torstai 21. tammikuuta 2016

Uusia kylttejä TP-Hakijoista ymsHaistakaa paska, saatanan suomalaiset ämmät.No niin.... tätä ei tarvi nyt enää vain "jankuttaa" ja epäillä jne, tää on nyt totisinta totta !
Toistan: "haistakaa paska, saatanan suomalaiset ämmät".

Lapsenraiskaus ja tyttöjen uimahallikourintaa... junou, sitä ihan peruskamaa mitä täälläkin on AINA ollut, ihan kooooko ajan, ennenkuin nämä MaMut alkoi virrata tännekkin päin.
Minäkin muistan elävästi kun joku paikallinen setä viimeksi kouri pikkulikkoja uimahallissa silloin....kun.........nääks............................ jaa...no, mutta...... en muistakkaan !
Siististi cool.

No.... kai SE on myönnettävä, että onhan TUO ^^  mitä perus-suomalaisnta toimintaa. Ainakin johonkin mittaan.
Erona on se, että suomi-kännijuntti tekee jos tekee, tuon KOTONA, kun taas ähly uhkailee VOKissa.

Selavii.

*

Tässä on hyvä kuva, siksi otin tämän talteen.
Tässä on päällekkäin Suomalaisia ja "suomalaisia".

*Nääääiiiin !! Näääääääiiiiiinn !! Oikeein.....siiiitä vain ...nooooooooooooooooooiiin  !!! Noooooooooiiiiiin !!  NÄIN tää vaan menee.
Suomi parka maksaa itsensä kipeeksi näistä vitun ääliöistä, jotka on niin ongelmallisia, ettei edes toiset ÄHLÄMIMAAT !!! halunneet niitä ! HAHahaa, tai edes NIIDEN OMA MAA !
Vain ruatti ja tanska ja berserkit on ed.."edellä" - suomea. Näissä(kin) asioissa.

Ja siinähän se kivitippuparka sitten ON. Eli se mentiin, kaikesta vastustuksesta huolimatta(!!!) (epämoraalista toimintaa, kuten Galamboksen yksinkertainen "Moraali"n määritelmäkin sanoisi) muuttamaan "Vastaanottokeskukseksi" koska valkoisilla ja suomalaisilla ei ole enää minkäänlaista selkärankaa eikä katuviisautta TÄSSÄ ELÄMÄSSÄ. Valkoiset IDIOOTIT on liian kiireisiä valmistautuessaan elämään siellä kuolleena sitten, ollakseen JÄRKEVIÄ NYTTEN. Ei nytten mutta sitten ...mieluummin.
Se ei vaadikkaan mitään.

Jollette kommarimulkut YMMÄRRÄ asiaa niin antakaa kun valaisen; teitä pidetään tyhminä, hölmöinä ja naurettavina ja teitä käytetään hyväksi ja pilkataan. Teille ns "vittuillaan" (mitä ikinä tuo tarkoittaakaan) ja teitä koetellaan.
Eikä sitä tee mikään vitun kuvitteellinen JUUTALAISTEN Jumala, vaan ihan ihka elävä tyhmä ähläminpaska. Kommunisti par excellance siis itsekkin.


Tämä tilanne on, summa summarum, kaikenkaikkiaan ...mitä valitettavin ja surkuteltavin. Tässä on vain hyvin vähän hyvää, jota sitäkin itse asiassa ON, mutta siitä on tarkoitus laatia oma kirjoituksensa.

Joku ählämi tai joku, -hän/han, jäätyi jo kuoliaaksikin tuossa ryssän puolella aitaa. SE on jo melko vitun hirvittävä kohtalo, se !
Sekä siis jäätyminen kuoliaaksi sinänsä, mutta että se tapahtuu vieläpä RYSSIEN alueella...ei ..*puistatus*....... hyi saatana................kammottavaa.

Taaskin "Mokuttajat"....MITÄ te oikein LUULETTE, itse, omin sanoin, tekevänne ?!?!
Saatanan käpyaivoiset vitun (idealistiset) typerykset ! Vittu joku aavikon rotta JÄÄTYI KUOLLEEKSI, koska oli kuullut jostain vitun Pohjoisen Paratiisista, jossa heidät otetaan lattialla makaamalla tai avosylin, vastaan, ja joka mies saa kartanon ja välittömän ja loistavan työn siihen päälle...... Minua otti ihan mahasta kun kirjoitin tuon...NIIN vitun TYHMÄÄ ja kuvottavan ylimielisen pehmeäpäisen aivotonta se on.
En voi kuin TAAS kuvottuneena kauhistella teidän loputonta ja TÄYSIN päätöntä typeryyttänne, Muut Ihmiset.

Vittu että te muuten olette TYPERIÄ !! Ihan oikeasti !!....herran tähden............. jollen olisi jostain syystä inkarnoitunut juuri TÄLLE planeetalle, en edes USKOISI teitä  todeksi jos joku muu olento minulle teistä silmät pällellään järkytyksestä, kertoisi, siinä aamu "kahvilla" tai jollain Andromeedan paikallisella ja suositulla aamulimalla. Whatever.

Vittu te ootte tyhmiä !!

Teillä ei o omaa Itseä.

Te OLETTE, naurettavia !

Ja vielä lopuksi; oletteko SELLAISTA syytä pohtineet tälle monikultin hulluudelle, että kuten on esiin tässä viime vuosien varrella tullut, ei suomalaiset olleetkaan IKINÄ mitään jääkiekkohulluja per se, vaan VOITTO ja MENESTYS hulluja.
Eli ....se mitä muut(kin) tekee, suomalaisten on, kuten muidenkin Ryssien, vain PAKKO tehdä VÄHINTÄÄN samoin tai mieluummin vielä paaaaaaaljon paremmin, koska heillä EI OLE, ei vain kertakaikkiaan OLE(!!!), minkään valtakunnaan "itsetuntoa". Suomalaiset yrittää siis epätoivoissaan TAAS, ollessaan nyt rähmällään, ei jäällä, mutta elämässä sinänsä, olla niitä "menestyjiä" ja "ykkösiä" yms typerää paskaa.Te ootte tyhmiä.
Ei kai sille sitten mitään mahda."Näillä mennään" !
Takki auki ja kädet leväälleen, idiootit !! MENESTYS odottaa !! Se on ihan kulman takana !
Uuuu beibi beibi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti