lauantai 30. tammikuuta 2016

Kytistä yms

http://www.iltalehti.fi/autot/2016012921035117_au.shtml

^ Katsohan TÄTÄ, vitun tyhmä lantajuntti !! Tällä minä, typerä kyttä, huristelen pitkin ja poikin maanteitä, kuin jokin vitun Maantieroisto, ja pelottelen ja häiritsen TEITÄ KAIKKIA, AHAHahahaha, ja pysäyttelen jos siltä tuntuu ja sakotan, jotta Valtio saa haluamaansa saalista eli rahaa, ja SINÄ maksat sen lisäksi tämän fillarin ! Bwahahahahahaaaaa....tyhmä ja naiivi ja liian lauhkea kun olet. Katso tätä !!
Eikö olis siistii ITSE omistaa tällainen ? kannattaisi siis ryhtyä ammattivarkaaksi eli Kytäksi eikä vetelehtiä jossain vitun ...uuuu..."tuottavassa työssä"....tai jotain.
Idiootti !


Ja sitten.....

Katsokaa minkä näköinen vitun uivelo tuoKIN, on.
Saatanan kytän kusiainen.

Poliisien määrän olisi TODELLISUUDESSA, ei siinä Satanistisessa / Kommunistisessa Dystooppisessa HELVETISSÄ missä te vitun idiootit de facto elätte, laskettava nollaan.

Silloin saattaisimme vihdoin nähdä tuon paljon puhutun "Maailman Rauhan" yms. Ja sitten kun se on "jatkunut jo liian pitkään!" tekisi Kytät kambäkin, koska kukaan ei tarvinnut tai halunnut heitä takaisin, ja kaikki toimi liian hyvin ILMAN heitä niin nin he sitten palaisivat ja oikein kostonhimoisina, kun ei kukaan ollut kaivannut ja kysellyt peräänsä. Ja he aiheuttaisivat ehkä jopa entistäkin ENEMMÄN tuhoa ja itkua ja epätoivoa ja kaaosta ja ahdistusta ja pelkoa ja raivoa ja sen sellaista, ja kaikki olisi taas Hyvin.
"Virallisesti".
Koska te kaikki olette idiootteja.


(Joiden Jumala on Lucifer.)


Ja tällaiset vitun kuvottavat typerät Ryssäläiset Viralliset Kommunistit Neuvostonjäsenet....Tuollaisen vitun, ruman, vittupäisen vitun ...paskan, takia, te idiootit sitten elätte ja kuolette. ODOTTAEN koko elämänne SITÄ, MITÄ TUO ^ vitun puiseva itsekäs jyrsijä, teille TÄNÄÄN sanoo tai "neuvoo". Kuten heidän Liitossaan tehdään.


* * * * *

Se että, JOS siis näin on, kyttien määrä VÄHENEE(!!!) on herran tähden PARASTA mitä suomelle on KOSKAAN tapahtunut !! Hyvä luoja miten ihana on pelkkä ajatus tai LAUSEKIN jo, "vähemmän kyttiä" ...AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh..........ihan tekee mieli heittäytyä "linnunmaitoon" lillumaan. Selälleen, isoon kumirenkaaseen, pienen makean juoman kera, missä on se pieni aurinkovarjo ja viipale jotain hedelmää.


Aivan kertakaikkisen MAHTAVAA !!!!

Mutta !! ONGELMA asiass ON, että TE olette imbesillejä ! Ja elätte TOISTEN TEIHIN ISKOSTAMASSA VERSIOSSA TODELLISUUDESTA, eli olette "aivopestyjä" typeryksiä jotka reagoivat ärsykkeisiin kuten ehdollistumanne määrittelee ja käskee. Ja SIKSI teitä on aivan Ä L L I S T Y T T Ä V Ä N vaikea pelastaa itseltänne. "Typeryksiä on hyvin vaikea vapauttaa kahleista joita he kunnioittavat" kuten joku joskus sanoi.

Te olette AINA olleet samanlaisia vitun idiootteja. Tyhmiä, vikuroivia, venkoilevia, narussaan riehuvia ja repiviä, pässejä.
Jo itse Jeesuskin sai tämän todeta, ja ehkä jo siksikin antoi itsensä vain tappaa, koska käsitti kuten minäkin jo lapsena, ettei teitä kertakaikkiaan VOI, pelastaa.
Te olette siihen ihan liian TYHMIÄ.

Se on SAMA ASIA kuin kissa. Jos yrität SELITTÄÄ kissalle JOTAKIN, mitä vain, niin se NÄYTTÄÄ toki hetken aikaa siltä kuin se OIKEASTI KUUNTELISI ja jotain menisi jopa perille, mutta sitten sen pieni ja lyhyt mielenkiinnonkaari jo lässähtääkin ja se yksinkertainen höynä vain kääntää päänsä pois ja tuijottaa hetken tyhjää tai seinää, ja sitten vääntyy nuolemaan häntäänsä tjns. Sitten se alkaa etsiä pitkin lattiaa jotain mielenkiintoista, mitä siis sinun OPETUKSESI ei selvästikkään sille OLLUT, ja naukua "kun ei o ikinä mitään tekemistä".
Te olette TÄSMÄLLEEN samanlainen yleisö, meille Opettajille.
Sehän minä teille lähinnä olen. Muttei se ikinä kelpaa. Te olette jo valinneet open itsellenne ja sillä punainen nahka ja sarvet. Niinsanotusti.

Jostain käsittämättömästä syystä, sitä tyyppiä te ihan RAKASTATTE !!
Yksi syy VOI OLLA se, että se on ainakin yhtä vitun kiero ja ilkeä ja todellisuudelle vihamielinen ja itsekäs ja lapsellinen ja kusipäinen ja narsisti, kuin 100% teistä.

* * * * *

Minä nyt kuitenkin taas kerran, KOKEILEN, että JOOOSKO JOOOOOTAIN menisi edes VÄÄÄÄHÄN, perille.
O.K ?

Kuten olen sanonut, ja lempiblogaajani myös, on Kytät niinsanotun "Kansalaisen" de facto VIHOLLISIA.
He käyvät, de facto niinikään, SOTAA teitä KAIKKIA vastaan joita vain uskaltavat haastaa. Kaikkiin he eivät uskalla puuttua, koska joillakin on myös ITSELLÄÄNKIN oma armeija, kuten Kytiksi järjestäytyneillä mielisairailla tiukkapipokusipäillä.

(Tätä minä olen epätoivoisesti USEIN ajatellut, kuinka te muut ette kerta-vitun-kaikkiaan näytä käsittävän näin yksinkertaista asiaa, että; se AINOA TODELLINEN "ENEMMISTÖ" on POLIITTISESTI AKTIIVINEN   V Ä H E M M I S T Ö !!!!! Millään muulla "enemmistöllä" ei ole pierun Saharassakaan väliä. Luulkaa vitun imbesillit mitä haluatte.
Ette te ikinä mitään valaisevaa HALUAkkaan kuunnella.)

Minä en käsit SITÄ, miksi SINÄ et käsitä TÄTÄ !
Kuinka paljon läskiä täytyy tajunnan ympärillä olla, jottei näe tätä suoraa ja itsestäänselvää ja läpikotaisin yksinkertaista FAKTAA. Mutta toisaalta, näkeehän jotkut naisen ja miehen, valkoisen ja neekerinkin, "tasa-arvoisina" joten.... mitäpä tässä..."meuhkata".

Kuten olen sanonut; te olette painajaismaisen TYPERIÄ paskoja !!

Tämä maailma on kidutusta vailla vertaa meille OIKEASTI älykkäille ja Viisaille ja valaistuneille yms. Absoluuttinen vitun painajainen, Via Dolo Rosa.
Kärsimysten tie.


Ja SILTI kaikenlaiset vitun käärmeenaivoiset booanpaskat ympärilläni LUULEE ITSE kärsivänsä, ja KEHTAAVAT saatanan tympeät lapamadot vittu vielä VALITTAA !!!
Ja asettua siellä karsinan sisällä ITSE, joksikin vitun "marttyyriksi" !!!

Vitun luuseri"sielut", määkimässä siellä laumassa, te ette tiedä MITÄÄN.
Mistään.
Ikinä.

Eikä tuo ole mikää vertauskuva tai liioittelua tai mitään sinnepäinkään. Se on se miten asiat on. Se on fakta / totuus.
Eli se mitä vihaatte, pelkäätte ja kartatte, kuin ruttoa tai vampyyri krusifiksia.

* * * * *

Sanotaan nyt vielä, luullakseni turhaan tämäkin, että: EHKÄ luoja tai mikä lie, antaa teille tässä NYT mahdollisuuden (taas kerran!!) VAPAUTUA !! SEKÄ kytistä, ETTÄ valtiosta, ETTÄ laeista, ETTÄ byrokratiasta ja siitä ja tästä ja tosta. Ehkä tämä tilanne on ns "siunaus valepuvussa" !??!
Nou ?

EHKÄ teitä NYT koetellaan. Katsotaan olisiko noista vitun apinaolennoista NYT, jo(!!), vihdoin, elämään "ihmisiksi" eikä kuten he ovat triljoonia vuosia tähänasti eläneet, eli "eläimiksi" ja "demoneiksi".
Ehkä JOS teistä olisi, Samojedini, OIKEASTI johonkin, kuten niistä jotka RAKENSIVAT Amerikan (ei ne idioottikommarit jotka sitä NYKYÄÄN ASUTTAVAT!!), voisitte te NYT vihdoin VAPAUTUA kuin nuo Amerikan Rakentajat, ja te VOISITTE alkaa ELÄÄ !!!! SEN SIJAAN, että vain hengitätte ja KATSELETTE sormet takapuolessa kuinka ...juuuri ...nn...NYYT!!...ei.... vaan....nnnnyyyyyyyyyyyyyyt!! hahah....ei !... no....hetkenä minä hyvänsä, JOKU niistä Pyhistä Poliitikoista, oikeasti jopa KÄYTTÄÄ(!!!) niitä taikavoimiaan joita uskotte heillä olevan, ja he jotenkin....muuttavat sinunkin tylsän ja mitättömän hevosenpaskan elämäsi, joksikin säihkyvän ELÄVÄISEKSI kullaksi !?

Vai venaattexte taas vain sitä elämää sit siellä haudassa ?....Se... ........no, se on sitten jo vähän paskempi juttu, se.


....Minä olen pahoillani, että sinulle on valehdeltu !
MINÄ, en voi SILLE, mitään.
Se on jo myöhäistä. Minä voin vain yrittää suoristaa kieroutetun ja vinoonväännetyn ÄLLISTYTTÄVÄN TYPERÄN "tajuntasi" taas takaisin, JOKSEENKIN, järjellisehköön "kuosiinsa".
Siksi minä kai synnyinkin tänne apinalaan ylipäätään. Valaisemaan teitä vitun idiootit paskakasat. Vitun typerät Perkeleen muulit ja ali-ameebat persereiät idiootit !
Saatanan paskanaama läskipäät kusiruutat, kiusaajat ja raukkamaiset gangsterit.

H Ä V E T K Ä Ä !!!!


Shame on you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti