lauantai 16. tammikuuta 2016

Adoptioneekerit

Varastan (!!) tässä tällaisen pienen lausahduksen jälleen, ja sikäli ihan täsmällisen havainnonkin, lempi-blogikirjoittelijaltani.
Hän totesi neekereistä mm, että: ne ovat valkoisille periaatteessa "adoptoituja lemmikkejä". Ja näinhän se juurikin ON.

Koska on olemassa, ilmeisen iso liuta, sellaisia valkoisia jotka jostain syystä sellaisen HALUAA(?) adoptoida tai "ottaa" ja jotka elävät sellaisessa maailmassa missä se on jollain tavalla hyvää ja/tai hyödyllistä tjns.

Mutta tulin taas ajatelleeksi, että kun tässä NYT ja tällähetkellä, ollaan niin suvaitsevaa niin suvaitsevaa, ja ymmärtävää ja avarakatseista ja mutanttien ystävää, ja mitä lie, että........... se tuleekin olemaan melko kiusallinen ja kiusaantunut tilanne KUN se TODELLA ISKEE näiden puun ja neekerten halaajien pieneen tajuntaan, että ei helvetti !?!....tuo saatanan kiharainen pökäle...sehän on perkele tuossa, ja tullut, jäädäkseen !!!

Kun he tajuavat, että tuo heidän avoimin sylin ja persein, vastaanottama Ihana ihana Vieras, jääkin vähän pidempään "yökylään" ....niin... SE saattaa jo vähän kirpaista, ja ravistella sen verran, että edes joku vitun taulapää herää jo todelliseen.
Kun ne aidot ja vilpittömän Humaanit ja Ystävälliset hymyt, vääntyykin niiksi kiusaantuneiksi ja pakotetuiksi vitun virneiksi, miksi ne on kohtalo muovaava....se on oleva...jotakin.

Kun ne todella, todella tajuaa, että se heidän nuorena ja Maailmanhalaajana ja Avarakatseisen Muodikkaana typeränä vitun muulina haalimansa vitun kuplaottaiset, pallopäiset, mulkosilmäiset, lättäjalkaiset, hölisevät saatanan hölmöt ja sameat idiootit, onkin todella TÄÄLLÄ P Y S Y V Ä S T I ! (ellei jotain siis ...satu...) .....niiin...nin SE tulee olemaan kyllä ...luultavasti........jotakin. Jotakin mikä ottaa mahasta. Yhtä jos toistakin.

Ja JOS ne ikinä tajuaisi SITÄ (ja tämä on muuten melko vitun KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, jos Vasurit ei OIKEASTI käsitätä TÄTÄ!!), että: mitä enemmän tätä populaa ON, sitä VÄHEMMÄN jää taas paikallisten työttömien yms, tukirahoihin. Eli kaikki murjaanille syydetyt hyödyttömät vitun miljoonat ja triljoonain miljoonat, on SUORAAN POIS sinulta, hyvä Typerä Vasemmistolainen ja Hyvä, nuori.
Eikä NEEKERI niillä hynillä mitään TEE !! Se joko tuhlaa ne johonkin tyhmään mölinään (räppiin) tai huoriin ja heroiiniin tai sitten syö ne tai antaa jollekkin vitun "sotaherralle" (neekeri jolla on konari) tai ostaa ITSE aseen.
Siinä on se mitä nekru "tekee" rahalla ja rahalle.

Tai sitten jos hyvin käy, ja kyseessä on neekerten NERO(!!), se saattaa alkaa palvoa sitä rahakasaa. Ja tekee sille jonkin eläimen ulosteesta ensin alttarin ja leikkaa jonkun toisen neekerin mulkun siihen koristeeksi (jota MYÖS palvoo sitten) ja raiskaa ehkä kissankin, rahansa kunniaksi. Ja sitten ihmetelee AIDOSTI, miksei ne valkoiset lähetä ENEMMÄN rahaa ??!?!


Neekeri parat ! They just can´t catch a fucking break !


*

Muuutta... ottaahan jotkut vaikka siankin sisälle, elelemään herroiksi. Ja siinä sitä sitten ollaan kuin ei oltaisikaan ja naurahdellaan kiusaantuneesti, KUN se tyhmä eläin möyrii pitkin hienoja huonekaluja ja kusee niihin ja sontii pitkin lattiaa ja kaataa kaiken hauraan ja röhkii ja paneskelee emännän jalkaa ja lihoo ihan loukkaavuuteen asti ja röhisee ruoka suussaankin, ja jättää outoja(kin) tahroja pitkin joka nurkkaa.
Emäntä ja isäntä pönöttää tuoleillaan, haastattelussa, olohuoneessa, kun taustalta kuuluu sekalaista kolinaa kun se typerä vitun elukka käy siellä kaiken mahdollisen ja mahdottoman läpi, jonkin vitun ruuantähteen toivossa, ja koluaa joka kaapin ja syö kynttilänjalkoja myöden KAIKEN mikä eteensä sattuu, ja pieraisee vielä märän pierun siihen kaiken päälle. (Ainakin pitkin keittiön kaappeja).

Ja TÄHÄN kaikkeen pitäisi vain suhtautua NAURAEN ja huumorilla ?! Kuin se olisi vain niin chramikasta ja hauskaa.
Mutta taas toisaalta, jos joku suomalainen idiootti, joku Tamperelainen höynä, käy heilauttaan kättään Eduskunnan Pyhässä Istuntosalissa, on se miltei Kolmas Maailmansota ?!Vitun idiootit / typerykset.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti