maanantai 11. tammikuuta 2016

Tuheroleikki

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016011120941919_ul.shtml

Eli kyse on tästä Kölnin ja oikeastaan koko Euroopankin laajuisesta, "uudesta Ähläm-ilmiöstä" jolle on jopa oma nimikin, mutten halua sitä tehdä tuon kuuluisammaksi. Joku tahriminen se oli tjns.

Mutta sitten !!.... kuin merkistä....


Minä en hetkeen tiennyt mitä edes ajatella tai miten reagoida tuohon uutiseen. Tai kysehän ei ole edes ns "uutisesta" vaan ihan tasan tietoisesti tuotetusta ja tasan tarkkaan harkitusta "julkisesta puolestaloukkaantumis-ulostulosta" jos oikein hienosti sanotaan.

On aivan USKOMATONTA, että jollain on niin vitun paljon kusta päässä, että reagoi näihin(kin) uutisiin jumalauta NOIN !! ^^

Aatelkaa ny vittu vähän aikaa tuotakin, perkele.

Ensinnäkin; te KAIKKI tiedätte aivan vitun mahtavasti, aivan totaalisesti, helvetin hyvin, jne, ettei suomalaiset IKINÄ tekisi MITÄÄN edes KAUKAISESTI vastaavaa kuin mitä  hiekkapedot tekee ihan päivästä päivään (omissa laatikoissaan eritoten).
Ja toisekseen.... tuo tuollainen "uutisointi".... jos nyt HETKI edes PYSÄHDYTÄÄN sitä jankkaamaan ja ajattelemaan, niin sehän siis tarkoittaa tätä; joku Mulkku (joku Vasemmistolainen nirppanokkamulkku) herää aamulla Helsinkiläisessä asunnossaan, ehkä hipaisee jotakin älylaitettaan (jonka Kapitalismi, EI Kommunismi, on hänelle ensinkään tuottanut) ja pistää kahvin tai teen "tulelle" ja tekee mitä tekee. Sitten hän lähtee "töihinsä" ns silmä kourassa, tokkuraisena, siellä viimeistään hän näkee TAAS yhden uutisen siitä MITÄ PAHAA tälläkertaa, on hänenlaistensa kusipäiden takia valkoisiin maihin otetut riesaählämit tehneet. Sitten hän hoksaa, että "ahhaa....oijoijoi kappas perhana, tämähän käy minun maalailemiani ruusuisia ählämkuvia VASTAAN !! asialle on TEHTÄVÄ jotakin!" - ja hän kiskaisee vaaleansinisen tylsän työ-kaulus-paitansa rintansa kohdalta molemmille sivuille, ja paljastaa suuren "S" merkin.
Hän sitten istuu / asettuu Applen i-Mac Macintosh nyrpistelijä-ja-ylpeä-siitä hevonpaska tietsikkansa taa, ja alkaa näppäillä.
Ja MITÄ tämä saatanan läskipäinen lapsi, tämä itseääntäynnä oleva idiootti, tämä parrakas lapsi, tämä imbesilli, tämä moraaliton "moraalisäteilijä", tämä kusipää paskamuuli, tämä vitun kommunistinen kusiruutta, sitten kirjoittaa !?? No hänhän totta kai repäisee jostain onkin vähemmän kuin yhdentekevän, ihan ihka aidon ja OIKEAN yksittäistapauksen, jossa muutaman Suomimuuli on KATSONUT neekeriä jotenkin vinoon, ja hän repii SIITÄ kissankokoisin kirjaimin SUUREN JA VAROITTAVAN JA HUUUUUUUUUTAVAN OTSIKON !!!!!

"Ääri-Oikeiston Tiukkapiponatsit, Lakeineen ja Kyttineen ja Auktoriteetteineen Liikkeellä !! VAROKOON KEN VOI!!"

Siis....m-tä vittua !??! Vittu T U H A T Murjaania kiehnää Saksattarien ympärillä ja lääppii ja tönii (eittämättä myös "kepeillä") ja ehdottelee ja muutoinkin ahdistelee heitä ja raiskaakin pari-kolme...SATAA, ihan vain ....varmuuden vuoksi, ja se mitä SIITÄ kirjoitetaan vittu VIRALLISESSA MEDIASSA on jotain aivan pyörryttävän "tendenssimäistä" Marxistista jankutusta ja verta nenästään kerjäävää puuta-heinää, joka ei liity mitenkään mihinkään, ja jossa KEHDATAAN jukolauta VITTU saatana sentään, PERKELEEN KENOPÄÄT, syyllistää vittu VALKOISIA paikallisia IHMISIÄ, SIITÄ mitä joku SAATANAN vitun likainen lakanalasse-lähi-idästä tekee, koska on pelkkä eläin joka ei vain voi eikä osaa muuta   !!!!?!?

Miten tuollainen vitun Marxilainen niljake VOI elää ITSENSÄ kanssa ?!? Hei ?!....Hau t fak du ya liv with yaself !?

* * * * *

Ja joka saatanan vitun "Foorumi" ja blogi ja blogirypäs ja julkinen-jankutus ja päiväkirja ja paikallislehti ja mitkä lie Marxismin Ulostautumistiet, on täynnänsä kaiken maailman(suomen) vitun tyhmien, perkeleen kanojen "ulostuloja" ja kohtauksia ja draamaa ja käsien äkkinäistä ja suurieleistä levittämistä ilmaan molemmille sivuille, ja parkaisuja ja huudahduksia......get THIS(!!!) ÄHLÄMIEN  PUOLESTA !!! Ja sanovat saatanat, että "onhan suomessaKIN ahdisteltu ämmiä iät ja ajat" yms jne etc, ad NAUSEAM ja luultavasti, infiniittum.

Ei voi vittu olla enää / taaskaan, edes totta.
Mit....mikä VITTU teihin oikein on mennyt ?!?! (Paitsi Kommunismin syyläinen peikko.)

Ja tuo aivoton tokaisu, tuo jo NIIIN vitun tyhmä kiljahdus, etten kertakaikkiaan keksi sille edes vertauskuvaa....se   on   TY-HY-MÄ ....niin nin tuo, että "onhan suomessakin..." blääblääblää....niin....nin.... on toki... ?...vai ?...T Ä H ?!?
Ensinkään; MITÄ se LIITTYY TÄHÄN ?!?! Millään tavalla ?! Toisekseen; KOSKA on nyt esim VIIMEKSI satunna niin, että on ollut Härmäläistä karjua alun toistatuhatta, jotka on kierrelleet ympyrässä naarasläjää, kuin Jokeri sitä Harvi Dentin muijaa siellä bileissä, ja ahdistelleet niitä niinkun oikein "työkseen" ?!?!
En ainakaan itte nyt tähän hätään muista ihan heti mitään niiiiin tiettyä yksittäistäkään tapausta...... ?!


Ja kaikille teille idioottiakin vielä PAAAAAAAALJON paljon tyhmemmille VITUN(!!!!!!!!) Opiskelijatytöille jotka auotte sitä typerää vitun päätänne ja pientä pilluanne, siellä pitkin kommenttipalstoja yms, niin.... ei teillä satu edes käväisemään SELLAINEN mielessänne, että TE olette tämän(kin) asian TULEVIA    U H R E J A. TEILLÄ ei ole MITÄÄN syytä maailmassa, olla Ähcläm-Sächläm murjaani-marakattien PUOLELLA näissä asioissa, ja OMIANNE vastaan !! Vitun bimbot imbesillit !!

Mutta toisaalta; en MINÄ VÄLITÄ ! Siinähän sitten, tulette raiskatuksi perkeleen vitun viiripäät idiootit.
Get raped !! Huu givs a fak !!??

Ählämit: RAISKATKAA; by all means, sen kun kerkeette, minä en vain yksinkertaisesti VÄLITÄ, jollette osu johonkin minun "läheiseeni" ja silloinkin se riippuu paljolti siitä KEHEN tarkalleenottaen kyrpänne sohaisee.

* * * * *

Mutta eniwei, ajatelkaa miten vitun tyhmä & pimeä täytyy olla jotta saa saatana EDES PÄÄHÄNSÄ ylipäätään "ajatella" niin, ja sitten tuoda SE julki, että arabian vitun muumioilla pitäisi olla tähäKIN joku vitun loukkaamaton "Oikeus" !!!
Vittu. Saatana !

Perkele..... minullakin lienee sitten "Oikeus" tökkäistä kullilla ...ketä vain joka sattuu sen ylimalkaiseen vaikutuspiiriin.

VAROKAA !!

(Paitsi lihavat ja rumat miehet, te olette TÄYSIN turvassa!! TÄYSIN !)


Ja pistetään viellä tällainen linkki, kun vanha kunnon Freddykin on huomioinut saman asian.


http://1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/209742-taharrush-leiki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti