sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Iltalehden päänavaus....Haistakaa saaatana vittu, vitun Median kusipäämuulit perkele.

Vittu mitä PASKASAKKIA !!

Vai että NYT se sitten kelpaa mainita ja tuoda esiin ja osittain miltei jopa teoreettisesti lähes hyväksyä, tämä "Maahanmuuttokritiikki™" jota olemme esittäneet sittemmin.....en muista, mutta ab initio.
Alusta saakka !

Asenteet ei ole koventuneet eikä pehmenneet vaan pysyneet ihan identtisinä halki koko tämän viimeisen 20-vuoden. Vaikka siellä Helsingissä mitä tahansa hourailtaisiinkin.
Vitun paskapäät perkele.

"Pakoloiskriisi on...kova paikka.." Eli oikeammin muotoiltuna; "suomalaisille, joilla ei ole, on kova paikka tehdä täsmälleen niinkuin me täällä Ylempänä, Luutornissa, sanelemme, ja taipua AINA ja NURISEMATTA, meidän ylivertaiseen ja viisaaseen tahtoomme, ja HETI kun käsky siis käy ! Tämä on joskus Alamaisille vaikeaa, toden totta, ja nyt se on siis suomelle kova paikka alistua typeryyteemme ja tahtoomme ja ali-älykääpiön älyn tasoomme ja visiottomaan Kommunistiseen limanuljaskan elämäntyyliin ja tapaan. Me ymmärrämme tämän !! ....muttemme VÄLITÄ vittuakaan !! Kun nääs; teidänKIN olisi pitänyt ITSEnne, ottaa ja liitttyä johonkin simpansseilta tuttuun dominointi / valta -hierarkiaan, niin ei tarvitsisi itkeä ja valittaa ja vinkua kun käsketään ja viedään ja höynäytetään ja narutetaan ja kiusataan ja kyykytetään ja kahlehditaan ja näin päin pois, ja siis sensuroidaan ja sakotetaan ja alistetaan ja vangitaan yms !! Mutta hei ! Älkää helvetissä NOUSKO IKINÄ VASTARINTAAN, sillä eihän teistä siihen edes olisi !! Joten.....tehkää vain mitä ME SANOTAAN !! ja nauttikaa siitä, ei siinä mitään, kaikki ookke !
Toivotan lehden lukijoille oooooikeeein vittumaista...ups! siis ´hyvää´ tulevaa viikkoa!"
- Näkökulma

Noin siinä TULISI lukea. Muttei siinä lue.
Siinä lukee varmaankin jotain ihan muuta. Ei kiinnosta.

Ja kyllä, kieltämättä se ON "kova paikka" kun missään päin koko tätä VAAALTAVAAA maata tai maa-aluetta ei "saisi" TEHDÄ varsinaisesti MITÄÄN, jos ja kun Helsingin herrat ja ämmät on siellä Helsingissä sitä mieltä, että heidän typerä perseensä ja päänsä tietää kyllä PAREMMIN ja paremmin kuin hyvin, sen mitä pitää TEHDÄ esim Uts-joella tai Oulussa tai edes Riihimäellä  for that matter.

He myös "tietää" ettei tässä ja NYT(!!) pidä perkele revetä liitoksistaan tämän melko mitättömän ja yhdentekevän Maahanujuttautumisen ja Änkemisen ja Asettumisen yms kanssa. Vaan täytyy vaan "kattella" niinkuin Soini-sikakin siellä Eduskunnan kahvion liepeillä. Sekin luultavasti vaan "kattelee" ja vaikka vähän hiukookin, niin se syö vain "hiljaa mielessään" EI niinkään IRL eli tosielämässä.

* * * * *

TätäKÄÄN ONGELMAA ei yksinkertasesti OLISI !!!!!! ilman "politiikkaa" !!!!
Mutta kuten joku joskus sanoi; on jotkut ihmiset selvästikkin polveutuneet apinasta vasta paaaaaalljon muita myöhemmin, joten en jaksa enää uskoakkaan niin merkittävästi siihen, että tämä typerä SIMPANSSEILTA ja NEEKEREILTÄ (kir-jai-melli-sesti !) peritty "käytösmalli" eli "politiikka" joskus OIKEASTI katoaisi !!
SIIHEN, teistä EI vain OLE !

Ai nou it.

Siihen on suurimmalla osalla teistä Muista, vitun idiootit, aaaiivan liikaa APINANgeenejä ja muita saatanan simpans-sapiens mutaatioita. Sitä ei vain ole kertakaikkiaan näköpiirissä !!
Se on kuin odottelisi, että luonnonvaraisilta apinoilta katoaisi häntä, tai että neekerit keksisivät tulen tai pyörän tai jotain.

EI. IHAN. ÄKKIÄ !


Mutta Summa Summaarum; juhlikaa NYT ? sitten ....kai ? ....tai.........................vai ?!??! NYT se on kai myös sitten sitä sellaista, tästähän te tykkäätte(?), mitä aina jankutatte vitun lantajuntti-kommari-idiootit, sitä sellaista "Laillista" !! Eli myös se entiteetti nimeltä "Laki" -jota siis lapsen-aivoiset, TYHMÄN lapsen siis(!!), idiootit kusipäät, tosikot, psykopaatit kiusaajat ja sadistit, ylläpitää ja "valvoo"- on kai sitten vihdoin "meidän nurkkauksessa".

EHKÄ.

Nyt sitä saa, nyt sitä saa; esittää Maahanmuuttokritiikkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti