tiistai 26. tammikuuta 2016

Pari TPH uutista

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016012621021314_ul.shtml

Vaikka arvostankin SITÄ, että tuolla ainakin NÄENNÄISESTI tähdätään "turvapaikanhakijoiden™" tulvan tukkimiseen, niin moitin tuota kuitenkin SIITÄ, että se on SITÄ mitä varten Valtio ja Hallitus / Kytät on ylipäätään olemassa; eli sinun OMAISUUTESI TAKAVARIKOINNIN ...eli siis kaunistelematta; ryöstön.

Eli siinä Valde kyttineen nyt tuli taas vain kaapista, niinsanoakseni, ja tekee sen mitä se joka tapauksessa AINA HALUAISIKIN tehdä, mutta avoimesti, eli ryöstää jengin matskuu niinq.


* * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012621019998_uu.shtml

Suomeen on luuuultavasti, rantautumassa uusi "liivijengi". Kytäthän täällä jo ON, ja Helvetin Paholaiset ja Bandiitit ja Kanuunankuulat ja ....en tiä, onko niitä muitakin ?! Luultavasti ainakin jotain niitä harrastelijakerhoja, niitä näennäis-helvetinenkeleitä yms pienempiä "tekijöitä".

"Von Hertzen(kyttä) uskoo, että jengin kansainvälinen tausta antaa Satudarahille keskivertojengiä paremmat mahdollisuudet rantautua. Myös turvapaikkatilanteen vuoksi maahan tulevista voi hänen mukaansa löytyä rekrytointimahdollisuuksia, jos kotouttaminen epäonnistuu."

AHAhaha haHAHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaaaahh vai niin !!!
Vai sillä tavalla !! AHHAha....ahaaaaaa...aika ...paksua, etten sanoisi ! Eli; JOS ette NYT, heti(!!), Kotouta™ MaMuja niin ....huunous? ne saattaa tekeytyä Satudarah-liivijengiläisiksi ja heittäytyä hankaliksi !


Minulle on ihan se ja sama. Sillä ei ole MITÄÄN väliä, jos täällä ylipäätään lilluu jotain neekereitä ja murjaaneita, että onko ne josain liivikerhossa vai ei.
Ja jos onkin, niin ne ainakin EROTTAA hyvin SELVÄSTI sitten tulevan sisällissodan kahinoissa !

Joku jolla on NOIN saatanan kirjava selkämys, on melko vitun HELPPO ottaa MAALITAULUKSI, wouldn´t ya say ?

Kun taas esim ne aiemman "postauksen" lumisotaäijät on melko vitun VAIKEITA NÄHDÄ sieltä...junou... LUMEN yms sonnan seasta. Siinä LUMENvalkoisessa puvussa.

Mutta sananen tuon liiviselkämyksen disainista ?! Jos passaa ?
Se on kyllä ihan jees, sinänsä. Esim tuo on hieno idea, että tuo liivin nahka on leikattu tuon kaarimerkin mukaisesti ...kaarelle. Ja jollen ihan päin takapuolta näe, niin se keskiosa jossa tuo inkkari (inkkari!? todellako?! HOLLANTILAISET ?!) logo on, näyttäisi olevan eri materiaalia, jotain mattapintaista... kenties... kehtaanko edes sanoa?....kkkrrhmmm.......noo....ainakin se NÄYTTÄISI olevan..junou..m..m.....mokkaa TAI JOTAIN !! En tiä ...se on JOTAIN.

Ja tuo alemman kaaren ....mikä tuo nyt virallisesti onkin, tuo merkki...tuo tuollainen tatuointiliuska..juttu, niin sen nuo PÄÄT on aika khuul, tuollaisina nuolen tai kynän -päinä. Ja siinä on ihan hieno fontti. Toisin kuin se hevonpaska fontti joka oli muistaakseni ...Bandiiteilla ?! Vai Kanuunankuulilla?...en nyt juuri muista enkä välitä.
H-Enkelien fontti on ihan...mmm...jeeeeeee...ssss...kaiketi. En tiedä, enkä guuklaa, onko se jokin OIKEA fontti, jokin jo olemassaoleva, vai onko se jokin "Helvetin Enkeli fontti". Muuutta kyllä se ..n nyt...sietää.
Josko sitten vain juuri ja juuri. (Niinkuin nuo kohta alkavat uudet Äx-Fails jaksotkin luultavasti.)

Itse logo on kuin tuon "järjestön" nimikin; sinänsä toki ihan khuul ja kaikkee, mutta myös yhtä tylsä. Vähän kuin jokin skifileffan logo ja uniformu yhdistelmä tosielämässä, esim jossain komikonissa tai jossain. Toimii, muttei toimi. Kuriositeetinomainen oli kai hienompi tapa sanoa asia.

* * * *

Mutta lopunkaiken ihan hyvä uutinen. Tervetuloa vaan !
Kyllä tänne aina yksi Liivijengi lisää mahtuu. Saavathan ainakin MaahanVäkisinAsettuneet JOS siis liittyvät tuollaiseen, jonkinlaisen suunnan ja järjestyksen ja olemuksen ja "jutun" elämäänsä. Ja ehkä tienattua lentolipun hinnan itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti