sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tolkuttomat Tasapäät

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2016013021040654_jk.shtml


" Tolkun ihminen tekee niin kuin Teemu Selänne ja tuomitsee rasismin yksiselitteisesti. Tolkun ihminen ei alennu räyhäämään nimettömänä internetin keskustelupalstoilla vaan esiintyy suoraselkäisesti omalla nimellään eikä kirjoita mitään, mitä ei voisi sanoa toiselle kasvotusten, Paretskoi kirjoittaa. "


Tolkienin Tyhmä-Ihminen myös HYMYILEE padassa, eikä valita niinkuin Gallialaiset Barbaarit.

Tolkun Ihmiset heittäytyvät myös lattialle kun MINÄ perkele käsken(!!) ja makaavat siinä kiltisti ja ehkä ynisevät vähän jotain ylistystä jos ja kun minä niin SALLIN ! Tai jos Rakas Valtio niin sallii.
SALLIMUS, on siis se juttu. Typerys.

Teemukin tekee kiltisti niinkuin käsketään ja ODOTETAAN, koska hänkin on kuten sinäkin; ehdollistettu todella kurjaan extenttiin, eikä hänellä siksi ole yhtäkään OMAA AJATUSTA tai mitään vastaavaa. Teemu hymyilee maitomainoksessa ja Tuomitsee Rasismin™.
Teemu on hyvä mies.


Kuten sanoin: Hyvä Mies.

Ja tässä on siis "alennuttu räyhäämään nimettömänä netissä" kun en "esiinny suoraselkäisesti omalla lärvällä" ja blääblääblää, tee kaikkea muutakin mitä tuo Ryssäläinen Kommari minun haluaisi tekevän. Sitä kai risoo, ettei näe lärvääni ja pääse siksi kimppuuni. Ainakaan vielä.

Hei luupää; MIKSI ihmisten TULISI esiintyä omalla lärvällään ?!?! Varsinkin kun tuon tekemisellä saa Vasemmiston JA kytät / Valtion ja sen jutku-syyttäjät yms Kusilierot paskahousut Mafiosot VARMASTI kimppuunsa !! Aivan Varmasti !

Sitäpaitsi; miksi mennä roviolle, kun voi huudella puskista ?!

Vaatimuksesi on kuin Pohjois-Koreasta, "Puolueen Virallinen Linja". Oksettava toisinsanoen. Kuten sinäkin, hyvä Petroskhoi tai mikä vitun ryssän nimi olitkin.

Ja itse asiassa, toisin kuin LUULETTE, minä VOIN kyllä sanoa tämän KAIKEN kenelle vain ketä sanomani koskee "päin naamaa" mutta uskokaa tai olkaa uskomatta, toisin kuin teillä Suvaitsijat yms paskasakki, minulla ON ihan oikeaa luontais-syntyistä TAHDIKKUUTTA !!
Minä olen sellainen vanhan maailman kohtelias ja kyvykäs huomioimaan muut !! Jopa nekrun ! Johon ei tosin ole mitään SYYTÄ, koska se on VAIN eläin eikä välitä itsekkään vittuakaan miten sitä lopunkaiken kohtelee. Kunhan se on mahdollisimman brutaalisti ja kurinalaisesti. Eli sama kuin suomlannin Finuiitit. Kuria rakastavia tyhjäkalloisia imbesillejä, jotka voivat paremmin metsässä kuin Ihmis-Sivilisaatiossa.

Ja minä olen aina ihmetellyt, nyt kun tuli taas puheeksi, tuota vaatimusta ylipäätään, että jonkun pitäisi "esiintyä omalla lärvällään". MIKSI helvetissä PITÄISI ?! Kuka tai missä, niin sanoo ?! Onko se(kin) jotain vitun "jumalan sanaa" ?! Jonka TE tiedätte, mutta hoi polloi ei....... koska luoja juttelee mieluummin teille kuin heille...
Lähinnä omalla nimellään ja naamallaan esiintyminen tuo sinulle VIHOLLISIA ja kytät Lakeineen niskaan. Ja niillä vitun huohottavilla imbesilleillä on ASEET !! Ei vain helvetinmoinen VAKAUMUS ja OCD-päähänpinttymä jonka sanallinenkin "haastaminen" on jo "Rikos" ja "Tuomittavaa" jne, mutta jumalauta ASEET !! Ja koiria ja panssaroituja sota-autoja ja muita vehkeitä ja ne toiset Kytät tukenaan ja kaikkien keskinkertaisten vitun IMBESILLIEN tuki, tässä ympärilläni, joten.... ei ole kovin katuviisasta ANTAA ehdointahdoin itseään heille tarjottimella, wudnt ju sei ?

Mutta tuskin sinä ymmärrät tätä, koska et elä VAPAANA ja TODELLISUUDESSA vaan karsinassa. Jonka turvissa onkin sangen helppoa huudella kuinka samaa mieltä sitä onkaan, kaikkien muiden määkivien vitun idioottien, ja Johtajien, kanssa. Jeeaaah, siihenhän vaaditaan Todellista Rohkeutta yms blääblääblää.

Minä EN helpota Salaisen Poliisin myyräntyötä yhtään. Ne tappoi jopa Jeesuksen !! joten miten MINUN kävisikään !?!?
Eikä se saatanan Jumalapaska auttanut edes sitä !! Ja sehän OLI se !! Jotenkin....tavallaan, jossain muodossa...tai toisessa.... sinänsä.

Pridi khuul.


Ja mainitaan nyt kun näinkin paljon "avauduin" että yksi asia joka nousee toistuvasti esiin, aina vaan ja uudestaan, teidän Laumanjäsenten ja Vasurien yms pökäleiden kanssa, on se ettei teillä ole (tyypillistä Kommunisti maille [epäinhimillistä]) MINKÄÄNLAISTA, ei alkeellisintakaan, käsitystä Toisten Ihmisten Elämästä ja siitä ettei heidän "henkilöhistoriansa" VÄLTTÄMÄTTÄ(!!) vastaa teidän omaanne !!
Sinä et tiedä mistä minä olen kotoisin ns. Sinä et ole minä vaikka luultavasti luulet olevasi, koska OLET kyllä tyhmä. Voi pojat !

Te ette OSAA ottaa, ettekä VÄLITÄKKÄÄN kyllä asiasta tuon taivaallista, huomioon toisten omia henkilökohtaisia yksityiskohtaisia "muuttujia" ja syitä siihen ja tähän, ja MIKSI hän sitä ja mikSEI hän tätä jne.
Te LUULETTE kovin, tietävänne kaikista kaiken, ja että se alunperinkään KUULUU teille !! Te olette todellakin kuin heimoneekerit; kaikki ON, yhteistä.


Ei ihmekkään, ettette te käsitä mm Pahuuden olemassaoloa. Te ette näy ymmärtävän lain, että siinä missä sinä TYKKÄÄT siemailla jotain kuumaa kamalanmakuista kuraa, kafe lattea tai jotain, TYKKÄÄ joku muu haudata lapsia elävältä ja paloitella toisia "tyyppejä" ja SYÖDÄ niitä. Tai lukita lapsensa kellariin ja panna tätä sitten muina miehinä parikytvuotta ja olla ninku et "ei mtn nou problem."

Ja JOS esiinnyn omana itsenäni; alistun SINUN (tai tarkemmin Luciferin!) peliisi, ja SINUN säännöillesi. Annan SINUN viedä ja kontrolloida tilannetta ja vikisen.

Ja siis altistan itseni sakoille ja mille lie..."uskonrauhanrikkomiselle" tai "kiihottamiselle jotain apinaa vastaan" tai jotain muuta "Legalistista" vertanenästäänkerjäävää Demonista Luciferiaanista paskaa.


Sitäpaitsi asiassa on vielä eräs sangen YKSINKERTAINEN ja TOTAALISEN SELITYSVOIMAINEN "muuttuja" !!! Nimittäin; kaikki EI NAUTI huomiosta !!
Jotkut meistä TYKKÄÄ(!!) kulkea kuin rotta, seinänviertä ja olla mahdollisimman näkymättömiä. 
Mutta koska olet TYHMÄ kuin läjä paskaa, et taida ihan AIDOSTI käsittää tätä. Ja SE johtunee osittain siitäKIN, että olet ITSE niellyt sen toisten idioottien sinuun iskostaman Pirullisen, Saatanallisen, Satanistisen, Ilkeän ja juonittelevan VALHEEN, että Kaikki On Tasa-Arvoisia ja Veroisia. Eli siis tasapäisiä ja samanlaisia. Harmaata massaa.

Sinä totisesti olet, Tunkkainen Kommari !On se vaikeaa käsittää ihmisten olevan ERILAISIA !!
Ja koska te ette SUOSTU käsittämään asiaa, täytyy sitä jankata sukupolvesta toisen, kuulostaen näin "kliseiseltä" Jo omiinkin korviin silloin-tällöin.


Ja sanon vielä, koska ette itse OSAA AJATELLA paskan vertaa, että; joku VOI OLLA vielä myöhemmin elämässään josatakin syystä menneisyydessään (kiusaaminen, raiskaus, jokin muu "rikos" jne) niin "vereslihalla" ettei ole valmis tulemaan kuorestaan edes kotielämässään saati sitten saatana KOKO MAAILMAN NÄHTÄVÄKSI !! Vitun tyhmä aivoton / tunteeton huomiossapaistatteleva Kommunistinuija !!

Saatanan pölkkypää perkele !
Vitun tunnoton idiootti !
Tyhmä möykky.


Ja sanon vielä suoraan sinulle Iigor, kuvasi perusteella, että sinä ET vaikuta miltään ns "Alfalta". Ja nämä ns "alfat" on USEIN ja YLEENSÄ melko MANIPULOIVIA pikku piruja, ja heidän METODINSA ja vaikutuksensa on ihailtaan HIENOVARAISTA. Esim kuinka heidän ei TARVITSE kuin KUISKATA jotain, mikä ei tee "Beetan" sanomana KEHENKÄÄN vaikutusta vaikka hän KARJUISI sen konari kädessään, ja SILTI sen VAIKUTUS on melko TEHOKAS.
Siinä on yksi Aan ja Been ero btw. Tehokkuus ! HAHhaaaaa. 
Ja nämä ns alfat on asettuneet ja heidän on ANNETTU asettua, ihmis-apinoiden klaaneissa, PÄÄTTÄVIIN asemiin ja MÄÄRÄILEVIKSI kusimulkuiksi. Ja HE TYKKÄÄVÄT VALVOA toisia olentoja !
Ikääkuin se KUULUISI heille ! Ikäänkuin olisimme EDELLEEN pelkkiä vitun APINOITA joita KUULUU johtaa alfan tai kenen vain.

(Oppitunti numero 1, Valkoisuudesta: EMME ole apinoita!! Siis ME ! Minunlaiseni Valkoiset)

Oletko vielä kyydissä ?!...... no, jatkan silti....
Nämä ns Alfat TYKKÄÄVÄT   MYÖS !! siitä, että HE TIETÄVÄT SINUN SIJAINTISI, mieluiten KOKO ajan !! Ettet vain pikku ruikku, pääse vahingossakaan parittelemaan jonkun lauman naaraan kanssa !

Ja tämän eräs esimerkki tuli mieleeni tuosta kommarilätinästäsi Ryssä hyvä. Elikkä......

- Elokuvassa Blade Runner, ns Replikanttien Johtaja, eli Alfa, on Rutger Hauerin "Roy".
Roy yhdessä vaiheessa etsii käsiinsä pientä Beetan nahjusta nimeltä J.F Sebastian. KUN hän LÖYTÄÄkin tämän, kotoaan, toteaa Alfa Beetalle  "tykkään miehestä joka pysyy paikoillaan!"

Ja TUOSSA hyvä hölmöni, on asian KOKO TOTUUS. Alfat HALUAISI sinun ja minun olevan KOKO   AJAN      LÖYDETTÄVISSÄ !!!
Ne ei voi SIETÄÄ tilannetta jossa HEILLÄ - EI - OLE - tilanteen avaimet käsissään.
SE. EI. KÄY, niille.

Minulle se käy mainiosti, muttei niille. Se saa ne höyryämään raivosta ja niiden OCD-päähänpinttymän kontrollista, nousemaan kuin kusi, kytän kaaliin. Ja siis kytät on tämä sama paska, mutta mielisairaampi ja uniformuisempi versio.


MINÄ - EN -TYKKÄÄ - OLLA- PÄÄLLIKÖN - LÖYDETTÄVISSÄ - 24/7365.

Se kuului, neekeriheimo asteelle "kehitystä". EI Valkoisuuteen. Ei minun tasolleni.

Mutta koska olet ryssä, olet tyhmä ja kollektivisti. Ja tottunut olemaan Bossille alisteinen, nyt ja aina ja absoluuttisesti ja mukisematta."Anteeksi söör Virkailija, mutta voisitteko olla pidättämättä minua ja nousta päältäni? kiitos ! "
"Tolkku" vittuun sanoo Kapteeni.
Te ITSE olette tolkun arkkiviholliset.


Summa summarum: alistuminen EI OLE tolkkua. Se on VAIN alistumista. Siinä kaikki.
Ja se KAIKKI virtaa Perkeleestä / Beelsebuubista / Luciferista jne. Ja te KAIKKI tiedätte tämän syvällä sisällänne. Ihan kaikki teistä kusimuulit.

Haistakaa kaikki vittu.

Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti