perjantai 1. tammikuuta 2016

Platooninen Vasemmistolaisuus / Liberaalius

Ja sen pidemmittä puheitta ja suuremmitta seremonioitta, käydään taas suoraan asiaan ja Vasurien kimppuun.

Törmäsin tällaiseen, jos totta niin melko järkyttävää ja selittävää, juttuun, pyöriessäni taas tuossa "Dissectleft" blogissa.
Tämä on siis tuon jutun alkuperäinen lähde, mutta luin sen tuossa blogissa itse.

http://www.therebel.media/no_leftists_don_t_think_like_conservatives_blame_plato


Tuo selittääkin jo TODELLA, TODELLA, paljon niinsanotun Vasemmiston tyhmyydestä ja sekopäisyydestä ja epäjärkevyydestä ja luonnon ja todellisuuden itsensä -vastaisuudesta. Ja taikauskosta, ja muusta tyhmästä hömpästä ja siitäkin, että he ovat AINA taipuvaisia Totalitärismiin ja komentomaailmaan ja alamaisiin ja herroihin ja kaikkeen siihen paskaan mitä he kuitenkin toisella suupielellään aina julistavat vastustavansa !

Jos ne todella on NOIN tyhmiä (minua otti ihan mahasta kun luin tuota ! halusin KURISTAA jonkun ja äkkiä !!) ja todella USKOO TUOHON paskaan...?!.... o_o............ niin ...onko MITÄÄN enää edes tehtävissä ?

Vain aika, ja tarpeeksi realistiset kokemukset TODELLISUUDESTA voinevat heidät parantaa. Ainakin osittain.

Mutta sanotaan heille nyt ihan suoraan; Ihminen ja Ihmiset, EI OLE, luonnostaan mitään vitun Hyviä ja Pyhimyksiä, vaan PAHOJA ja ITSEKKÄITÄ ja AHNEITA ja taikauskoisia ja sekopäisen typeriä ja hengenvaarallisia ja egotistisia yms, eli kaikkea mitä tekin, mutta avoimemmin. Ihminen on oikea PIRU !

EI todellakaan mikään vitun pyhimys joka ei nyt vain pääse oikein kunnolla kuulluksi ja oikealla tavalla nähdyksi jne jne, mitä te epätoivoisesti ilmeisesti sitten USKOTTE.
Kaikkea paskaa sitä maa päällään kantaa.... ja kaikkea sitä uskotaankin !

Vain lapsi tai nuori tai joku todella tyhmä ja naiivi, voisi uskoa tuollaista sontaa. Enkä tiedä miksi (tai kai se sitten ON tuon vitun Platoonin takia, huu nous?) näin uskotaan ylipäätään, ja mistä sellainen USKOMUS on alunperin maailmaan tullut, mutta täysin järjetön se kyllä on.

Kuten olen kai sanonutkin, Vasemmiston ja muiden samanlaisten mielisairaiden typerysten räyhähenkinen repiminen ja riuhtominen ja heittelehtiminen ja säntäily ja tungettelu yms, muistuttaa tai On Täysin Samanlaista KUIN; se yksi typerä hippi joka meni elelemään sinne harmaakarhujen sekaan siellä Kanadassa, ja tulisi sitten lopunkaiken niiden SYÖMÄKSI (ja veti sen tyttökaiffarinsakkin siihen vielä mukanaan eli siis karhun mahaan).

Jos olette nähneet sen dokumentin ? https://fi.wikipedia.org/wiki/Grizzly_Man

"Grizzly Man" eli "Harmaakarhumies". SIINÄ on VASURI pähkinänkuorissa !

Eli Vasurit on pitkälti kuten Muslimitkin; vainoharhaisia, itsemurhahakuisia, mielisairaita, ylimielisiä, typeriä imbesillejä ja hulluja. Vesikauhuisia ja pelokkaita idiootteja.
Hysteerisiä (kuten sanoin) kuin kissa jolta on poistettu kohtu, ja räyhähenkisiä panikoijia, JUURI KUTEN tuo vitun Timothy Idiootti.

Siinä leffassa on sellainen yksi kohtaus, jossa on KAIKKI toisen maailmansodan jälkeinen "Läntinen Kulttuuri" pähkinänkuoressa, yhdessä ainoassa hetkessä !
Siinä tämä Timo-Idiootti on jossain koskessa, missä siis karhut kalastaa lohia luullakseni, ja siinä kuljeksii niitä isoja karvaisia tappajamöykkyjä ympäriinsä, ja tämä vitun riutunut kusipää, tämä typerä imbesilli, tämä NAURETTAVA ja hysteerinen minimieli, seisoskelee siinä keskellä jollain isolla kivellä ja saatana SILITTELEE niitä ohiajavia karhuja ja sanoo "ai lav juu!" niille. Toistellen sitä yhtä paljon ITSELLEEN kuin niille vitun kurjille elukoillekkin.
Sitten niistä yksi yritti kai jo vihdoin vähän puraista sitä tai ainakin kokeilla "mikä vittu TUO ON!??" ja se ääliö osasi sentään SITÄ pelästyä, ja meni selkeästikkin paniikkiin, jolloin hän alkoi oikein mantrata sitä "ai lav juu, ai lav juu, ai lav juu, aaaaii LAV JUU !!!" ikäänkuin hän todella RAKASTAISI karhuja, sen sijaan että olisi OIKEASTI vain halunnut JUOSTA IHAN VITUN LUJAA POIS SIELTÄ !!
Ja se sanoi myös sille itsensä pelästyttäneelle yksilölle, että "älä sinä tee tuota enää ikinä!!" ikäänkuin se vitun murhaelukka KÄSITTÄISI tämän tyhmän hipin tyhmässä ja harhaisen sekopäisessä päässä pyöriviä sanoja ja käsitteitä ja siis ihmiskieltä sinänsä, per se.

Juuri TUO on Vasemmistolaisuus tiivistettynä, pähkinänkuorissa, lyhennelmänä, yhteenvedettynä, summattuna ja käsiteltynä. Teennäinen ja pingottunut, pinnallinen ja pakotettu "rakkaus" milloin mitäkin, yleensä hengenvaarallista asiaa, kohtaan. Joka siis maksaa hengen yleensä muille KUIN Vasureille itselleen.
Ja SILTI he myyvät itse itsensä itselleen ja joillekkin typerimmistä ihmisistä mitä Historia tuntee, jonain vitun "Hyviksinä" ja "Pyhimyksinä" ja ylipäätään Tasmaanian Paholaista parempana.



"Since liberals believe that human nature makes us good and ignorance make us bad, they seek to purify the world of ignorance."

Elikkä: "Koska Liberaalit uskovat ihmisluonteen tekevän meistä HYVIÄ, ja TIETÄMÄTTÖMYYDEN, pahoja, he pyrkivät puhdistamaan maailman ´tietämättömyydestä´"

Jär-vitun-kyttävää.


Ei o vittu ihme jos ja kun he kivenkovaan väittävät sitäkin, että jumalauta luontaissyntyiset sekopäiset rikolliset paskakasat on vain ITSE jotain hevonhelvetin vitun "uhreja" ja voidaan MUUTTAA !!!!
Se on sama kuin jos joku kahjo väittäisi, että käärmeen voi muuttaa jollain vitun Vasemmistolaistaialla ja lumouksella, joko kepiksi tai Pandaksi.

Eli siis; jos "Rasistia™" lyö tarpeeksi, ja tarpeeksi usein, kepillä, muuttuu se Neekeriystävälliseksi Ihmistenrakastajaksi, ja joissain tapauksissa saadaan tuloksena ehkä jopa ehta Pyhimys tai ainakin "filantrooppi". Ja siis helvetisti KATUVA sellainen !

Eli siis; jos "Rasistia™" vain "valaisee" ja "tiedottaa" ja opettaa, tarpeeksi, .......esim neekerien TODELLISESTA luonteesta..... .Ra...no, luultavasti "Rasistin™" "asenne" vain vahvistuu. Tuota ei voi oikein mitenkään kiertää, tuota.

" Haa hihen ni ? "



Se on siis jo itse se vitun Platooni, mistä Hankamäkikin jankuttelee aina siellä täällä, mm kirjassaan "Enkelirakkaus". Ja tämän perusteella sanonkin Platoonille, että "PAINU VITTUUN !!!"
Ja ehkä siihen voisi vielä lisätä, että; "vitun MUINAINEN HOMO!"

Niin nin, se on siis jo SE, mistä tämä kaikki naurettava pelleily on lähtenyt liikkeelle. Joka on taas vain yksi esimerkki siitä, miten ÄLLISTYTTÄVÄ(!!!!) vaikutus voi YHDELLÄkin ainoalla ihmisellä olla, koko vitun Historian kulkuun !!
(Muita sellaisia on mm Hitler, Stalin, Jeesus, Mohemmetti, sikäli kuin todellinen, niin "Lucifer" jne jne)

*

Ja Vasurit siis inhoaa kotiopetustakin, koska se voi "tartuttaa lapseen ´HAITALLISIA´(kenelle !?!?!?) ajatuksia". Ei vittu mitä mätäpäitä paskakasoja muuleja !!
Tsiisus vittu !


"Again, the Left's presumption that people basically good, and when they use reason, they will choose good values because good values are more rational. (kirjotusvirhe-itä ! puuttuu sanat "is" ja "are" !)

And of course, if you fail to "choose good values," the Left will pressure you to do so whether you want to or not."

Tollasta on vasurit. Huoh.
Huoh mitä kusipäitä. Mitä lapsia. Mitä myötähävettävän noloja idiootteja !
Ja TUOLLAISET vitun viiripäät siellä häärää "Hallituksessa" ja "Valtiossa" ja missä muussa.

Vasurit PAKOTTAA "hyvää" sinunkin kurkustasi alas. Koska heidän pienestä mielestään Hyvyys Pakottaa.
Ja he ovat ylipäätään, alunperinkin, OIKEASSA ! Jne jne.
Jos olet Hyvä, olet automaattisesti TIETENKIN(!!) Vasuri !! Ja jos olet Paha Ihmisperse, olet .....jotain muuta. Jotain "äärioikeistoa" kai, joka on muuten oikeiston AINOA muotokin luullakseni.
Mitä muutakaan "oikeistoa" edes ON ?!
Vaikkakaan kukaan ei ole koskaan missään, ikinä, varsinaisesti kai NÄHNYT tuota legendaarista "ääriOIKEISTOA" - sen enempää kuin kovin HYVIN ja SELKEÄSTI sitä Nessietäkään, mutta kaaaai ne.... kaaaai ne, olemassa on.     .. ...?!?!...


Summa Summarum: Vasemmiston luunaamaiset, amisviiksiset, risupartaiset, ylimieliset ja hysteerisen hermostuneet, mielisairaat hipit ja mulkosilmä mulkut paskat on siis ihan USKOMATTOMAN munattomia nynnyjä, jotka LUULEE, että SILLÄ on jotain vitun VÄLIÄ, että HE ovat KOULUSSA LUKENEET mitä joku vitun tympeä muuli SANOI joskus vittu 16 000 TUHATTA VUOTTA SITTEN !!!!!!!!!!!!

Ja - SE. OLI. VALKOINEN MIES !!!! Joskaan ei välttämättä kovin Hetero.
Mutta SE mies kelepaa niille jostain syystä, mutta juuri kukaan muu ei.

Välkkyä porukkaa kyllä, täytyy sanoa.
Fixua !


Smaat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti