lauantai 9. tammikuuta 2016

Piliä heti aamusta

Huomenta.


Miltei pahoittelen, että joudut heti aamusta näkemään Pil Kosbin melko ruman mutiaaninlärvän, mutta ....... muuutta miksikäs ei.

Kuvassa hän näyttää siltä kuin miettisi "miten saisin tuon kuvaajan huumattua ja raiskattua? ....ja selviäisinkö SIITÄ ...KUINKA hyvin ja kuinka kauan?....nämä ovat tähdellisiä kysymyksiä, merkittäviä pohdintoja..pippidi-poppidi-buu..japadabaduu!.." ja ihan varmasti miettiikin.

(Kuvan nappasin kräkkedistähttp://www.cracked.com/ )

Pili näyttää myös siltä kuin olisi saanut joko lapiosta lärväänsä tai törmännyt seinään, luultavasti yrittäessään tunkea tuota kuvottavaa raiskaajanlärväänsä jokun pikkutytön pikkupöksyihin.

Mutta eniwei, äijä on saatana haastanut ITSE käräjille ne naiset mitä on aikanaan raiskaillut ja huumaillut ja paneskellut sitten ihan pokkana, muina miehinä, ja syyttää heitä jostain hevonpaskasta kuten "maineensa pilaamisesta" tai jotain.
TÄSSÄ leidiis än pleibois, näette rikollisen "mielenlaadun" kaikessa alastomuudessaan ja alhaisuudessaan ja itsekkyydessään !! Vittu että kehtaakin, saatanan neekerin kekkana, perkele !

"Vain varkaat ja huorat huutavat kunniansa perään" kuten pätevä sanonta kuuluu.
Ja Pili; se olet ihan sinä ITSE, joka on "pilannut maineesi". Mm huumaamalla ja hässimällä sitten huumattuja, naisia ja tyttöjä yms. Ja en yllättyisi vaikka äijä repertuaariin kuuluisi jotain elukoitakin.

Ja tämä käynee myös esimerkkitapauksesta Vasemmiston hullujen maailmankuvasta; minulla on "oikeus" mihin vain, ja niillä joita VIHAAN, ei ole oikeutta MIHINKÄÄN ....ja hyökkäys on paras puollustus.

No, joka "keississä", uskomattoman härski koijari tuokin sitten on. Vitun villapaitainen kuvotus.
Likainen vitun neekeriäijä.Kuten, toivottavasti, jo alatte nähdä; on neekeri, AINA, vain neekeri. After ALL.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti