sunnuntai 24. tammikuuta 2016

SAARAN tissit ja Tulevaisuus

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016012421008722_vi.shtml

Ahaa.
ALEPAn kassalla on jo nyt tissi-implantit !
Seuraavaksi se selittää jo parhain päin sitä kuinka hänen Botoxilla turvonneet "ankanhuulensa" eroaa ninku TÄÄÄYSIN, tiätsä?, niitten muitten Haliwuudse..tyyppien vastaavista, ja kuinka hienoa se on, toden totta, näyttää siltä kuin .....no...siltä kuink huulet olisi vain ihan vitun turvoksissa, kuin olisi suudellut ampiaispesää tai imuroinut niitä vartin tjns.

SITTEN se jää johonkin koukkuun, mikä on "ihan kontrollissa", ja se kuvataan ja bongataan viikoittain jostain vitun BetiFoordKlinikan liepeiltä, vältellen Paparatseja mustan nahkarotsin suojissa ja "luurankomaisen, langan laihana" ja siis jonkun poikaystävä-pahoinpitelijä-sutenööri-huumediileri kaiffarin saattelemana.
Sitten se ottaa ns "lutkaleiman" eli tatuoinnin alaselkään, revan yläpuolelle, tribaalin, koska "se on niin tyylikäs ja harkittu ja aistillisen älykäs ja khuuul ja tunnelmallinen ja sairaan magee! ninq, ja sikasiisti ja tällee!" ja jonkin (1990-luvulla) muodikkaan lävärin eli "lävistyksen". Ehkä huuleen ...ehkä silmäkulmaa, huu nous.

Sit siltä tulee ninku oma vaate ja parfyymi "mallisto" ja tällee, ja elokuvia missä se mm pitää koiraa sylissä ja näyttää nätiltä, ja haukkuu valkoisia miehiä, jotka työskentelee ehkä esim NASAssa tai jotain, tyhmäksi ja samalla kehaisee joka vitun roskaneekeriä joka asuu sillee ninq "Boheemin makeesti" ja "ältsin khuulisti" pitkin jotain vitun "Losin" "Sub-Urbaania" katu-tasoa ja viemäreitä ja ojia ja rännejä, ja haisee kuselta, ja joiden silmänvalkuaiset on enää lähinnä keltuaiset. Siis vielä ENEMMÄN(!!!) kuin neekerillä yleensä / normaalisti / luonnostaan / syntyessään jo.

Sit siitä tulee, vai onx se jo(!?!?!? hei ? käääääk ?!?!), joku VITUN "Hyväntahdon Lähettiläs" jonka tarkoitus on näyttää nätiltä ja saada tyhmät valkoiset IDIOOTIT lähettämään rahansa johonkin VITUN AFRIKKAAN !! Jollekkin kurjalle vitun AFRIKAN-neekerille, joka joko polttaa ne tai antaa Neekeripäälikölle joka puolestaan käyttää ne huoriin huumeisiin ja aseisiin, joilla murhaa parisataa muuta typerää perkeleen neekeriä. Josta sitten "Tiedostava Vasemmisto™" syyttää illan TV-lähetyksessä Valkoista Länkkärimiestä joka "aseistaa näitä mustia lapsiparkoja..." jne jne.

Sitten Sara tai khuulimmin "SAARA" - alkaakin, uudestaan jo taas "paheisiinsa" langettuaan, "luoda uraa musiikin parissa". Tehden yhteistyötä mm jonkun Amerikassa asuvan neekerin kanssa, josta KUKAAN ei ole kuullut, edes sen omassa KORTTELISSA !! Saatika  sitten täällä syvällä syvällä "Härmässä", mutta joka kuitenkin ON, lopunkaiken, ihan Oikea Neekeri !!
Joten se on aika vitun khuul ja Virallista ja sellaista "Suomi mainittu, torilla tavataan" tyylistä "matskuu" ninkq hei...ja näi...tiäztä !?

Sit se kuvataan TAAS jossain punaisella matolla näin....

"..HAHAHAHA...hahaha..aha hah haa..aijai...hei..ahahaha.... oijoi..kaikki reilassa!!!..."


"..tää on iha hallussa!! Hei..määään ! Oujee...homma hallussa !!..ja hallu..hukass..a..tai jotn..emmätiä AHAHAHaa..."

Sitten se on ninku vähän aikaa sillee "tutkan alapuolella ja elelee hiljaiseloa Haliwuudin kuvankauniissa maisemissa" ja näi. Ja sit se tekee niinkun "kambäkin" jolloin käväisee ehkä myös pikaisesti Suomlannin kamaralla, näyttäytyyn hoi polloin kommareille tälläpuolen palloa, ja hymyilee ja "tekee pari haastatteluu" ja näin.
Sit se menee takaisin "Haliwuudin kotiinsa" ja hänellä on mm "lupaava tapaaminen" jonkun "kuuluisan Tuottajan kanssa" joka lupaa kaikkea hyvää ja kaunista ja tuottoisaa, joka sitten paljastuukin tekoviiksiseksi Bill Cosbyksi, joka sitten, täten, huumaa ja raiskaa "SAARA"n.

Joka palailee sitten pitkältä Haliwuudin "keikaltaan" takaisin suomeen ja "asettuu aloilleen" johonkin Kainuulaiseen erämaamökkiin ja ehkä palaa ALEPAN kassallekkin jonain päivänä tjns. Tai ehkä siitä tulee sellainen nykyaikainen kuuluisuus ja Julkkis, joka on kuuluisa siksi et se on kuuluisa. Niinkuin se 145-vuotias tanssiämmäkin, mikä senytolikaan....tämätämä....... venaas nyt... mikä helvetti se..oli..."Aira Samulin" ?!?! Sekö se on?! Junou, se punatukainen, muinainen dinosaurus / kurppa. Se.
Niin nin ...niinkuin se. SAARA on ehkä kuten SE, sellainen koko ajan kuuluisa, ilman mitään merkittävää ja tähdellistä syytä.

Muttei se malta kauaa elää sitä tyyliä, ja lähtee "Veropakolaiseksi" heti kun on varaa, johonkin Etelän-Lämpöön, josta sitten "antaa haastatteluita" aina tasaisin väliajoin, ja hymyilee iltsikoiden kuvissa, ja lataa instagrammiin ja tvitteriin jonkin kuvan rannalta missä poseeraa jonkun ohikulkijan Chihuahuan kanssa ja uusissa aurinkolaseissa.

( Ja taustalla EHKÄ näkyy kuinka joku paikallinen Pedro "fotobommaa" sitä ja lääppii sen persettä. Ohikulkiessaan siis. Ovela sälli !)

Ja siis tottakai, ja tietenkin, SARA tai SAARA, "antaa" myös... Radio-Haastiksia !! Pitkin-poikin, silloin-tällöin. Aina kun jaksaa.
Hän myös juontaa joka vitun kissanristiäiset mitä täällä Alaskassa, vai missä tää on, IKINÄ järjestetään. KAIKKI !! Se juontaa ne KAIKKI !!
Luultavasti se korvaa ennenpitkää myös "Mertsin" ja selostaa lätkämatsitkin, joissa voi näppärästi samalla mainostaa uutta älppäriään ja hajuvettä ja tulevaa keikkaa tjns.

Niin ja sitten !!
Se siis tekee aina StaarWaarsleffoihin niitä muukalaisten hölisemiä hevonpaskakieliä !! Ja ehkä näyttäytyy jossain TV-ohjelmissa mitkä on kuvattu "Losissa" ja joissa KAIKKI on suomalaisia, niitä jotka kiehnää ja lilluu ja vetelehtii sielläpäin, niissä maisemissa, odottaen sitä "Big Break"kiään, jota ei koskaan tule. Jostain syystä....

Ja sit se käy välillä suomen Presidentin Linnassa, Itsenäisyyspäivän-vastaanotolla (sry, tuota ei saa TUON pidemmäksi, tuota nimeä, millään) kättelemässä Kommari-Pressaa ja näyttämässä nätiltä ja antamassa TAAS(!!) niitä haastixii ja näi.


Jne jne jne jne blääblääblääläälbälbläbläbl äläaläalälaädg aÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHH......äääääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrrghghghghh 1!!!!11!!!!!

Emmä jaksa saatana. Olkoon perkele.

Mutta jotain tuollaista se on.Onnea siis SAARAlle.


Ihan jo tisseistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti