tämän ISOILLA KIRJAIMILLA päähänne. Koska ...pidän teitä ihna uskomattoman, vitun, typerinä paskoina !
Thät´s whai. Mutta kuitenkin; jos nyt luottaisin siihen, että pystytte todella itsekkin käsittämään edes joskus ja jotain, niin tätä ei kai TARVI sen kummemmin liioitella ja vahvistaa ja alleviivata, kun kysyn, että; onko tuolaisessa elämässä jotakin ELÄVÄÄ ja HYVÄÄ ja sisältöä ja onko se teistä todellakin jotain HYVÄÄ ja kannattavaa ? Onkon TUO todella SE, mitä varten elää ja olla elossa ja olemassa ?! Tuoko TUO tyydytyksen ja täyttymyksen ja tekeekö SE ONNELLISEKSI ?!? (Paitsi komentelijakommunistiNAARAAT ja vasurit ja muut vitun kusipäiset kurjat vittupäät narsistipaholaiset luuserit, lahjattomat kiusaajat ja loiset.)

Onko SE teistä TODELLA, jotakin kannattavaa ja hyvää ja tyydyttävää, joutua vain KATSELEMAAN Virallis-Formaalia "elämänmenoa" SIVUSTA, tumput suorina ja SUU KIINNI(!!) ja siltikin RAHOITTAA koko paska "veroilla" ?!?! ONKO tuo, vittu, jotain vitun ELÄMÄÄ  !?!?!?!?!!

Sinua (eikä minuakaan, älä huoli) ei pidetä KYKENEVÄNÄ pitämään itse itsestäsi ja asioistasi huolta. Sinua ei pidetä siis edes kotikissan veroisena, joka sekin pystyy sentään tarvittaessa hakemaan itse sekä itselleen, että sinulle, hiiren syötäväksi. Jota se tekeekin, koska kai luulee joskus, että sinä olet vain paska metsästäjä kun et ikinä tuo mistään mitään kuollutta jyrsijää siihen näytille. Ja koska kissa on ihastuttavan tyhmä, se LUULEE, että SINÄ TARVITSET SEN APUA !!! Saaliin / ruuan hankinnassa. Niin kaikki "simppelit" näkee maailman, SIKSIHÄN niitä herran tähden pidetään alunperinkään "yksinkertaisina". Koska ne ei osaa nähdä muuttujia ja vaihtoehtoja ja moniselitteisyyttä ja sitä että joku voi KYETÄ johonkin, mutta VALITA olla tekemättä sitä siltikään. Tämä koskee mm naisia ja miehiäkin, hyvinkin merkittävällä tavalla. (Naiset ei kai oikein KÄSITÄ miesten ylivertaista potentiaalia, koska mies on "laiska" eikä TEE koko ajan JOTAKIN. Nainen ei siis KÄSITÄ "maskuliinisuutta" alkuunkaan).

Tässä on taas yksi lisäsyy vihata "Kyttiä" - jotka siis "pysyttävät" juuri tätä, kaukaista, loitontunutta, viraantunutta, virallisformaalia, asiantilaa, omalla tyhmyydellään ja järkkymättömällä härkäpäisyydellään ja rituaalisella käytöksellään.

Kuten huomasin jo lapsena; te muut olette syntyneet käytännössäkatsoen VAILLA minkäänlaista TIETOISUUTTA ympäristöstänne, mutta MYÖS omasta sisäisestä Itsestänne, jota teillä siis ei liene ollenkaan. Lyhyemmin: käsitin teidän olevan ihan vitun tyhmiä !
Pelottavan ja itselleni hengenvaarallisen, tyhmiä. Kuin eläisi jonkin vitun heikkopäisen apinaparven tai muulilauman seassa, jossa minulle(kin) hehkutetaan ja teroitetaan ja muistutetaan ja huomautellaan jne, koooko vitun ajan, että "sinä olet iiiiiihan yhtä tyhmä kuin me KAAAIIIKKI muutkin !! sitä EEEEET ole mikään poooiikkeeuus ! eheheeeii poikaseni, sinä olet vain meren mutaa" ja mitä lie vitun paskaa.


Syökää paskaa saatana !! Iit shit !


* * * * *

Kokemus elämästä seassanne, vastaa varmasti melko hyvin neekerinpoikasen kokemusta elämästä, omassa vitun muta-apinalaumassaan, Afrikan polttavilla ruohotasangoilla ja savanneilla ja viidakon kätköissä.
Jos "kylän vanhin" (tyhmä ja pahanhajuinen mielisairas kusipää hourailija) sanoo, että on JÄRKEVÄÄ ja HYÖDYLLISTÄ ja PAKOLLISTA ja mitä kaikkea, vittu viillellä partahöylän terällä kasvojasi, jotta .....jotta jotain.... saadaan kai sadetta tai jotain, niin niin siten ilmeisesti vain ON. Koska....niinhän sanottiin olevan !
NÄIN tyhmiä te muut (silmissäni) olette !!

"No koska....ne SANO niin!" ....Ai ? Niinkö ? Mitä muuta ne mukavat ja luotettavat, Toiset Ihmiset, on teille sanoneet ?! Ja Mihin se on teidät JOHTANUT ?!?
Katselkaa ympärillenne ja päätelkää niistä hedelmistä, mikä puu on kyseessä.

Te elätte EDELLEEN kuten nuo neekerit pusikoissaan ja puissaan ! Eikä tämä ole mikään vitun vertauskuva vaan se "miten asiat ovat" eli totuus, toisinsanoen.
Teillä on jumalauta EDELLEEN(!!) Faarao tai "kylän vanhin" - ja sen idiootin sanojen mukaan ...vain mennään. Koska...hei?! ...miksi EI ?!?!

En tiä....ehkä SIKSI, että se a) tyhmä, b) ylimielinen ja vaaralliseen extenttiin, c) koska se on VÄÄRÄSSÄ (IHAN KAIKESSA!! IHAN, kaikessa!!) ja d) koska elämä olisi syytä KOKEA ehkä mieluummin ITSE jne jne jne jne jne jne ad nauseam.

Tämä nyt LIENEE sangen ITSESTÄÄNSELVÄ asia, mutta sanon kuitenkin, että; kuten sekä lempiblogaajani (jota salailen edelleen) ja itse Ed Leedskalnin (ja varmasti moni moni muukin) ovat aikanaan huomanneet tai tajunneet ja sitten sanoneet, ihmisten tai "ihmiskunnan" KAIKKI ongelmat johtuvat lähinnä ja ensi-sijaisesti SIITÄ, että he vain toistavat toiston-toiston-toistoa. Koska..."koska näin nyt vaan on AINA tehty" !!
Sehän kävisi keskinkertaisuuden MOTOKSI herran perkele !
Ihmiset siis elävät MUINAISTEN IDIOOTTIEN MAAILMANKUVAN MUKAAN, eli elävät perityllä typeryydellä ja harhaisilla käsityksillä. Ihmisapinat vain siirtävät SEN eteenpäin, minkä ITSE ovat "oppineet" omilta (idiootti) vanhemmiltaan, jotka taas oppivat ne omilta (idiootti) vanhemmiltaan jne jne ad nauseam. Aikain "alusta" saakka.
TÄMÄ katkeamaton TYPERYYDEN KETJU, on SE ongelmien oikea alkuSYY.

Koska, lyhyesti sanottuna; "ihmiset ei vain tiedä sen paremmin" !


Ja......... kuten olettekin ehkä huomanneet, ihmiset ei hirveän helposti ja "hevillä" MUUTA MIELTÄÄN.
Ihan jo siksi, ettei heidän "egonsa" kestä sen TAJUAMISTA sen enempää kuin sen hyväksymistäkään, että he ovat eläneet KOKO SIIHENASTISEN elämänsä valheessa ja harhojen ja VÄÄRÄN TIEDON vallassa ja uskoneet asioiden olevan jotenkin, miten ne EI sitten olekaan. Ja niitä suututtaa minunlaiseni luontais-syntyinen LÄHES-kaikkitietävä nero, joka vain pelmahtaa paikalle ja sanoo, että "te olette KAIKKI, KAIKESSA, VÄÄRÄSSÄ!!" Mutta asia vain ON niin, ja minä OLEN oikeassa ja teitä viisaampi.
Ottakaa tai jättäkää.
Jos jätätte, maksatte. Tyhmyytenä ja turhana kärsimyksenä ja asioiden vaikeutena ja monimutkaisuutena ja "kompleksisuutena". Luokaa ja pysyttäkää toki, tuskaa, jos mieluummin valitsette SEN kuin nöyrtymisen ja SEN myöntämisen, että isänne ja äitinne ja isoisänne ja äitinne, oli KAIKKI idiootteja ihan kuten heidän vastaavat ennen heitä jne jne. Ja siis VÄRÄSSÄ, ihan kaikessa.
AIVAN, KAIKESSA.


Taivu siis, tai katkea, kuten aasialaiset sanovat.

* * * * *

Mutta siis "nationalismi".
Se on TEIDÄN käsissänne aivan kamalaa ja kammottavaa ja JÄYKKÄÄ!! Herran tähden kuinka jäykkää se onkaan. Kuten KAIKKI muukin.
Te ..vain.. olette...jäykkiä ! Siinä kaikki.

Ja suomessa "nationalismi" on ulkokultaista rituaalia, EI mitään elävää mitä kokea ja lisätä omalla luovuudellaan ja mistä ammentaa ja mikä elää ja oppii ja taipuu ja tahtoo ja joskus ehkä tarvittaessa jopa murskaa tai väistää ja selviää yms. Täällä se on KAIKKI vain pelkkää pakkasessa pönöttämistä, hienoissa hynttyissä, tuijottaen ohikiitävää elämää, umpijäässä ja "vitutuksesta" suunniltaan. Ja EHDOTTOMAN eksyneenä ja SILTIKIN(!!) tyhmä kun olet, EHDOTTOMAN "lainkuuliaisena".

Jokainen "Lainkuuliainen" pitäisikin mielestäni AMPUA samantien !! Ihan vain varmuuden varaksi.

Olet JOKO totuuden ja vapauden ja ELÄMÄN ja olemassaolon ITSENSÄ, puolella tai sitten sitä VASTAAN ja "lainkuuliainen".

Ja huomatkaa villit-idiootit, ettei Lainpuoltaja ja noudattaja ole SAMA asia kuin MORAALINEN ja HYVÄ ja HYVEELLINEN ja OIKEAMIELINEN ja HYVÄÄTEKEVÄ ja Ei-PAHA, henkilö !!!!!!!!
H U O M A T K A A   tämä  !!!!

Se on VAIN(!!!) "Lain Kuuliainen" !! Siinä kaikki. Ja MIKÄ on "Laki" ?! Siihen teen oman kirjoituksen, mutta lyhyesti; se on juutalaisten ASE muita vastaan, jonka muut soveltavat ITSE ITSEENSÄ; koska ovat tyhmiä lantajuntteja jotka eivät KÄSITÄ koskaan mistään mitään, eivätkä liioin ymmärrä jutkun sisäistä "elämää". Tai ehkä pikemminkin kaaosta ja hulluutta ja NEUROOTTISUUTTA (jota "Laki" myös, ehdottomasti!! edustaa) ja "motivaatio / yllykerakennetta" jne.

Mutta joka tapauksessa, KUN katsotte esim Kanadalaisia tai Amerikkalaisia, heidän "lipunheilutuksessaan" on jotain PERINJUURIN ERILAISTA kuin suomalaisten, tai yhtään KENENKÄÄN, mitä tähän tulee, muun KUIN Anglojen.
Ensinnäkin varmaankin jo siksi, että koko juttuhan on herran tähden, kuten lähes kaikki muukin, HEISTÄ LÄHTÖISIN !! Joten kai ne nyt saatana OMAN JUTTUNSA "handlaa ja klaaraa" paremmin kuin kaikki muut, kaikki rahtikultti veekerit.

Ja heidän tapauksessaan, nationalismi, on enemmän tai vähemmän "kilttiä". Vähemmän sellaista MILITARISTISTA typerää kloppien uhoa ja muuta Ryssäläistä sontaa, mitä se täällä on, ja enemmän sellaista iloista, pirteää juhlankaltaista... juhlimista. Kanadalaisuuden JUHLAA, tai Amerikkalaisuuden JUHLAA, eikä mitään vitun pohjoiskorea-suomi-tyyppistä Virallista Murjotusta ja tympääntynyttä, etääntynyttä, vieraantunutta, Virallista ja konemaista ulkokohtaista vitun kissanpaskaa ja katinkultaa.

*

Kuten kirjoitukseen laatimani kuva tuolla ylhäällä, osoittaa, on "Suomi" jotain mikä assosioituu lähinnä vain sotilaan hahmoon ja sotaan ja sotimiseen. Ja onhan se myös jokseenkin tunnettu ja virallisestikin myönnetty tosiasia, että "Suomalaiset" on VAIN ja LÄHINNÄ eräänlainen JÄÄNNE Ruotsin ja Ryssän muinaisista armeijoista, joten SE selittäneekin jo Leijonan osan tuosta.

Suomalaiset siis on sota-apinoita, sotaa varten ja sodan tähden ja takia.
Paitsi minä, jolla on geneettistä perimää myös muualta KUIN suomesta. Ruotsistakin toki, mutta myös vähän tuolta varsinaisemmasta Euroopasta.

Ja MINÄ en nähkää vain kertakaikkiaan OLE, samankaltainen tylsä ja munaton vitun ALISTUJA-Ameeba kuin suurin osa teistä vitun muulit ja mulkut, ja minä vittu VIHAAN sellaista saatanan Slaavilaista paskasakkia ja genetiikkaa. Se on aasialaisten ja ORJIEN osa !! EI valkoisten !!!

Vittu se teidän perkeleen "Capo" tai "Rakas Johtaja" tai "Suuri Ylimys ja Verraton Pyhimys" ja "Klaani tai Heimo Päällikkö - Karhun-nussija" OIKEASTI TIEDÄ YHTÄÄN MITÄÄN taianomaista ja maagista ja käsittämätöntä, vaikka kuuuuinka junttiheterot sitä TOIVOTTE !! Se on vain pelkkä nahkainen apina, joka istuu (yleensä läskin) perseen päällä. Ja syö TEIDÄN työnne ansiosta, kakkua ja juo kahvia.
SE, ei ole pyhimys !!! Vitun pölvästit pakanat !
PERKELE !

* * * * *

Ja sitten itse pies-d-resistoonz eli Amerikka. Ja Nationalismi.
Amerikka on AINOA "Maa" tai "Valtio" (mikä sen EI TULISI OLLA!!!) jonka lippua on mitään TODELLISTA SYYTÄ heiluttaa. Sillä, get this(!!); se edustaa oikeasti SINUA !!!

S I N U A  !!!! 

EI mitään "Valtiota" !!! Vain SINUA ja SINUN visioitasi ja unelmiasi ja pyrkimyksiäsi yms. SE on SEN idea ja se "Amerikkalainen Juttu".
Ja se eroaa kuin yö päivästä, KAIKISTA muista planeetan apinoista ja niiden VERSIOISTA "nationalismista". Siinä ei idiootteina kohkata JONKUN MUUN, eli poliitikkojen ja muiden Kommunismin Papiston paskojen, puolesta vaan ihan vain OMASTA ja VAPAUDEN, puolesta.
Tai se OLI ainakin se idea, mutta kuten AINA, se meni vesittymään kun väki ei vähennyt vaan LISÄÄNTYI ja pidothan siitä lässähti.
Toki asia ON niinkin, kuten tuo lempibloggailijani totesi, että jos asut "Maassa" jolla on siis LIPPU, ET OLE, etkä VOI OLLA, vapaa.
Silloin olet JO, joka tapauksessa, OMAISUUTTA ja ORJA.

Jos juhlit sellaisen "Maan" lippua ja lipun kanssa, tässä puhun nyt siis ihan vain MINÄ taas, niin se on kuin olisit jokin typerä sorkkaeläin joka JUHLII karsinansa lankkuja ja niiden kuvia ja kuvajaisia, ja heiluttaa (sorkillaan?) lippua jossa on niiden kuva.


Siis.... KUINKA TYHMÄ sitä täytyy ja VOI, olla !??!


*

MIKSI heiluttaa oman orjuuttajansa lippua ja visuaalisuuksia muutenkin ? Eikö se ole sangen typerää ja "couterproductiivista" ?
Sinä vain synnyit, ja sinulle on sanottu, että tässä, TÄMÄ on SINUN lippusi ja sinä edustat sitä ja se sinua, mutta älä kuitenkaan elättele edes TOIVOA, että voisit OIKEASTI olla jotenkin OSA jotakin, tai ottaa osaa johonkin tai tehdä PÄÄTÖKSIÄ tai jotakin !! Eheheeeiiii naiivi ystäväni, sinun osasi on VAIN näytellä mukana ja ulvoa kun käsketään ja tehdä vastenmielistä orjan työtä, jotta minulla on rahaa millä porsastella ja mitä jakaa muille laisilleni kusilänteille pitkin planeettaa ja nauraa partaani !! HAHAHahahaaaaa. SINUN tulee vain hiljaa hymistä ja tsiigata vaikka lätkää, eikä perkele OSALLISTUA mihinkään mitenkään !! Helvetin RIKOLLINEN gangsteri !!
Varo tai säädän perkele LAIN(!!) sinun niskaasi ! Ja SITTEN ....!!....SITTEN ei kuule naurata !! Mu-lu-kku !!

Ja TUO ^^ käy teille ?! Ihan..?... jeees..?..nou problem ja muitta mutkitta ?!.....k.
Cool.

(Pelkkä kirjain "K" on internet / peli -kieltä ja lyhennös jo valmiiksi melko lyhyestä "O.K"sta. Eli se tarkoittaa vain okei / ok. Mutta on vain "k".)

*

Kuten olen täällä useahkosti kysellyt, "MIKÄ" tarkalleenottaen ON "Suomi" !?!!? Ja KETÄ se EDUSTAA ?!?!

Siihen täytyisi vastata, että "Suomi" on jonkinlainen kuvitelma tai kuvajainen joka elää entisten Ryssien / Hurrien mielissä, siitä keitä ja mitä he nykyään ovat, ja se on myös maantieteellinen sijainti jossa ei saa ELÄÄ ja olla oma itsensä eikä vapaa eikä kekseliäs ja luova, ja nauttia elämästä vaan missä pitää olla mahdollisimman kärttyinen, ärjy ja kurja. Mahdollisimman vittumainen ja päinen, kusipää ja kiusaaja ja päähänpotkiva itsekäs idiootti. Alistuva ja ylimielinen yhtäaikaa !

"Suomi" on TOTALITÄÄRINEN ja Ultra-Kommunistinen pikku-kusipää, suurimmaksi osaksi harmittoman munaton jäljitelmä Neuvostoliitosta ja myös Pohjois-Koreasta.
"Suomi" on IHMISEN, vankila. Se on jotakin Virallisen kaaaaaukaista ja Muodollista ja absoluuttisen kolkkoa.
"Suomi" on jotain hyvin hyvin, perinjuurin, sielutonta ja sydämmtöntä ja epä-inhimillistä, ja TÄYSIN vailla mitään vitun visiota tai edes khuuleja tarinoita ja historiaa. Ja sikäli myös sangen PERSOONATON kuvatus.
"Suomi" on oikeastaan.....aika vitunmoinen äklötys ! Vastenmielinen, ja hädintuskin koossapysyvä tyhmä kuvajainen.
Jossa OLISI kyllä POTENTIAALIA, mutta sen ei ANNETA IKINÄ koskaan kukkia ja päästä valloilleen. Sillä...?! perkele !! Merkitsisihän se Kommunististen Juutalaisten ja heidän alkuunsaattamien voimien, kuten Lain ja Kyttien ja Vasemmiston (eli "Politiikan" sinänsä) ja NAISTEN VALLAN(!!!) loppua !!!!!
Eikä Beelzebuub tykkää menettää unssiakaan VALTAANSA !!!

"Suomi" on EDELLEENKIN vain pelkkä AJATUS. Jostakin mitä olisi VOINUT olla ja tulla, mutta koska suomea asuttaa tunnetusti "vittumainen Kansa" - ei tämä potentia ikinä aktualisoidu ja toteudu.
"Suomi" on suuri tyhjä maa-alue jota asuttaa ex-ryssät ja ex-hurrit, ja ex-slaavit ja ex-sitä ja ex-tätä muumiot, jotka INHOAVAT elämää ja sen sykettä, jotka RAKASTAVAT alistumista ja siksi Lakia ja Kyttiä ja jotka haluavat KOSTAA kaikille ELÄVILLE heidän sisäisen ELÄMÄNSÄ.
"Suomi" on kiusaajien ja muiden epä-eläimellisten ääliöden, oikea turvasatama ja varasto.
"Suomi" on...vain kurja !! Yksinkertaisesti vain, kertakaikkiaan, ihan-vitun-kurja !
"Suomi" on täääääääääääysin persoonasta ja omasta ITSESTÄ ja visioista, tyhjä, mitätön ja haalean platku, munaton ja ärsyttävän kuivan tympeä, perässähiihtäjä. Joka ei uskalla ITSE edes pieraista tai hengähtää (eikä TUO olisikaan fixua, TUOSSA JÄRJESTYKSESSÄ) saati sitten herran tähden; tehdä jonkinnäköistä PÄÄTÖSTÄ joskus jostakin, tai järjestyä ITSE OMANLAISEKSEEN "Yhteiskunnaksi". (Luen taas täällä taustalla, parhaillaan [lähinnä paskallakäydessä toki] tuota Hankamäen Magnum Opusta eli "Enkelirakkaus" homoraamattua, ja SIINÄ Hankis tuo esiin jotain mitä en kieltämättä itse ole tullut ajatelleeksi [monenkin ajatuksen lisäksi], nimittäin SEN, että kaikkinainen ja kaikenlainen VIIVYTTELY, josta "Suomi" siis tunnetaan, ja jankuttelu ja kiertely ja kaartelu ja viipyily ja vaivaantunut jahkailu ovat itseasiassa HETEROIDEN PERSOONALLISUUDEN PIIRTEITÄ !! Ne liittyvät NAISTEN ISKEMISEN elukkamaiseen ja alhaiseen PSYKOLOGIAAN, kun naarasta pitää "maanitella ja piirittää" ja juonitellen yrittää ANSOITTAA se typerä ja vauhko ja pillustaan tarkka, vitun idiootti ! Ja Hankis; lienet 100prosenttisen oikeassa !! Kiitos tuosta hyvin hyvin SELVENTÄVÄSTÄ "analyysista".)
"Suomi" on lähinä "ämmien Maa" ja narttuja ja heidän typeriä "tarpeitaan" varten.
"Suomi" onkin eräänlainen apinanaaraan luonnonsuojelualue, tai LAJINsuojelu alue. Jossa ainoa "Pyhä" asia on SE, MITEN PALJON valtaa naiset saa tänä ja tänä vuonna lisää, ja miten paljon sitä vastaavasti sinulta, hyvä munallinen, VÄHENNETÄÄN ja otetaan pois.
"Suomi" on äääääääärimmilleen pingottunut pinnallinen ja tyhmä, jännitys ja murhe -näytelmä, ja ulkoilmamuseo. Jossa ei saisi kukaan pihahtaakaan, tai "lähetään sälli käräjille!" (Huomatkaa kuinka en juuri KOSKAAN käytä sällin tilalta jotain NAARAAN kutsumanimeä. Ja hyvästä syystä !)
"Suomi" on sellainen "juttu"...junou?.... jota vain katsellaan ja johon vain uskotaan, sama siis kuin kirppusirkus. Sinun TÄYTYY vain USKOA, että se jokin...se "juttu"...se potentiaali, ON siellä jossakin. Vaikkei sitä varsinaisesti ikinä näykään tai voi tai saa, tuoda esille ja julki. (Kuten kulliakaan. SITÄKÄÄN ei "saisi" tuoda julki eikä esille, missään, koskaan. Kammottavaahan se olisi ! Oikea vitun katastroofi.)
"Suomi" on jäykkien ja sieluttomien ja ABSOLUUTTISEN persoonattomien,SOTILAIDEN ja lätkäjätkien yms jäykkisten "Mekka". Vain rekkamiehiä ja lätkäjuntteja ja poliitikkoja ja soldaatteja, kas siinä kaikki.
"Suomi" on 1950-luvulla elävä jääkuutio, jossa valtaa pitää tyhmät ja itsekkäät ja vauhkot, kohdulliset lehmät. Jotka TYKKÄÄVÄT oikein, kun pääsevät säätelemään ja vaikeuttamaan varsinaisten IHMISTEN elämää. Keinolla millä hyvänsä.
"Suomi" on byrokraattinen Behemot. Hirviö. Kolossaalinen sosialistinen utopia-dystopia rakennelma, josa Kelan tantta ja sossuntäti pitää rautaisessa pehmo-otteessaan ihan kaikkea. Itse asiassa riittäisi varmaan sanoa, että.....
"Suomi" on byrokraattinen !!
"Suomi" on totaalisen rutikuiva ja huumoriton ja väritön möykky. Täynnä vittuuntuneita, vittupäisiä, autistisia, idiootteja sekopäitä ja känniläisiä ja niiden mutantti(rikkollinen)lapsia ja muita kiusaajanpaskoja juopon äpäriä, ja itse itseään kiertäviä ämmiä (jotka näyttävät Ryssän ja Eskimon risteymiltä, jotkut myös todella lihavilta orangeilta).
"Suomi" on toinen toisiaan epäilevistä ja halveksivista ja vihaavista ja kyttäävistä "Heimoista" koostuva läntti, kuten kaikki neekeri"maatkin", jossa jos joku tekee tai sanoo jotakin, tehdään siitä hei jokin "kohu" tai "kausti". Ja ilmeisesti ainakin osittain tämä kuohunta on suunniteltu laanuttamaan kaiken yllä leijailevan Ryssän Isähahmo joka siis kyttää tarkkaan kaikkea mitä suomessa tapahtuu ja edes SANOTAAN. Hei ! tällaistahan täällä 50-luvulla vain ON !! Älkää minua siitä syyttäkö ! "Näin se vaan menee".
"Suomi" on myös eräänlainen "Poliisivaltio". Ja jossa juurikin "Poliisi" on jotain pyhää ja hyvää ja kaunista ja mitä lie muuta. Muuta kuin mitä se oikeasti ON !Ja tässä oli vasta OSA siitä mitä kaikkea "Suomi" on.
Ja vasta negatiivisia puolia tietenkin. Suomella ON myös monia monia hyvinkin hyviä puolia, mutta TÄMÄ kirjoitus ei ole niitä varten.

Tämän tarkoitus oli vain tehdä selväksi ero suomalaisen ja jenkkiläisen tjms, nationalismin välinen ero. Ja tuoda sekin esiin, että MINUN versioni nationalismista olisi sangen erilainen, mutta saattaa vaatia oman erillisen kirjoituksen.
Sanotaan nyt lyhyesti, että se perustuisi vapaaehtoisuuteen ja siltikin vain valkoiset saisivat olla osana. Minä siis haluaisin VALIKOIDA oman "jengini" jäsenet, mutta sen lisäksi ei ole mitään pakkoa, suuntaan tai toiseen, ja tuo kaikki rakentuu sille ODOTTAMUKSELLE jollei jopa oletukselle, että ne kaikki Valitut ON tarpeeksi älykkäitä ja hyvin kärryillä ja "mukana juonessa" jne, että ne ymmärtää sanomattakin kaiken. Mm sen, että ulkopuolisista on vääjäämättä harmia, ja ne joka tapauksessa pilaa sen alkuperäisen "jutun". Se on vaan "luonnonlaki".

Itse asiassa; KAIKKEIN PARAS versio ns Nationalismista olisi SE mitä ei tarvitsisi mitenkään erikseen edes ajatella !!

Eli SE mikä täälläkin ON VALLINNUT !! Muttei vallitse enää. Se tila missä kaikki on vain päivänselvää, eikä kenellekkään muulle kuin Vasureille idiooteille, tulisi edes mieleen tuhota sitä asiain tilaa, eräänlaista status quoa vaikka sitten, ja keikuttaa venettä.
Ja tuoda maahan lasti lastin perään ulkolaisia. Neekereitäkin !! Ja murjaaneita ja mitä lie.

(Aasialaisten kanssa minulla ei ole mitään ongelmaa, btw, ja tuskin on suurimmalla osalla meitä "MaMukriittisiä"™  muutenkaan. Ne ensinnäkin yleensä tekee lähinnä työtä, ja ne pysyy ihan itse, omasta aloitteestaan, omissa oloissaan eikä häiritse TAKUULLA ketään, eikä TAKUULLA raiskaa KETÄÄN, eikä lähde sekoilemaan ja "häröilemään" pitkin-ja-poikin, eikä liioin koeta ottaa maata haltuun ja punkea perkele jopa mukaan "politiikkaan" !! Aasialaiset on myös sangen älykkäitä, ja mikä ällistyttävintä; ne ei IKINÄ keksisi kutsua itseään suomalaisiksi. Enkä minä, itseäni esim Japanilaiseksi !
Se ei vain erityisesti tulisi meille kummallekaan mieleen. Hah. Kai se on jotain yhteistä valkoisissa ja vinosilmissä. Ja luinhan minä juuri jostain, että valkoisilla ja aasialaisilla on enemmän yhteistä / yhteyttä [geneettisesti tjns], kuin aiemmin on luultu.)


Summa Summarum: "Suomi" on totisesti, jäykkä jäykkä "Valtio" Poliiseille, sotilaille, naisille ja muille rikollisille kusipäille.
Kamala ja ankea paikka.
Ja toisin kuin "Virallisesti"; läpeensä Kommunistinen.

Vittu, että teidät tulisi viipymättä teloittaa, perkeleen vittupää vinosilmä sian-naama kommarit, "Taistolaiset" kusiruutat ja vitun läskipäät. Kaikki teidät vitun "Stalinistiset Ongelmajätteet".

Tehkääkin meille kaikille IHMISILLE palvelus ja ampukaa se ongelmien ja KAIKEN PAHAN TODELLINEN lähde, eli itsenne.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti