keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.26

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 04.21 20.01.2016

Helou.

Olen tässä nyt joutava päivittämään tietonne tilanteestamme. Ja voihan POJAT mitä käänteitä tässä onkaan taas käynyt !.....huh...mist´mä alkaisin...?...

No .................ensinnäkin..... kuten varmasti muistatte, paitsi Amiraali Dongoni-Klirka jolla on amnesia, viime raportissani toin tietoonne, että saimme Arriva Diablon räjäytettyä, ja Kimin talteen ja myöskin, että Kimin mukana saapui alukseeni eräänlainen... ylimääräinen matkustaja, ns "jänis". Khateriina Zeta-Zombie. Ja muistanette myös, että kyseinen nais-henkilö KATOSI samantien, emmekä kyenneet heti häntä löytämään aluksen loputtomilta käytäviltä ja loputtomista nurkista ja onkaloista ja tuuletuskanavista ja mistä lie.
Mutta ei ...hätää...sinänsä, sillä se akka löysi MINUT !!
En nyt tiedä MITEN tämän tahdikkaasti ilmaisisi, mutta....... ....olin istumassa... jos oikein totta puhutaan niin PASKALLA(!!) ja tämä saa...aajaijai... tämä nainen, yllätti minut SIITÄ !! Istumasta ...latriinissa !
Josta jokin automaattikamera sai tämän kuvankin napattua....
Niin. Hän vain yht´äkkiä tupsahti / pelmahti siihen, ovelle ja hymähti tai naurahti, ja sanoi jotakin jollain kielellä, mutten voi sanoa varmaksi mitä ja millä kielellä ja singahti samantien taas johonkin pois ! Ja koska minä olin siinä ...vähän... kiusallisessa asemassa, sanotaan näin, en tietenkään voinut lähteä juoksemaan hänen peräänsä ! Paska perseestä roikkuen ! Kuin hienoimmilla Neekereillä.... hullunahan minua olisi pidetty ! Ja se oli myös muistaakseni Virkavirheiden listalla, joten suonette anteeksi, etten pystynyt "nalkitsemaan" tätä äm..mmmmm m tätä naista.
( Olen sitäpaitsi nuorempana ja kokemattomampana jo kokeillut tuota ! Sännätä suoraan paskahuusista jonkun perään käytävälle, ja uskokaa pois; se EI tee hyvää vaikutelmaa !! ....varsinkaan ENSI...vaikutelmaa.. : / )

No, mutta kuitenkin, yhtä kaikki: hän on edelleen tai taas, kateissa, mutta hänet löydetään pian. Olen laittanut asialle niin monta tiimiä, ettei se ole kuin ajan kysymys !.....


\/\/\/\/\/\/\/\/\/


Mutta kuten muistanette, raportoin viimeksi, että Maan Mediasta on kuulunut outoja, ja näin Uutisen josta voi päätellä, että jokin Ferraarin osa on vielä, edelleen, olemassa. Ja lupasin näyttää tämän Uutisen ensi-jaksossa, joka siis on NYT(!!) eli tässä on tämä hankkimani kuva, ja se on luotettavasta lähteestä...Eli kuten näette.... on kyseessä jonkinlainen Zombie itsekkin, joka käynyt "kylässä FERRAARIN(!!) ´pilttuussa´" En tiedä mikä on "pilttuu" mutta tiedän mikä on Ferraari !!

Ja törmäsin taas tähänkin, olen muistaakseni tämän jo kauan sitten nähnyt, mutten voi olla varma joten ....lisään tämänkin tähän....
..JOS tämä ^^  on ajankohtainen ja tuore.....en tiedä mitä sanoa. Arriva EI VOI olla, elossa !! Se ei ole mahdollista !!
Ei millään !!.......näittehän itsekkin; hänen aluksensa RÄJÄHTI !! Vittu RÄJÄHTI saatana !!
R Ä J Ä H T I !!!!

Joten tuo ^^  on varmastikin vain Maan Median tyypillistä "pyöritystä" ja ehkä vain vahingossa kaiken muun roskan muaan joutunut vanha ja ei-ajantasainen juttu. Toivon näin ja uskokin näin olevan, mutta pidän silti silmäni auki ja Datan kaikki aistit skarppina !

(Data on nyt muuten päivitetty jälleen, nyt hän ottaa mitä parhaimpia kuvia ! Toki vähän tökerön amatöörimäisiä, mutta kuitenkin. Häntä voi nyt käyttää kuvaamaan sekalaisia tilanteita ! Laitankin heti yhden hänen ottamistaan kuvista, esimerkiksi siitä miten hyvää jälkeä hän saa nyt aikaiseksi.
Kas näin............


..Aika hyvä !? Eikö ?
Mutta kuvassahan on kyllä tuollaista outoa aaltoilua [jota komentosillalla EI OLE fyysisesti!] mutta minä uskon sen johtuvan siitä, että Datan kamerasovellus "havaitsee pienimmätkin värähtelyt ja ilmanpaineen vivahteet, mm äkkinäiset liikahdukset niin ilma-massassa kuin seismisyydenkin osalta" kuten hänen ohjekirjassaan sanotaan, mutten osaa tarkkaan sanoa MIKÄ laukaisi tuon värinän hänessä.)


Ja mainittakoon nyt samalla, kun Arriva on taas mainittu (torilla EI tavata!), että ...vaikkakaan tätä ei pidä tulkita huonoksi omatunnoksi tai minkäänlaiseksi katumukseksi, jota en edes tunne(!), niin...... kävi niinkin, että näin unta Arrivasta...tai Arriva tuli uniinikin.
Hän ei varsinaisesti tehnyt tai edes sanonut mitään, mutta toljotti siinä vain...


....suurilla hyönteismäisillä silmillään ja pyöri vinhaa vauhtia ympäri, välillä, ja välillä taas hän seisahti vain tuijottaakseen lisää.
Prrrhhh *puistatus* ...se oli melko kamalaa. Ja ....ainakin olen 98%:sesti varma, että kyse oli VAIN unesta.... ...no, mutta kuitenkin.

*

Muita tässä raportissa mainittavia asioita on mm tämä...
....ostin ja otin käyttöön, itselleni, uuden ...mmm..ei nyt "mekon" mutta....tällaisen muodikkaan.."tunikan" oikeastaan.


" U dig it so ?! "

Ja .... ommellutan jonain päivänä tähän myös takaosan. Olen saanut jo palautetta, mm kuvassanäkyvältä nuorelta naiselta, ettei tämä pelkkä etuosa riitä tai miellytä(!!phh!!) "toisia, önnön nönnön nöö, aluksessaolijoita" ja blääblääblää.


Muuten mekk...mm ssss..siis äääh.. tunika, siis, niin nin se on muuten ihan hyvä ja miellyttävä, mutta tottakai myös vähän vilpoisa, koska ....no, tiedättekin jo.

Mutta ajattelin itse asian mm niin, että "minähän ISTUN suurimman osan ajasta siinä komentotuolissani...joten..."

Mutta tästä ei (kai?) tarvitse tämän enempää tietoa. Eikä tätäkään olisi kai TARVITTU, mutta ajattelin että raportoin myös sen, nyt kun ei ole niiiiiin paljoa muutakaan raportoitavaa.

Ei mutta hetkinen...juu ! Onhan tässä eräs yksityiskohta joka lienee parasta kertoa ITSE, ennenkuin se vitun nynny....se kelpo kadetti, kertoo "oman versionsa".
Eli katsokaa !Tuo tuollainen helvetin vitun kusipäinen kurja perkeleen KADETIN paska  . ...tyyppi !!! Meni saatana ja MATKI HETI(!!!!) minun uutta tunikaani !
Ja SIITÄ JOHTUEN olen määrännyt hänet toistaiseksi sekä putkaan, että vaeltelemaan käytävillämme hetken aikaa alasti(!!) kyllä, kyllä. Tiedän, mutta ....katson sen olevan maltillinen ja järkevä reaktio. Sen lisäksi olen ajatellut josko hänet myöhemmin jossain vaiheessa ammuttaisiin torpeedoputkesta ulos ? Kaiken muun paskan...roinan, seassa.
Pyydänkin tähän epävirallista(!!) lupaa.
Ja tässä hän onkin jo...
..Datan silmin / kuvaamana, vaeltelemassa ulisten ja pöllämystyneenä, aluksen käytävällä.

...ompahan koukkumainen..e...niin ..no mutt.a...


Mutta jos jotain muuta nyt sisällytän tähän, tällaista "triviaa", niin on kai sanottava, että ...tein vihdoin eräälle kiusalliselle asialle jotain, ja annoin (ilmaiseksi!) Troille uusimman kirjani luettavaksi.

Kuinka Housuja Käytetään - Kirj. Kapteeni P.


Olen kirjoittanut housujenkäytöstä tuollaisen käytännön oppaan kaikille, mutta erityisesti naisille. (Se sai jopa Feminatseilta, eräs Vihollisrotu joka tunnetaan ÄÄRIMMÄISESTÄ kitkerästä kriittisyydestä ja hullusta typeryydestä, hyvät arvostelut ! Kuten takakannesta näette!)

Ja ...en nyt toki haluaisi kuulostaa vallan "omahyväiseltä" tai kehuskella, mutta kuitenkin; pidän itseäni periaatteessa housujenkäytön ammattilaisena !
Joouuu....olenhan käyttänyt aikanani tässä...jos minkälaista housua ja lahjetta ja niiden välimuotoja ja uudelleentulkintoja ja re-buutteja yms.

Olen nähnyt lähes KAIKEN !! (Älkää siis tulkitko tuota toki väärin ! Tarkoitin ihan tahdikkuuden rajoissa, ja VAIN housuja!)

Olen ollut myös ILMAN housuja !! Ahahahah......ei mutta het...k...i..niin noo joo, muttei se ole Virallista tietoa saatikka edes relevanttia joten ....pitäkäämme se ...pois Virallisesta Arkistosta.
Minut, asiasta toiseen, yritti myös kuristaa neekeri tässä taannoin.

" ...hhnnnnnngg..... " 

Jaaa.....no, kuten ehkä osaattekin jo arvata tai tiedätte, niin...no, en saanut tilanteessa paljoakaan sanottua, lähinnä saman mitä Hra Barf(ko) se oli(?) yleensä örisee kysyttäessä jotakin, mutta selvisin silti melko yksinkertaisella tempulla.
Nimittäin; olin sattunut (vai oliko se edes sattumaa??!?!) ottamaan juuri tuona Tähtipäivänä mukaani, housuntaskuun, viipaleen vesimeloonia ja saatoin siksi yksinkertaisesti vain heittää sen kuin luun koiralle, ja tämä peto heltisi sillä lähes välittömästi. Se sännähti tuon melooninkaistaleen perään ja tippui suoraan erääseen huolto..tuubin... aukkoon, ja siellähän se, on, (luultavasti) edelleen. En mennyt sitten edes katsomaan, minulla kun oli muita kiireitä.

Eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta kun kimppuuni käy "ihan yöstä" täällä aluksellamme, neekeri. Usein ne ovat vain rahan perässä ja yritävät ryöstää, tai pummata vaiheisiinsa energiaa, mutta jotkut yrittävät myös raiskata ja vaatia kyytiä jollekin, yleensä kielletyn vyöhykkeen, planeetalle.

(En voi olla teoretisomatta tai ajattelematta, että johtuisiko välistä kokemamme tärinä, pitkin alusta, itse asiassa SIITÄ, että nämä olennot, nämä "neekerit", pomppivat ylös-alas aluksen sisällä, käytävillä ?!? Voisiko se olla selitys tälle ?!
Jään pohtimaan tätä, ja koetan ottaa asiasta jonkin tolkun.)


Ja Datasta vielä sanon sen verran, että hän on alkanut osoittaa ehkä jopa huolestuttavan, tai ainakin epätavallisen, paljon kiinnostusta kissaystäväänsä kohtaan.
Hän on lähinnä koettanut pohtia kissan todellista olemusta ja ydintä, ja sen elämää, tässä useamman viime päivän.

Ja vaikkei asiassa sinänsä olekaan mitään erityisen erikoista tai ...ehkä edes huolestuttavaa, ehkä näen liikoja, mutta suurin pelkoni on, että Data SÖISI, kissansa !

Hän on vähän sellaista puhunutkin, ja hän haluaisi jatkuvasti tietää millaista ON syödä tai juoda...joten minulla on siksi syytä ainakin epäillä.

Mutta pidän häntä ja kissaa silmällä (joka on tähän asti ollut, kuten arvasin[!] täysin hyödytön Khateriina Zeta-Zombien etsinnöissä ! TÄYSIN hyödytön. Suurimmaksi osaksi se sitäpaitsi vain makoilee eri osissa käytävää, nousten vain hetkeksi tuijottamaan ja mennen sitten nukkumaan johonkin muualle. Se on kuin Raikker huonoimpina päivinään.)


\/\/\/\/\/\/\/\/

Ja tämän raportin lopuksi haluan tähän vielä lisätä Virallisen Todistuskappaleen A - Kimin sekä elossaolosta sinänsä, että siitä että hän todella ON meidän aluksellamme, ja suhteellisen kunnossa.

Tämän parempaa jälkeä ei tohtorimme Murskaaja-Crusher ole toistaiseksi pystynyt tekemään, hänen palauttamisekseen Zombista ihmiseksi, mutta minä uskon sen vielä onnistuvan täysin !! Kuin Datan öljymaalausten.
Kimi varmasti palaa vielä ennalleen !!


Jaksakaa uskoa. Mutta juuri NYT, TÄHÄN, on tyydyttävä........
Kuten näette; siinä hän on !! Ja meidän uniformussammekin toistaiseksi. Mutta hän viettänee silti vielä pitkän tovin sairastuvalla ja zombinparannuskopissa, ennenkuin hänestä on vastaamaan mihinkään kysymyksiin. Mitenkään ymmärrettävästi ja korvin kuultavasti.

Kiitos.


Kapteeni kuittaa toistaiseksi.


Kiitos & näkemiin.
Over-n-out.
~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti