perjantai 8. tammikuuta 2016

Mamuja, Sikoja, Meteliä, TapahtumiaTässä on taas muutamia Maahanotettujen, aikaansaamia otsikoita ja sen sellaista. Ja kuten näette, on Muslimit HETI(!!!) sillä sekunnilla, kun vain maihinlaskevat, laivasta, tai miten vain saapuvatkin, HETI ne on toistensa kurkuissa kiinni tai vähintään pitävät sitä äläläläläläwäläläläläläbwälälälää meteliään toistensa kanssa ja toisiaan vastaan.
Paljolti kuin mikä vain simpanssi tai marakatti ja bonobo tai hämähäkkiapina, lauma.
Tai Vasurit ja naiset.


Minä vain "forwardoin" näitä. (Tuo on kai nykyään jo suomea tuokin sana, "forwardoida"....)
P.s Yhden asian haluan sanoa KAIKKIEN Maahamuuttajien suhteen !! Nimittäin; suostuisin luultavasti oitis, ottamaan teidät KAIKKI vastaan ja jopa antamaan teidän jäädä tänne, kunhan a) ette ikinä KUTSU itseänne SUOMALAISIKSI, ja sitten tämä jutun "pointti" b) KAIKKI suomen Siat lähtee vaihtarina POIS !! Mahdollisimman kauas. Esim Hawajille tai Madacascarille tai Kuala Lumpuriin tai johonkin.
Miksei myös Marssiin.

SITTEN voisin kokeilla josko pystyisin taipumaan, ja ottamaan tänne töllisteltäväksi ja töllisteleMÄÄN, hurjan lauman hurjia neekereitä ja mustia Somaleita ja murjaaneita ja muita primitiivisiä persereikiä, jotka sotkevat ja tuhoavat KAIKEN. Ennenpitkää.

Niin ja vielä tietenkin; myös Vasurit siis, totta kai, lähetettäisiin pois !! Ehkä jopa vielä Sikojakin kauemmaksi, en tiä. Tai yhtä kauas, se riittää.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti