keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Hallitus saattaa kieltää !
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011320954522_uu.shtml

"Hallitus voi KIELTÄÄ..."  TTÄÄÄÄÄÄÄÄHH ?!?!?!? Ette o edes tosissanne...?!..... hallitusko ihan KIELTÄISI jotain !?!?
Faaakk.....johan.....on..... vittu olkoon. Ei tuosta jaksa sen koommin mitään yrittää "herutella" irti, kieltoja mitä kieltoja siis taas. Sitähän se "Valtio ja/tai Hallitus" lähinnä on, varastamisen lisäksi, kieltoja.
SE on sen OIKEA "funktio". Eli se mitä varten se on olemassa, ja mitä se TEKEE.
Se kieltää, tuomitsee, pelottelee, ahdistaa ja ahdistelee, estää ja estelee, varastaa ja varastelee, määräilee ja käskyttää, vangitsee ja tuomitsee ja KIELTÄÄ jne.
Siinä koko paska pähkinänkuoressa. Mutta siltikin "ihmiskunta" on siinä uskossa, että se kannattaa pitää ja säilyttää.
Konservatiivit kai erityisesti, kuten Matrushka.
(Joka on tulkintani mukaan vain arvostusta kaipaava, näivettyvä, itsekäs ja itseään täynnä oleva, juutalainen hullu. Joka on lukenut sekalaista tietoa sieltä täältä ja rimpuilee tuskissaan ympäriinsä, kun on tyhmä eikä tiedä mistää OIKEASTI mitään.)

Eniwei, takaisin Stubleriin.
NYT VIHDOIN on jo itse Universuminkin, tai ainakin tämän planeetan luonto, kyllästynyt tuohon vitun tyyppiin ja yrittää nyt, kiitoksia siis vain, vihdoin tappaa sen.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011320955402_uu.shtml

Viruksella, tyylikkäästi ja siististi. Onnea yritykselle !
Kaitsu ei nyt oikein ole minkään sortin "suosion aallonharjalla" jos nätisti sanotaan.

Eli valde tai hallitus tai miksikä kommunisteja nyt nykyään kutsutaankaan, ottaa syvällisten ja viisaiden, valaistuneiden, pohdintojensa kohteeksi sellaisen ajatuksen, kuin että "voitaisiinko RasistisetKatupartiot kieltää" jollakin "lain" verukkeella tai blankopykälällä tai kiemuralla tai omituisuudella tai ennakkotapauksella tai jopa porsaanreiällä. Joka ei miellytä Soinia, ai gäräntii thät !

Ja Kapteeni sanoo teille, hyvät hölmöt, että; totta kai voi !! Herran tähen ! Tottakai te voitte ! kiältää ! Hei !!?...kamooon !! Tsiisus kraist mään. Kiiiältäkääkin perkele ! kiältäkää !
Nou problem.

Nääks.
Ihan KAIKKEA ja KAIKEN !!! Voi kieltää. Ei se mikään propleema ole. Voihan sitä KIELTÄÄ vaikka tuulta puhaltamasta tai painovoimaa vaikuttamasta tai ...jopa ämmää nalkuttamasta (ei tosin voi!) tai kissaa kutittamasta itseään sillä (nähtävästi) automaattisella reaktiolla kun katti nostaa takajalkaa ja antaa sen raapia vähän korvan syrjää ja sitten se koipi laskeutuu itse, automaattisesti taaskin, takaisin paikalleen.
Kaiken tämän ja paljon muuta, VOI KIELTÄÄ !!

Hip-hip-hurraa !!

Vaan.... onko siinä a) järkeä b) sielua ja sydäntä c) myötätuntoa ja rehellisyyttä d) inhimillisyyttä saati sitten jumaluutta e) oikeamielisyyttä ja pyyteettömyyttä f) jotain vitun hauskaa g) oikeutusta ja "legitiimiyttä" taustalla h) "Kansan" hyväksyntä taustalla jne jne ?!?!

EI.

Ja jos nyt ihan totta puhuttaisiin, mitä ei tietenkään puhuta, mutta JOS(!!) siis puhuttaisiin, niin eikö se ole melko kummallista Oikeamielisyyttä, ettei satapäisiäkin, jopa tuhat nykyään, laumoja irtolais-kalifeja edes varsinaisesti toruta esim Mediassa, mitenkään tai edes sitenkään, silloinkaan kun ne vähän vaan ryöstelee ja "ostelee" ja nostelee ja kehuskelee ja päällekarkailee ja tuheroita koettelee ja niin päin pois, mutta sitten NE paikalliset jäärät jotka lähtee mm tuon takia, itse kadulle -kävelemään ympyrää- niin nin NE on heti niin suunnaton uhka kaikelle ympärillään ja ehkä koko kosmokselle, että lähes koko Yhteiskunta pyritään mobilisoimaan niitä vastaan. Ikäänkuin kyseessä olisi joku helvetin d-päivä, Normandian maihinnousu.
Kun siinä nyt kuitenkin näyttäisi vain pari sälliä jalottelevan.

Jos jotain PITÄISI "kieltää" (ikäänkuin todellisuutta VOISI todellakin "kieltää" ! mutta kommunismissapa voikin ! Tai näin he ainakin luulevat) niin se on tietenkin Vasemmistolaisuus ja Vasemmistomedia ja Politiikka ja poliitikot ja kaikki kommunismi, ja tietenkin Uus-Suomalaisten™ vastaavat laumat kadulla ja myös ylimalkainen läsnäolo maassa.
Siinä olisi jo vähän alkua.

Kieltää pitäisi ja sopisi, myös vanhusten läsnäolo ja sisääntulo, moderneissa / -hin, ravintoloissa /-loihin.

Sanonpahan vain, sikäli kun tälläkään on mitään väliä, että; kohta tuohonkin hommaan tod.näk jo kyllästytään, ja Suojeluskunta jää vain kotiin tsiigaan "Salkkareita" ja vemputtamaan kikkeliä netissä, niin kuin "Kaikki Muutkin" -ja siis höyryämään sitä Laitonta Vihaa koska VAIN Vasemmisto SAA sitä höyrytä, mistä aina kuulee kauhisteltavan- ja ehkä tuijottamaan jotain pihapiirin murjaania kummeksuen ja halveksuen ja jopa ...kyllä! VIHATEN !! jostain vitun kaihtimien raosta. Laik it faking mätrs !...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti