keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.25

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 0.43 13.01.2016


Nyt on taas aika päivittää tietonne, tyh..hyvät, kollegat.
Ennenkuin edes aloitamme, on hyvä tuoda tietoonne mm tällainen "Uutinen" jonka olen "bongannut" Maan Mediasta....
...eli kuten näette, ei Arriva ole ollut mikään varsinainen Pyhimys.
Mutta minulla on näitä muutamiakin vielä varastossani, jos haluatte lisätietoja, enkä usko että ne ovat nyt tarpeen enkä haluaisi tuhata kallisarvoista aikaani ja aikaannne, näitä selailemalla. Joten siirrytään itse raporttiin.

Olemme saaneet heidät !!

Olemme saaneet Arrivan ja Kimin !!

Hip-hip-hurraa !!  Oluet kaikille !
Tässä Kapteeni Maikhl ruiskuttaa innoissaan (luullakseni) Klingoninspermaa oman förstinsä, Enatukkapuurin Kälkätin kasvoille.

Ja muutkin Federaation Yksilöt ovat innoissaan.


Olemme kaikki siis hyvin tyytyväisiä tilanteeseen ja jotkut jopa ovat juhlineet. Mutta minä sen sijaan murjotan kuten kuuluukin, omassa valmiushytissäni..... josta olen, mainittakoonkin, häätänyt tuon selittämättömän, oudon ja ehdottoman tungettelevan, kameraryhmän. (Epäilen heidän olleen jonkinlainen näennäis eli pseudo, ovela, Vulkaanien tai Assyyrialaisten tai Bulgaarien, juoni.... mutten voi todistaa mitään.)

Itse kiinniotto tapahtui seuraavanlaisesti....

- Leijuimme ...tosin melko nopeaan, kohti koordinaatteja joissa epäilinkin Arrivan majailevan, kyseessä oli pieni kuu jonkin planeetan lähellä, ja siellähän se sitten oli. Arriva tosin sai meidät havaittua sangen hyvissä ajoin ja ehti jo lähteä pakoonkin, muttei ehtinyt pitkälle !
Data sai lukittua fotoonitorpeedot hänen säälittävään pikku purkkiinsa, Klingonien Sotalintuhan se toki kyllä oli, joka ei kestänyt kuin muutaman kymmenen osuman verran, ja sitten ....se antoi periksi ! Arriva.... kohtasi kadotuksen !

Otimme tapahtumasta nämä, ja pari muuta, still-kuvat..

-For Your Eyes Only-Kuvasarjasta näette kuinka hän, mahdollisine miehistönjäsenineen, pamahti kuin kyydissään olisi ollut Muslimi.

Mutta asiassa on sangen mielenkiintoinen käänne ! Nimittäin.... me emme toimineet ihan täysin ...yksin !!!
Saimme jostakin syystä, pyytämättä ja yllättäen, apua !
Meihin otti yhteyttä jopa kaksikin(!!! 2 !!!) muuta Kapteenia, Kapteenit Maikhl ja Khege.


Kapteeni Maikhl


Kapteeni Khege


Ja haluankin heti kiittää suunnattomasti heitä molempia, sillä ilman heidän apuaan emme ehkä olisi saaneet Kimiä tai ketään muutakaan, ainakaan seuraavaan viikkoon kiinni, elikkä; kiitoksia herrat, kiitoksia.

He tarjosivat sekä sekalaista "Asiantuntemusta", että aseistusta ja muonitusta ja sekalaista (uuttakin) tietoa.
He myös Arrivan pamahtamisen ja Kimin kiinnijäämisen jälkeen, katosivat. Suhahtivat kumpikin omille teilleen. (Tosin minä asennutin kaikessa hiljaisuudessa heidän aluksiinsa jäljittimet kaiken varalta, joten tiedän missä he ovat [nytkin] )---Välihuomautus---

Minä opettelin tässä kaiken hulinan keskellä myös soittamaan soitinta nimeltä "Skitta".

"Ahaa...jahaa, no mutta kappas! Tämähän on halkaisijaltaan samanmittainen kuin Kardassialaisen an.."


Raikkerhan se siellä, kuten näette taustalla, toki nälvi sen kun kerkesi, mutta annettuani hänelle pari zäppiä sähkölamauttimesta, hän oppi arvostamaan hankkimiani taitoja tämän "Skitan" varressa.

---Välihuomautus Ohi---


Minä uumoilen, että kohtaamme heidät vielä joskus jossakin, jostain syystä.

Mutta takaisin tähän itse tapaukseen; olemme nyt siis TAAS saaneet Kimin haltuumme ja hän on toipumassa sairastuvalla, johon olen koonnut eräänlaisen Zombienvastaisen tiimin, jonka on tarkoitus nyt VIHDOIN(!!!) pelastaa Kimi zombiuden kynsistä. Ja hän onkin kyllä melko järkyttynyt ja shokissa, sen osasin hänestä sanoa vaikka zombius tekee hänet joskus vaikeaksi tulkita ja ymmärtää, tai edes KUULLA lopunkaiken.
Mutta yhtä kaikki, käskin tohtori Murskaaja-Crusherin tehdä hänet ehyeksi ja ihmiseksi (jälleen) !

Me pystymme jälleenrakentamaan / kokoamaan hänet ! Meillä on siihen tarvittava teknologia !

Mutta jotteivät asiat olisi ihan liian yksioikoisen suoria ja selviä, kuin heteromiehet lätkämatsissa, heitti Kimi meille niinsanotusti ...TAAS....vähän sellaisen "käyrän pallon".
Nimittäin Kimi.... oli jotenkin, en saata käsittää MITEN(!!?), saanut hankittua itselleen matkakumppanin siihen pieneen kanisteriin jolla hän oli epätoivoisena seilaillut ympäriinsä, tähtien seassa ja välisessä avaruudessa. Kimi oli nähkää poiminut jostain matkaltaan kyytiinsä naaraan, joka antoi nimekseen vain "Chateriina Zeta-Zombie", ennenkuin katosi ...johonkin tähän alukseen. Emmekä ole vielä häntä tavoittaneet, mutta olen jo lähettänyt muutaman kadetin ja Datan kissan, häntä etsimään. (Mutta se kissa on tyhmä, jos saan näin suoraan sanoa, enkä usko sen löytävän juuri mitään ! Edes paskahuusin ovea, saati sitten Chaterinea.)


Tässä on vielä arkistoihinne kuva Kimin käyttämästä pienestä kanisterimaisesta aluksesta, joka on yksi huoltosukkulamme, tyyppiä "Kelpo-Tyyppi 2"Ja tässä vielä yksi, Chateriinasta...
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

Eli tämä on tilanteemme nyt, hyvät Tähtilaivaston kollegani ja kaikki jotka tätä jostain syystä lukevat, ja PYSTYVÄT lukemaan. En suoraan sanottuna ymmärrä miten se on edes mahdollista... luulin näitä kanaviamme paremmin suojelluiksi, mutta...no...... minkäs teet...?


Jätän raporttini tällä kertaa tähän, mutta ennenkuin menen (teekin on jo valmista) saatan vielä tietoonne, että lähdemme takaisin Maahan, paitsi tuomaan Kimiä, myös tutkimaan mahdollisuutta olisiko jokin osa Ferraaria sitten jäänyt vielä eloon ja olemaan, sillä sain käsiini mitä hämmentävimmän kuvan Maan Mediasta. Mutta näytän SEN, vasta ensi raportissani.


Kiitos.

&

Juhlikaa !Kapteeni kuittaa.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti