perjantai 29. tammikuuta 2016

Teemumyräkästä

Olin aloittanut eilen tällaisen........." Saatiin sitten perkele ite Selänne "messiin". Mukaan Asioiden Tälle Puolen !
Ei paha !!

Nyt kaikki vitun Marksistit ja Kommarit, nuhjuisissa villapaidoissaan ja ruseteissaan, kiljuu suoraa kiljuntaa pitkin Akadeemian kolkkoja käytäviä. Sillä toisin kuin esim Halla-Aholla tjns, Selänteellä on oikeasti FANEJA ja jonkinlainen Kansansuosio yms.
Mitä YHDELLÄKÄÄN, siltkin Virassaolevalla ja asioistapäättävällä, kommarilla EI ole. "

Mutta NYT..... joudun vähän, kuten Sel8nnekkin, pakittamaan.
Sillä Sel8nne MENI toden totta, tekemään sen Perus Virheen ja emämunauksen, että otti askelia TAAKSEPÄIN kun Marxistit niin odotti, ja älähti.

Selänne teki siitä klisheestä totta, että "tuomitsen Rasismin™ sen kaikissa muodoissa...blääblääblää" huu givs a fak. jne.

Jos jostain pitäisi irtisanoutua niin Vasureista ja Vasuriudesta ja Kommunismista ja Monikulttuurisuudesta ja Valtiosta ja Kytistä ja Laeista ja Hallituksesta ja Puolueista ja Politiikasta ja Puoluepolitiikasta ja sen sellaisesta. EI "rasismista". Mitä kukaan ei ole EDELLEENKÄÄN määritellyt.

E D E L L E E N K Ä Ä N.  (Pistäkääpä nyt jo perkele merkille sitten!)


Thiimun olisi pitänyt, jos mitään, sanoutua Rasismin™ TUKIJAKSI ja YSTÄVÄKSI !!! Muttei Thiimusta(kaan) ole sentään ihan SIIHEN.
"Harva meistä on rautaa..."

Olisin MIELELLÄNI sitten katsellut tuolla pitkin päivää, ihmisapinoiden ilmeitä ja vääntyneitä naamoja ja ruskeita housunperseitä, kun ne kaikki laahustelisivat harmaina kuin siinä Ruotsalais"komediassa" Toisen Kerroksen Väkeä, ja kuin olisivat menossa teuraalle.
(Mikä ei iteasiassa ole kaukanakaan totuudesta.)

*

Mutta koska olen jo tottunut siihen, ettei tällä planeetalla ole mahdollista IKINÄ saada sitä mitä OIKEASTI HALUAA ja mitä OIKEASTI PITÄISI tapahtua ja olla, niin täytyy todeta, että onhan tuokin edes JOTAIN.
Saatiin siltkin sentään, tavallaan, jotenkuten, puolivillaisesti ainakin, itse Selänne tännepuolen aitaa !!
Saatatteko uskoa  !?!?!?!?

Mitä vielä ?!?! Trump on kohta pressa, ja vielä parempaa; Hillary linnassa !!?!? AHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh se olisi niiiiin mahtavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!


Teemun "ulostulo" oli mitä tärkein saavutus ja erävoitto "meille" !! En tiedä oletteko vielä kaikki ihan täysin KÄSITTÄNEET asian magnituudin, mutta uskokaa pois; tämä. oli. TÄRKEÄ. voitto !

Teemu on perkeleellisen VAIKEAA jopa ammattituhoajakommareille (poliitikoille ja medialle) tuhota ja lakaista syrjään.
Teemu ei ensinnäkään ole mikään fyysinen "hitutötterö" jota voi pelotella vain ilmestymällä paikalle, Thiimulla kun on "väkivaltapotentiaalia" ihan riittämiin, yllinkyllin, toisin kuin niillä vitun VirastonRotilla kommareilla kusikyrvillä, jotka nytkin, par´aikaa huutelee sieltä jostain vitun kellotapulista jotain Marxin inspiroimaa jonninjoutavaa mielenvikaista ja neuroottista, paskaa.

Toisekseen, kuten totesin, kyseessä on itse TEEMU VITUN SELÄNNE !!! AHAHAHAHAhahaaaaaaaaaaaaaaaaa... jota "koko suomen kansa rakastaa" toisin kuin YHTÄKÄÄN "kuuluisaa" lakeijaa tai tuomaria tai kyttää tai mediamulkkua tai mitään rutikuivaa Akateemista Stalinistipierua, joista edes he ITSE eivät ole edes KUULLEET.

Teemulla on / olisi, lähes, koko "Kansa" takanaan.
Teemusta tykättäisiin vaikka se paskantaisi linnanjuhlissa booliin JA(!!) johonkin hienoon kakkuun.
Sittenkin sitä vain haastateltaisiin ja kysyttäisiin, että mitä hän tällä nerokkaalla ja provosoivan ajatuksiaherättävällä taiteellaan haluaa korostaa ja esiintuoda.

*

Yhdestä asiasta MINÄ ja "Media" voimme ehkä olla jopa samalla sivulla; tämä SAAAATTAAAA merkitä Thiimun siirtymistä kaukalosta "politiikkaan". Ainakin jotenkin, joskus, johonkin marginaaliseen extenttiin.

Itselleni tuli HETI kun luin koko sokorasta, mieleeni että "ahaa...tuossa on EHKÄ näiden Junttien tuleva, uusi, pressa". Minä NÄEN, SELKEÄSTI, vailla MITÄÄN ongelmaa, Thiimun teidän Johtajananne.
En olisi yllättynyt. Totean tämän vain "lakoonisesti" tai puheäänellä jne. Tämä ei ole vitsi eikä mikää kannanotto tai sarkasmia tai mitään. Totesin vain, että kykenen helposti kuvittelemaan Teemun suomen pressana ja "Kansan Valintana".

Se lienee siihen myös jo sopivan itseään täynnä, JA lisäksi sillä on kokemusta siitä miten "handlata" hankaliakin mulkkuja, miten pitää naamansa peruslukemilla jos ja kun vastassa on joku 6metrinen typerä ja väkivaltainen Ryssä. Eräs nimeltämainitsematon "kiekkoihme" siis. Tai mikä niistä vain.

*

Mutta tuosta on sanottava tuosta Persialaisesta, että ......MTÄH ?!?!
Myönnän etten juurikaan ymmärtänyt YHTÄÄN, mitä tuo oikein jankutti !? Mitä se sanoi !? W T F....mitä tuo TARKOITTAA ?!?
"Me Thaikkuhin ja rusketu ja päläpäläplää..." .......nigga whaaaaaaaaaaaaat ?!?!

T ä  H !??!

Ainoa merkitys jonka sain tuolle lauseelle, on että ....se kai jotenkin....en tiä... koitti...tai tarkoitti, sanoa....että...mmm....siis ninku..JOS haluaa SANOA jotain "tuollaista" ....niiinnnnn.... pitää ...kai? siis...olla itekkin jokin RUSKEA ?!?
SITÄkö se meinaa ?!?! Vai wtf !?

Eli JOS siis Thiimu olisi kookospähkinän värinen ja nimeltään esim Thiimu Prittiprattipruu, olisi TUON, ihan TÄYSIN siis Kolmateen Valtakuntaan ja sen TEKOIHIN verrattavissaolevan, lausahduksen kanssa ihan eri ääni kellossa ? Kaikki olis ninq et "ei mtään, iha jees ja näi".

*

Mutta itse asiasta; aika juttu, että nyt on jo itse Selänteenkin tuttavapiiriin iskenyt tämä vitsaus !!
Ajatelkaa nyt herran perkele jo saatanan, vitun, puupäät perkele, ennenkuin meuhkaatte vitun aivottomat, lobotomisoidut idiootit Kommarijyrsijät !!

Ennen sitä katsottiin lätkäkisoja telkasta, EIKÄ ajateltu että "koskahan joku suomessalilluva murjaani raiskaa TONKIN jonkun tutun tai sen lapsen?". Sellainen ei vain olisi erikseen tullut kenellekkään mieleen.
Mutta nyt tulee !! Kiitos vasurien ja monikultturistien ja poliitikkojen ja ruotsalaisten ja ryssien ja lakien ja kyttien ja muun Saatanan sonnan.

Jopa TEEMU vitun SELÄNNE joutui jo puuttumaan peliin, kun KUKAAN teistä munattomat muulit ei, taaskaan, saa MITÄÄN saatana sen enempää edes SANOTUKSI, kuin tietenkään TEHDYKSIkään.
Inhottaa näiden Julkkisten puolesta jotka joutuvat korjailemaan teidän vitun kommarien jälkiä ja saamaan siitä sitten ITSE kurat niskaansa !! Kun se olette tietenkin TE !!! joiden käteen se lapio kuuluu, ja MINUN näkökulmastani sen jälkeen myös niskan sisäosiin luoti.

Maailma ON puhdistettava Kommunismi-Marxismi-LeninismiStalinismista, ennenkuin MITÄÄN oikeaa ja merkittävää EDISTYSTÄ voi taas vähän aikaa tapahtua, kunnes te keskinkertaiset idiootti-älykääpiö muulit taas panikoitte ja pumppaatte jarrua KAIKKIEN edestä ja puolesta ja leikitte pyhää ja viette kaikkien rahat ja maineet ja kunnian ja mitä muuta vielä.
Niin no sielun, tietty.

*

Mutta vaikka Thiimu nyt vähän siloittelikin "puheitaan" olen silti melko tyytyväinen Selänteen lusikan ilmestymisestä tähän höyryävään soppaan.
Yksi kerrallaan, julkkiksetkin alkavat jo kyllästyä vallitsevaan Monisairaus hegemoniaan ja puhua vähän järkeviäkin.

Eikä Teemu edes sanonut MITÄÄÄN muuta kuin kysyi miten saada raiskaukset loppumaan.
JOS jumalauta TUOSTA piiskautuu johonkin pyhää vihaan ja raivoon, niin tietänette syvällä sisällänne itsekkin, että sitten kuulutte pipilään ja äkkiä. Pehmeät seinät on teitä varten.
Ei ulkoilma-maailma.Tervetuloa luunaamainen hirviö, suomen salama, Thiiimuuu Shilannee !! Tänne Voiman Oikealle Puolelle. Siis akselilla oikea-väärä. EI oikea-vasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti