keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Shamuli Judelman ?

Olen usein ajatellut, että; voisiko Samuli Edelman olla juutalainen ? Tuo nimi ensinnäkin kuulostaa jutku-nimeltä ja SE oli se kenet ne otti ensimmäisenä suomalaisena minkäänlaiseen merkittävään elokuvarooliin Mission Imposipleen, ja tuo nimi Edelman näyttäisi esiintyvän melko usein haliwuudelokuvien lopputeksteissä, ja NYT bongasin nimen "Adelman" tuon kouldengloub-gaalan lopputeksteistä.

https://www.youtube.com/watch?v=j71bDdVbjp4

( Tuohon liittyen on tulossa uusi ja melko pitkä ja sitäkin oudompi, kirjoitus, angloista ja mistä lie.)

Ja Shamulin silmät on vähän juutalaisen tihrusilmäisen oloiset, ja muutoinkin sen voi hyvin kuvitella johonkin jutkulätsään ja niihin kiehkuroihin.

Onko se vittu saatana Juutalainen / Jutku ??!!?!?

(Mutta onneksihan se upotettiin sinne satama-altaaseen silloin.)

Shamulla on myös sekalaisia koviksen elokuvarooleja, kuten KAIKILLA, jopa niillä 20-kiloisilla neitipojilla, haliwuudjutkuillakin.
Shamuli on myös sangen totinen ja vakava, ja itsensä ja elämän Hyvin Vakavasti ja Jämerästi ja Nyt-Ei-Sällit-Leikitä asenteella   ottava. Kuten KAIKKI naurettavat jutkut kaikkialla, aina.
Kautta aikain.

Eikä se voi myöskään olla laulamatta ja pysyä pois esiintymislavoilta. Kuten KAIKKI jutkut "pop dylanista" madonnaan ja leidi kakkaan ja ...mihin lie....leonard köhisijään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti