sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Neekereistä ja Oskareista

http://www.iltalehti.fi/leffat/2016012421008914_le.shtml

Hyvä.
Hienoa.
Mahtavaa.

Edes joku, sai edes jotain, sanotuksi. Ja vielä valkoinen ämmä !! Jos jumalauta TUO, ei suorastaan siirrä vuoria, niin ei kai sitten mikään.

Ja taaskin, mitä tulee neekerien nokan nosteluihin ja riehumiseen tuon Liiallisen Valkoisuuden kanssa, Oscareissa, niin: saisitte olla aika saatanan TYYTYVÄISIÄ, että saatte ylipäätään edes ELÄÄ vitun apinat, valkoisten järkkäämässä Sivilisaatio-ympäristössä ja TALOSSA, sen sijaan että eläisitte vain siellä Afrikan mudassa ja hiekalla, alasti ja nälissänne, toisianne tappaen ja syöden. Ja palvoen verta ja suolenpätkiä ja koiranruumiita ja hiekkakasoja, ja peläten niiden julmaa kostoa ja tehden taikoja kissanhampailla ja rotanviiksillä. Kiroten Vuu Duulla jonkun saatanan isopäisen, mulkosilmäisen kähäräpäisen paskamöykyn, koska se loukkasi jotakin "pyhää" ..jotain mudasta esiinnoussutta paakkua tai jotain, ja ison kullinne kunniaa.

Vitun apinat perkele !

Saatte saatana ylipäänsä ESIINTYÄ Amerikkalaisissa elokuvissa, kun taas omissa oloissanne, siellä Afrikassa tai Helvetissä tai mistä ikinä olettekin ALUNPERIN kotoisin (se ei taida olla edes Afrikka btw, sinä yksi lukijani) olisit HYVIN todennäköisesti jo kuollut. Jos et nälkään tai toisiin neekereihin niin vähintäänkin tauteihin tai janoon tai jokin iso elukka olisi syönyt sinut, ehkä hippo tai jokin. Timo Soinikin on mahdollinen.

Afrikassa ei siis paljon elokuvissa esiinnytä ! Ellei sitten jotkut siellä "budjailevista" valkonaamoista todellakin, tee elokuvaa.
Ehkä jotain "dokkaria" Vuorigorilloista tai jotain. Tai ihan vain niitä "katsokaa näitä pyörryttävän typeriä ja infernaalisen Pahoja neekereitä!! Kuinka ne aivottomat idiootit syö paskaa ja vain tappaa toisiaan!" tyylisiä luontodokumentteja.

Amerikassa neekeri saa jumalauta asua TALOSSA !! TAI edes ASFALTILLA !! Ja "parhaat" heistä saavat jopa IHAN ITSE(!!!), ilman mitään valvojaa tai mitään sellaista, kuljettaa jumalauta AUTOA !!
Jotain kallistakin... Porchea tai Escaladea tai jotain, jotkin jumalauta jopa vittu Rollssia ja Ferraria yms !!!! Ja KEHTAAVAT saatanan apinanpaskaläjät vittu vielä VALITTAA, kun ei se paskanruskea ja hurmaava, vitun naama näy tarpeeksi jutkujen ja valkoisten yhteisessä selkääntaputtelu ja puukottelu -tilaisuudessa eli Oscareissa.

Sitäpaitsi; en usko, että juuri KETÄÄN niin hirveästi KIINNOSTAA sekään enää, meillä on nääx NETTI nyt !!
Ei TARVITSE enää törröttää kuin tikku sonnassa, tv:n edessä ja katsella vaikka oskareita kun ei muutakaan tekemistä ole.
Nyt kun ON !

Blogata vaikka !


On, neekerini, PAAAALJON ...mittaamattoman paljon parempi(!!), jäädä Oscareissa vähän.."vähälle" - kuin tulla virtahevon panemaksi ja leijonan tai krokotiilin, syömäksi. Saati sitten uhratuksi jossain typeryyden tiivistymässä, jossain vitun kannibalistisessa vuuduurituaalissa, missä seonneet höyrypäiset neekerit...tekevät kaikkea tyhmää ja sekopäistä, ollessaan täysin höyrypäisessä mielentilassa.
P.s Sitäpaitsi; mitä neekeri edes TEKISI osakarilla ?! Se luultavasti vain myisi tai panttaisi sen, saadakseen "kräkkiä" siitä "kulmilta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti