lauantai 9. tammikuuta 2016

Länsifantasia vs Muslimi Historia

Huomionarvoisia huomioita Islamista ja Muslimeista. Näin tämän taas tuolla dissectleft blogissa, ja tässä on tämä alkup. lähde.

http://www.frontpagemag.com/fpm/260338/refugee-crisis-muslim-history-vs-western-fantasy-raymond-ibrahim

Tässä on jotain hyvin hyvin erityistä, jonka haluaisin takoa teidän kaikkien kalloon...The reason these European nations are included in the Islamic State’s map is simple.  According to Islamic law, once a country has been conquered (or “opened,” as it’s called in the euphemistic Arabic), it becomes Islamic in perpetuity. "

Eli; kun jokin maa on kerran "avattu" - se on islamin ja mussujen mielestä siitä hetkestä lähtien IÄISYYDEN, islamin ja muslimien.

Eli JOS "Suomi" annetaan "avata" -perse ammolleen- on se sen jälkeen niiden apinoiden maailmankartalla ja "Muslimi",  ja heidän mielestään heidän omaisuuttaan, jota me vain "miehitämme".

Miettikää tota.


Ja pistetään tämä toinenkin linkki vielä samaan juttuun....


http://www.raymondibrahim.com/2013/07/12/how-dare-you-the-supremacist-nature-of-muslim-grievances/

SIINÄ on Muslimien ASENNE pähkinänkuoressa. Eli ihan tasan IDENTTINEN Kommunisteihin ja muuhun vitun Vasemmistoon nähden, ja sekalaisiin kusipäihin poliitikkoihin yms. Ihan identtinen !!
Ja TUO ei eroa myöskään kovin paljoa suomen TODELLISESTA, de FACTO, olemuksesta ja "elämäntavasta" ja "maan tavasta" ja mistä lie. Olkoon sitten mitä lie, de JURE.
Mutta fakto on aika lähelle tuota. (Sellaista kommunismin tunkkuus ON, tai kai se sanotaan "tunkkaisuus" eikä tunkkuus, mutta kirjoitin sen nyt NOIN !)

Tuo kannattaa NYT heti painaa mieleensä, ja muistaa se sitten KUN jotain mulkkua alkaa tapahtua. Joku blogosfäärissähän kirjoitti, saattoi olla Tuplis, mustalaiskulttuurista ja julkisen tilan haltuunotosta. Niin nin, aatelkaapa MUSLIMIMUULEJA ja tilan valtausta ! SIINÄ vasta jotakin.
Ja pitäkää tuo ^^ mielessänne.


Muuutta toisaalta, tilannehan toki ON niin, ettei Ruotsalaisista tai Ryssistä ole enää ruoskimaan suomalaisen juntin nahkaa tarpeeksi raadollisesti, joten "luonnollisesti" hän hakee sitten isännän ja kouluttajan ja ruoskijan ja kurittajan, itselleen, jostakin muualta.
Ja koska muzlimit TYKKÄÄ sellaisesta joka tapauksessa, on tuo kuin Helvetissä sovittu liitto.Ehkä tätä ei PITÄISI edes sanoa, taaskaan, mutta ..... miksette samantien valitse sellaista (Mussutinta) presidentiksi !?
Aatelkaa mikä Edistyksellisyyden osoitus SE, olisi !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti