sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Miksei täällä o mitään ?

Kuten tiedätte, kai, olen usein kysellyt tuohtuneena sitä, että miksi suomessa ei ole, muuta kuin Hesburger, mitään OMAA ja PAIKALLISTA tuollaista ketjuravintolaa tai jotain omaperäistä vastinetta sille. Ehkäpä jotain missä se ruoka on ihan OIKEAA RUOKAA, mutta jonka "konsepti" on muutoin melko sama kuin purilaispaikkojen, mm siis NOPEA. Tai ainakin niiden siis paperilla ja teoriassa, PITÄISI olla nopeita.

Ja yksi syy siihen tuli esiin kun lueskelin oman Blogijumalani vanhoja tekstejä, koska se ei nyt vain päivitä ja minä olen vaipunut jo aitoon epätoivoon (en tiedä...onko se kuollut?! tai jotain, ainakin se suomen blogosfäärin "Miltton Friidman" luullakseni ON, kuollut), ja hän käsitteli eräässä tekstissä juurikin bisneksen tai suomalaisittain "Yksityisen Yrityksen" ja Valtion, välistä ...sanotaan nyt vaikka "skismaa" yms.
Ja hän totesi siinä jotain mikä suomalaisten kannattaisi painaa kaaliinsa; Valtio ei voi sietää MITÄÄN bisnestä tai yritystä, koska se ei voi "SALLIA"  KILPAILUA !! Koska Valtiokin tietää sentään SEN, että KAIKKI mitä Yksityinen voi tarjota tai tarjoaakin, on yleensä AINA PAREMPAA kuin se mihin ihmisten ON TYYDYTTÄVÄ, Valtion kanssa. Ja Valtio HALUAA teidän JOUTUVAN vain TYYTYMÄÄN.

Se ei voi SIETÄÄKÄÄN ajatustakaan MISTÄÄN muusta KUIN .....arvaatteko ?!......ta-daaa!! Valtiosta !


Eli suomessa VALTIO tekee KAIKKENSA, ajaakseen Yritykset NURIN !! Aatelkaa.
Ja sitten nämä SAMAT saatanan idiootit puupäät tolvanat, menee ja IHMETTELEE sitä, kun ei o mitään tai kukaan ei TEE mitään tai VOI tehdä tai VIITSI tehdä, ja kun ei o hynää eikä ikinä mitään.
No...vittu ges wat? SINÄ saatanan Kommunismin Oppilasmyyrä olet ITSE TUHONNUT kaikki MAHDOLLISUUDET ikinä ja millekkään, kukoistaa lähelläsi !!!
SINÄ olet kuin jotain vitun plutoniumsäteilyä, joka tuhoaa kaiken elollisen. Ihan niinkuin vanhat ämmätkin.
Ja nuoretkin ämmät. Eritoen Poliittiset, ämmät.
Ja ylipäänsäkkin... ämmät.

Tämän takia, muun muassa, ei suomessa IKINÄ juurikaan nähdä mitään OMAA ja kekseliästä ja sen sellaista. Mitään sellaista "Amerikkalaista". Koska täällä ei koskaan TAPAHTUNUT sitä "Amerikan Vallankumousta" !! Ja täällä kaikki on kuten KAIKKIALLA aina ennenkin, ennen Amerikkaa siis, halki historian. Pelkkiä savimajoja ja köyhiä ja kurjia taikauskoisia pakanoita, jotka VIHAAVAT toisiaan ja itseään ja matelevat kurjuudessa samalla kun YLISTÄVÄT niitä vitun nuppineulanpäänkokoiset aivot omaavia perkeleen Marxisti juonittelijoita jotka heidät on sinne alas mutaan työntäneet.
Sama paska kuin aina ja kaikkialla. Zambiasta Babyloniaan ja muinais Roomasta Kreikkaan ja Meso-Amerikkaan. Missä köyhät myös de facto; SYÖTIIN !! Eikä leikitty tyhmää kuten täällä.

Täällä ei ole vahvoilla, ja kukoista, yritykset tai mikään sellainen "ei-valtiollinen" elämä, vaan juurikin Valtio ja ämmät.......mmmmmmmmmmmmmmmm.............
.............mielenkiintoista..........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti