tiistai 19. tammikuuta 2016

Mutaan Mukaan Muuttajat

Tänään sattui sellainen ajatus päähäni, tai tapa kuvata nykytilannetta ...siis sitä että maahan änkee VÄKISIN, suuri röykkiö erilaisia kutsumattomia Vieraita, seuraavanlaisesti: tilanne on kuin Afrikan savannilla jossain vitun mutalätäkössä tai lätäköLLÄ, jossa lilluuu jo (puoli unessa) joku iso lihava möykky, virtahepo tai "suomalainen" tai jokin, ja sitten siihen yht´äkkiä hyökkää haukkana paikalle joku ulkopuolinen olio, jokin pieni mutta pippurinen.... ehkä joku jolkotteleva shakaali tai kärppä tai jokin.

Joka sitten huomaa paikan ihastuttavuuden, ja tarjoamat runsaat lillumismahdollisuudet, ja alkaa kivenkovaan inttää, että "tää on yhtä paljo munkin, ku sun!!". Ja KUN hevot / "suomalaiset" tähän mölisee tai älähtää vastaan, että "...niiiiiinn.....tai no....emmä ny oikeestaan ees tiädä..." nostaa tämä tulokas-olio nokkaansa ja valitsee VIELÄ tiukemman sävyn !
Ja alkaa tuittupäiseksi ja VAATIA shittiä !

Se alkaa myös vannoa ja vakuutella, että on "aina kuulunut", osaksi tuota ihanaa ihanaa mutaläpeä ja sen autuutta. (Josta on siis ensinnäkin vakuuttunut, per se.)

Ja tällaisena edes-takaisena inttämisenä ja tivaamisena ja väittelynä ja inttelynä ja "debattina" ja "dialoogina" ja "diskurssina" jne, tilanne jatkuu, melko pitkänkin aikaa.

Asian todellisuushan ON, ettei sillä uudella miniatyyrisellä tulokkaalla ole mitään TODELLISTA jakoa koko paskassa..... tai no "mudassa" ja se ON vain ylimääräinen hyypiö joka ei suostu ottamaan "ei"tä vastaukseksi. Eli se on, nätisti sanottuna, tungettelija.
Ja vieläpä helvetin jääräpäinen. (Sikäli toki sopisi tänne, sillä jääräpäisyys on mitä Perus Suomalaisin piirre).

" Tää on kuule MEIJJÄN mutaa sälli !! ....elikkä; ala kalppia ! "

Tilanne PAKOTTAA paikalliset lillujat / hevot / "Suomalaiset" - ottamaan "defensiivisen" eli puolustelevan, asenteen tai taktiikan, omakseen. Ja nämä hevot alkavat snadisti jo ärtyä !
Mutta SEKÄÄN ei riitä !! Eheeeiii !! Naiiivi ystäväni ! Ei alkuunkaan.

(Jotkin hevoista on niiin tyhmiä, että alkavat jo pureskella TOISIAAN !! Epävarmoina, hermostuksissaan, paniikissa.)

Mutta kun hepoa ei KUUUULLLA, joutuu jotkin hevot jo käyttämään jopa vähän fyysisiäkin voimiaan. Kas näääiiiiin.....


" Rasisti™ ! "

....fiiiyyyyyy...... ja siinä se ..ihan LENTÄÄ(!!), tuo MutaanAsettuja.

Mutta joillekkin, SEKÄÄÄÄN(!!!) herran tähden sentään, ei vielä riitä.
Ne änkee myöhemmin vielä TAKAISIN !! Ne ..kärpät, tulevat riipaundina takaisin, kuin bumerangi. Ja tämän usein myös ihan kustantaa yksi hevoista. Joku Hyväntekijä™ tai joku. En tiä.

Ja sitten siinä niillä ja niiden kanssa ja niiTÄ, pelataan kuin palloa. Heitellään kuin märkää rätttiä (ei eufemismi "rättipäälle" HUOM!) edes-takaisin, ja julkitullaan Mediassa mitä valittavimpaan äänensävyyn, älähtämään ja "jyrähtämään" siitä kuinka kamalaa tämä kohtelu on. Vaikka sen tekevät ns "ViranOmaiset" ITSE!!! Mutta "Kansaa" siitä kuitenkin SYYTETÄÄN.
Niinkuin aina. Se on "pelin" henki.

MINÄ esim, en tosin ole koko vitun PELISSÄ !! Muttei se estä esim "Vasureita" niin LUULEMASTA.

Ja tällaisessa ylimalkaisessa "patti-tilanteessa" sitä tässä nyt sitten "elellään".
Siellä se, kärppä tai mikä vitun kyy, lie, on edelleen paikalla ja äänekkäähkönäkin. Ja VAATII itselleen omaa osuutta tästä(kin) lävestä. Ja on myös syytä muistaa, että JOKAINEN paikka planeetan pinnassa, mihin hän aiemmin on jo saanut asettua tai vain asettunut(!) on hänen myötään muuttunut eräänlaiseksi, toisenlaiseksi, "läveksi".

Eikä täällä sellaista tarvita. Meillä on jo omia hepoja jotka ulostavat suoraan mutaveteen ja sitten pyörivät tyytyväisinä ympyrää / itsensä ympäri (lilluen jalat pohjasta irrallaan).
Tää läpi on meijjän !!!
Perkeleen Somalian muulit ja lehmät ja Arabian kantturat ja jopa NEEKERIT !! Herran tähden, NEEKERIT !! Älkää ny viittikö !

Joten Mutaanänkijät, etsikää itsellenne ihan OMA, läpi. Kiitos. Jolkottakaa vielä vain, yhä kauemmas ja kauemmas, pitkin savannia. Kyllä sieltä joku kolo teillekkin jossain vaiheessa löytyy.
TÄSSÄ lillutaan jo !

Ja jos sitten ette löydäkkään omaa soppea, niin ainakin pääsette luultavasti leijonan syömäksi ! Ja sehän on siistii !!.....vai... eiks vaan ?!?!
Ainakin se on sellainen "kokemus" !!

Hus, nyt kuitenkin, siitä kuopanreunalta !


Ex-Triiiim !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti