maanantai 25. tammikuuta 2016

Stadin RaiskausMikä klisee tästä onkaan tullut.
Herran tähden.

Mutta kuin ...sattumalta ..?...tai jotain.. luin tuossa tänään, aiemmin, tuota yhtä blogia mitä aina lueskelen eli "dissectleft"iä ja siellä tuli vastaan juttu Muslimien tukahdutetusta seksuaalisuudesta ja SEN valtavasta merkityksestä näihin asioihin. Joten tämä käytös on saanut vähän lisäselvyyttä nyt.

Ählämeitä on siis, pitkä tarina lyhennettynä, liikatarjontaa nuorten miesten osalta, ja koska heidän "kulttuurinsa" on sama kuin apinoiden eli polygaaminen eli ei yksiavioinen eli ns Alfauros saa KAIKKI naaraat, on ählyillä VALTAVA määrä todella todella todella turhautuneita, sinipallisia, heteronulkkeja, jotka on kuin (Geert Wilderssin sanoin) "testosteronipommeja" jotka voi RÄJÄHTÄÄ (myös siis tässä mielessä ! Ahahahaa) hetkenä-minä-hyvänsä, ja missä vain.

Suuri osa heistä ei ole 35-vuoteen mennessä edes kirjaimellisesti, välttämättä, KOSKENUT naaraaseen, saati sitten köyrinyt sellaista tai mitään siihen suuntaankaan, ja tämä turhautuminen purkautuu sitten mm tällaisena vitun lääppimisenä ja tuuppimisenä ja kyrvälläkutitteluna ja raiskailuilla ja muilla epätoivoisilla heittäytymisillä.

Eli ählämien "kulttuurin" typeryyden ja primitiivisyyden takia, joutuu sekalaiset valkeat tytsyt ottamaan murjaaninkullia vastaan "pyytämättä ja yllättäin".

C´EST la vie, nykyään.P.s   ns bisnesmielessä; tässä saattaisi olla aika HELVETINMOINEN "Markkinarako" Fleshlightille !!?!?.....  eipä kestä. Np.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti