maanantai 11. tammikuuta 2016

Kommunistinuorten "Boikotti" kiljahdus

Ei vittu sentään !

Olin jo poistumassa Blogosfääristä tältä illalta (ja siis suuntaamassa komentosillalle vahtiin), kun silmääni sattui vielä tämä.

Tuo oli iltalehdessä, osana sitä uutista että jotain kommarilehmää on uhkailtu (uuu!) koska se idiootti käy jotain vitun "kampanjaa MV-lehteä vastaan".
No vittu...ensinnäkin; vittuako KÄYT, sellaista idioottia, hevonpaska kamppanjaa ?!? Toisekseen; onko se joku YLLÄTYS, että typerä ylimielinen vitun horo tekosi ärsyttää ihmisiä ja sitten ne uhkailee sinua !?
Vitun typerä leveänaamainen paska. (Luultavasti Kommari RYSSÄ, se on niillä jo veressä, ja SE on pojat FAKTA).

Mutta syy miksi tulin tämän sanomaan, on tuo ^^ vitun kyltti tuossa ylhäällä.

Ei jumalauta VOI OLLA TOTTA !!!!!?!??!!!?!?!?!?!!?!? Voiko Vasemmiston ylimielisyys ja omahyväisyys ja totalitärismi ja totaalikontroli / mäoonoikeessa "ajattelu" olla todella NOIn vitun räikeää ?!
siis mitä hevoseeennn VITTUAAA ?!?!!?

Ei vittu ..voi.. ............tä ? "Valheilla rahasta..." blääblääblää...............eli sitten jos MV-lehti tuo jonkin TAHALLAANPIILOTETUN TOTUUDEN esiiin, se on "valehtelua" ja kosk kyseinen lehti on myös ILMAINEN on se "rahastamista" ?!?!

Ja niinsanottu "Valta Media" tekee, helvetin idiootit, tuota "valheilla rahastamista" VITTU  TÖYKSEEN ! Kirjaimellisesti !!
T Y Ö K S E E N !!! Päivittäin, sekunnittain, ad vittu nauseam ja infinitum, mutta SE ei ole ongelma !?!?

Ei vittu mä vihaan teitä !! Saatana !! Kuinka vitun kieroja paskamöykkyjä te voitte tällä planeetalla ihan oikeasti olla !!?!?!?!?
Vittu miten pilaantunutta tavaraa !! Tsiisus vitun vittu.

Totaalista Saastaa !!!

Ja mitä tuohon "julkilausumaan" tai "sodnjulistukseen" tai "iskulauseeseen" tai mikä lie tuo kommariälädys onkaan, tuolla ylhäällä, tulee ....niin.sen typeryyttä ja absoluuttista valikoivaa-sokeutta ja ylimielisyyttä ja siis kommunismia, ei voi mitenkään tarpeeksi alleviivata.

En enää jaksaisi edes ajatella koko paskaa, mutta jollen MINÄ revi näitä asioita kappaleiksi, kuka sitten !?
Vittu, että KEHTAAVAT !! Saatana !! Kuinka vähällä varustettuina teistä suurin osa syntyykään !? Ei sitä saaata jukolauta käsittääkkään välillä. Miten tuollaista paskaa VOI joku suoltaa ?!? Onko tuo han TOSISSAAN sanottua ?! vai !?

Vittu se mitä Media ja Vasemmisto tekee IHAN. KOKO. AJAN. 24/7/365 ja vittu vieläpä "työkseen" ja "agendanaan" jne...nin SE ei ole ongelma, kunhan sen tekee HE. Mutta jos joku uskaltaa sanoa TOTUUDEN jota HE YRITTÄVÄT epätoivoisesti PEITELLÄ (joka lienee näiden vitun umpikierojen Marxistien vinoutuneessa "tajunnassa" jonkinlainen HYVÄ teko ja HYVYYTTÄ ja kunniallista ja mitä kaikkea) on tuo joku samantien itse Paholainen ja "rahastaa valheilla".
Joka siis on Median TYÖ.

HUOM !! 
HUOM !!!
HUOM !!

SE. ON. NIIDEN. E L I N K E I N O ! Se on niiden e l i n k e i n o.
Sillä ne demoniloiset, Marxistin vitun ällöttävät niljakkeet ja kuvatukset, vittu elää. SE on niiden "juttu".
Valehtelu ja VIHA ja muiden estely ja tuhoaminen ja hallinta ja vangitseminen yms, eli sama kuin kyttien ja valtion ja rikollisten eli yksinkertaisesti ilmaistuna; KAIKKIEN SielunVihollisten.


Haistakaa saatanan hävyttömät rakit vittu.

Ja ketä te olette saatanan nuorisomulkut SANELEMAAN minulle ja minun puolestani, vitun lapset, että jonkin "on loputtava" !??! Vittu TEIDÄN on LOPUTTAVA !
Teidät, on ammuttava ! Mitäs SIIHEN sanotte !?

Samaten, JOS tuo julistuksenne kohdistettaisiin vain oikeaan kohteeseen eli naisiin ja Vasemmistoon muutenkin, jutkuihin ja Viralliseen Mediaan ja Politiikkaan ja muuhun, niin KYLLÄ !! Sitten se olisikin jo jotain. Sitten "puhuttaisiin asiaa".

Vitun aivokääpiöt reppanat. Lastenkasvattamat idiootit. Pumpulitotalitäärit. Vitun muulit ja laumaelukat. Lällärikiusaajat. Paskakasat.
"....Ja Paholainen loi naisen..."
P.s SAAAAATAN olla väärässäkin, mutta jos asiaa ajattelee niin; MIKSI luontaisella lajilla olisi noin vitun mielisairas, seko ja kusi -päinen ja vitun vaikea ja ITSEÄ SABOTOIVA, naaras ?!?!
Jos siis "ihminen" on kuten te VÄÄRÄSSÄOLEVAT vitun idiootit luulette, LUONNOLLINEN laji, niin SELITTÄKÄÄ toki tuo(kin) pois.
MIKSI nainen on NOIN vitun OKSETTAVA ja itsekäs ja takiaismainen ja ilkeä ja paskapäinen ja sabotööri ja hankala ja kiusaaja ja haittaelukka jne jne.

M I K S I ?!?!


P.s 2 Tokihan KAIKKIEN "ihmis"versioiden naaraat ON samoja vitun kiukkupusseja tyhjäpäitä solipsistisia imbesillejä paholaisia häirikköjä ja rikollisia, mutta ne tuntuisivat ERITYISELLÄ intensiteetillä pakkautuneen juurikin "valkoisen" tai "eurooppalaisen / euripidisen" rodun ongelmiksi.

M I K S I ?!?!

(Kenties juuri SIKSI, että kyseinen ihmisen versio ja ihmislaji, on keinotekoisempi kuin muut ? Ainakin kahden, liian erilaisen, apina-ihmis-lajin risteymä ja yhdistelmä ?! Eli Magnon ja Thaali.
SE selittää ainakin OSAN naaraiden aivan absoluuttisesta ja kammottavasta kaheliudesta. Ne on JOKA TAPAUKSESSA; meni miten hyvin vain, yhtä kaheleita kuin se parittelun jälkeen sekopäisenä piehtaroiva Sfinksi-kissa, joka heittelehtii pitkin sänkyä, sinne-tänne ja raapii alustaansa ja poukkoilee kuin vähä-älyinen. Eli kuten Vasurit ns "politiikassa". Totaalisen mielipuolinen, neuroottinen, kahjo. Mutta kissa on kuitenkin vain kissa, sillä on SE SYY siihen, mutta MIKÄ on TEIDÄN "ex-ky-see" ?! )


Haistakaa Marxistirotat iso ja tuore paska ja upotkaa (takaisin) siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti