keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Litteän Maan Nekru

Aha.

Nyt se löyty !

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016012621021275_vi.shtml

SIINÄ se on, se seuraava "SE" juttu.
Kun Monikultturismi on Virallisestikin kuopattu ja unholassa, ja Virallinen Kommunismi VIIIHDOIN mustamaalattu ja syljetty ja kielletty ja "vilifoitu" kuin Natsismi (eli yksi sen versio), on Vasemmiston seuraava kohkauksen aihe noin 99%:n todennäköisyydellä TUO !!
Ja; SEN SANOI VIELÄPÄ JUMALAUTA NEEEEEEEEKERI !!!!!

NYT ne sai SEN mitä ne on halunneet jo 60-luvulta asti käsittääkseni, eli Aidon Neekeri Messiaan ja Aidon Sanoman ! "Maailma onkin, sittenkin(!!), litteä!"

Ja sit me Pyöreydenpuollustajat™ (MINÄ keksin tuon ! muistakaa se!) sanotaan, että "nii...no joo... mutta Valkoiset sanoi noin jo ainakin tuhat vuotta sitten!!..eli..."  ja sit ne ei saata käsittää miten tyhmiä dorkia me ollaan, ne on niiiiiiiiiiin ällistyneitä yllättyneestä raivosta, että ovat tikahtua siihen, ja silmänsä pullistuvat päästään.........


"..siiiIIiiss antee´eeex...MTÄÄÄÄÄÄH ?!?! "

...suonet pullistelevat otsillaan ja ne on niinkuin olisimme juuri sanoneet, että kaikkien naisten on luovutettava ainakin yksi tissi Valtiolle, Naisverona ja kaikkien esikoiset uhrataan Baalille keskiyöllä, ja että Noituus on taas rangaistavaa. Ne ei saattaisi uskoa korviaan. Ne olisi ninq TÄÄÄYSIN häkeltyneitä.

"Miten noin VOI joku (idiootti) sanoo...?!...siis.......aivan kauheeta?!?!"

Mutta me tiedämme paremmin; totta se on !! Valkoiset aikanaan kaiketi väitti, kivenkovaan, että kyllä Maa on littee ja näi. Ja vieläpä että aurinko sitä kiertelee.
Mutta NYT, kun sen sanoo Neekeri(!!), se on vasta viisasta ja pyhää ja kaikkea. Totta myös, siis.

Nyt tuo tuli sen tason Auktoriteetiltä ja "taholta", eli joltain tyystin tuntemattomalta Räppäriltä josta edes hän ITSE, ei ole kuullut, ettei sitä VOI kiistää ! Hei.
Ei vain voi ! Se on Virallista ja netissä ja kuuluisa ja kaikkee.....eli......ni, ei sitä vaan VOI kiistää ....mitä siinä meuhkaat ?*

Tästä aiheesta tapellaan vielä !! Saatte nähdä !!
Taantumuksellisia on NE, jotka VÄITTÄÄ Maan olevan jumalauta PYÖREÄ !! Ei..v....vittu..e..tthh...aahAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaa, en saattanut enää pidätellä nauruani !! PYÖREÄ !!!?? HAHAHAHAH H AHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHH !!!!

Kohta kai väittävät, ettei niitä merihirviöitäkään ole, mitä IHAN SELKEÄSTI ON(!!) NIISSÄ VANHOISSA KARTOISSA !!! Ja vieläpä hyvin TARKASTI paikallistettuina !!

Vitun hullut !

Faaaaaasistiiiiiiit(™) !!!!


No, eniwei..... on todettava, että: TUO ...on tyhmä jopa neekeriksi. Siis ERITYISEN, tyhmä, jopa neekeriksi !
Herran pieksut miten tyhmä !! Obamalla ei ole paskaakaan TUOHON nähden !! Ei edes sillä King Kongilla !


Siinä on yksi tyhmä nekru ! Ei voi muuta sanoa. Tsiisus.
Se on niiiiiiiiiiiiiiin tyhmä !! Niiiin tyhmä.
Se on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tyhmä, että saa Anssi Joutsenlahden näyttämään ...........jos ei nyt "erityisen älykkäältä" saati sitten nerolta......niin ...ainakin melko tavalliselta.

Molemmat on niin tyhmiä, että niitä luultavasti joku saattaa, tai taluttaa, ympäriinsä, erityisesti sisätiloissa (missä voi TÖRMÄILLÄ kohteisiin / esineisiin yms), pitämällä molemmista käsivarsista hellävaroen kiinni ja ohjaamalla huolehtien, näitä höppänöitä pitkin seinustaa, missä he eivät toivottavasti ole kenenkään tiellä.
Hakemaan buffetista kenties jäätelöä tai jotain muuta mieleistään syötävää.I pity the fool.


Voi helv................. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti