perjantai 1. tammikuuta 2016

It´s TweniSixtiin !

On 2016.

Kapteenin Blogi, ja tuo ^  tähtiaika.



Uuuuuuu...wAAaaauuuuuuu !


Oli  ä l l i s t y t t ä v ä n  hiljainen ja platku, Uusi Vuosi !
Todella todella kuollutta ja sans minkäänlainen tunnelma.

En tiedä ihan tarkalleen MIKÄ tähän on syynä, mutta nykyään uusivuosi on vain hiljaisempi ja vaisumpi joka-vitun-kerta. Kerta toisensa jälkeen.
Epäilen syyksi mm näitä; nykyään on internet ja pleikkarit yms, joten ihmisillä, jopa nuorilla, ON jotain muutaKIN tekemistä kuin lähteä ulos saamaan mahdollinen silmävamma joko ilotulitteesta tai kärttyisestä idiootista.
Toisekseen, ei ole lunta, eli ei ole raketinlähetysalustaa ! Jollet omista sellaista erikseen siihen tarkoitettua "lavettia" tai jykevää pulloa tjns.
Joillain ei ehkä vain yksinkertaisesti ole RAHAA pommeihin ja raketteihin (edes Muslimeilla!!! herra paratkoon!) ja jotkut muut ei ehkä "viitti" tai "kehtaa" räiskiä liikaa, jotteivät näyttäisi nykyajan nälkävuosiköyhyydessä, pröystäileviltä ja "brassailevilta" (mitä vittua ikinä tuo tarkoittaakin!?) ja näin edespäin.

Tuossa on pari syytä, mutta olipahan vittu HILJAISTA !!
Tsiisus fak !

Tunnelma kuin avaruudessa...... En tiedä... kirjoittelenko minä näitä päivityksiäni lähinnä yksin ja itsekseni ja itselleni ? Onko kaikki muut jotenkin...?..vain..jossain..poissa, nostettu johonkin lautas-alukseen tai jotain ? Kuolleita ? Tai... mitä? Jotenkin vain poissa ?! Maanalla piilossa....missä.... MITÄ on tekeillä ?! Ja miksi veitte tunnelman mukananne ?!

Olenko minä, ainakin sellainen OLO minulla on, että OLEN, -Nostromon viimeinen eloonjäänyt !?
Vai wtf !?


Jos tämä "juhlinta" oli esimakua tästä vuodesta, tulee tästä vuodesta tylsin, rutikuvin, ankein ja köyhin ja mitättömin ja kurjin, miesmuistiin.


Eli; suotuisia näkymiä on siis taas odotettavissa !
Kohti uusia horisontteja ! Ja niiden yli !!
Kaikki laivaan, ja matkaan !!

Uusiin maailmoihin ja seikkailuihin, uusiin ongelmiin !



Redi !?






Make it so !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti