maanantai 11. tammikuuta 2016

80cm lämpöä kiitos

Niin, piti jo eilen tällainenkin pistää tänne.

Kuinka Merikarvialla on sitä Lämpöä nyt, kun koko Maapallokin kerran LÄMPENEE !! Eikä suinkaan KYLMENE !

Ja onhan se.... onhan se kyllä, kun katsoo tuonne ulos ja / tai kun ihan oikein KÄY siellä, niin sanottava tietysti, että kyyyllä, kyyllähän siellä.............melko vitun kuuma tulee ja melko äkkiäkin. Ei siellä kovin kauaa jaksa heilua, jollei halua olla hien peittämä. Kuten Soini pistettyään oikein puvun päälleen. (Mistä muuten SAA niin ISOJA pukuja !??! Tuli yht´äkkiä mieleen ! ....ehkä ...se täytyy ihan  räätälöidä tai jotain. Tosin tuo sanotaan kuulkaa Nykyään "kustomoida" ! ni !! Ettäs ninq tiiätte vitun dinosaurukset, se on "kustomoida" eikä mitää ninq tyylii kolonialismin-ajan-ruotsi-suomi-ryssä mongerlisaatio-apina-kapula-kieltä !)

Eli siis: tuli melko vitun runteleva kylmyys.
Aivan vitun JÄRKYTTÄVÄN kylmä !! Saatana !!
VITTU, että osaakin olla KYLMÄ, perkele !!


Ja SILTI saatana kaikki maailman idioottivasurit ääliöt örveltäjät ja tihutyöläiset vittupäät kusiaiset, on EDELLEEN ja epätoivoisesti, kampeamassa Valkoista alas ja työntämässä neekeriä ylös, ja lopettamassa sähköntuotannon, ja kivihiilen ja öljyn ja magnetismin ja taikavoimien ja uraanin ja vedyn ja hapen ja dioksiidin, käytön.
Eli.... luultavasti he aikovat tarjeta tuossakin saatanan Helvetillisessä pakkasessa jollain Hyvän Vasemmistolaisuuden Pyhällä sisäisellä säteilyllä, ja silkalla "pyhällä hengellä" !??

Näin luulen.

Nyt on myös SE keli, kun on pelkän "Julkisen Kommunismi Liikenteen" kulkuneuvojen (ai!! kun ihana sana! "NEUVO.." !) varassa siistiä lekotella jossain vitun perämettänkin TAKANA. Ja venailla sitä bussia tuolla missä jääkarhutkin jo palelee.
Kyllä nyt kelpaa ! Jos koskaan.
Nyt on siistiä myöskin vaikka harrastaa sitä ihanan ikivihreää fillarointia pitkin siistiä Stadin Vihreää ja Ympäristöystävällistä kaupunkia, neekereineen ja lapsineen ja sateenkaarineen ja yksisarvisineen päivineen, mitä aina niin kehutaan ja mainostetaan. Ei muuta kun selitykset vittuun ja fillarit esiin !!

NYT RATSAILLE Vasemmisto !! Practise what ya preach !

Nouskaa ratsunne selkään !! N Y T !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti