lauantai 16. tammikuuta 2016

Neekerin veitsi Suvakin selässä

http://www.fincrime.net/ulkomaa/pakolaiset-puukottivat-suvaitsevaisuusaktivistin/

Ensinnäkin: mielenkiintoinen sivu näköjään, tuo Fincrime.
Ja toisekseen; en tiedä itkeäkö vai nauraa.... mutta melko ihanaahan tuollainen ON, kun neekeriensuvaitsija saa neekerten moran selkäänsä !!

HAHAhahahaaaaaa. vitun lapsellinen typerä idiootti !Minä olen tässä ajateltuani nyt pari kolmekin vuotta näitä asioita ja näitä "Vasureita" - tullut mm siihen tulokseen, että hyvin SUURI OSA näistä itsensä "Suvaitsevien" laumaan laskevista typeristä ja / tai pelleistä, on sellaisia tyyppejä jotka eivät ole koskaan OIKEASTI itse kohdanneet minkäänlaista Rikollista tai Pahuutta tuolla ns "katutasolla".
Sellaisen onkin HELPPO kuin mikä, vieraantua kyseisestä vitun käärmeen tasosta, ja sitä yleensä myös AKTIIVISESTI VÄLTELLÄÄN kyseisissä kusiruuttain piireissä.
Mutta on hyvin vaikea, ei tosin mahdotonta, olla SILTIKIN kuten tapauksesta näette, ns suvaitseva, vaikka on jo nähnyt palan TODELLISUUTTA.
Mutta tuolla on nimikin, ja se on; todellisuuden kieltäminen / "denial" eli suomlanniksi "denialismi".

Raiskattu saattaa ajatella, että "ei! mua EI raiskattu!" mutta raiskattiinhan sut! Herran tähden.

SE mikä näissä asioissa on SE ongelma, ja tästä ei IKINÄ kukaan teistä puhu -edes ne vitun pölvästit jotka vetää jotain vitun Karatekursseja yms "itsepuolustus" hölynpölyä- ja muutenkin itsensä TODELLISESSA puolustamisessa katutasolla ja gangstereita vastaan, on SE; että se (oikeasti TEHOKAS puolustus yms) vaatii yleensä siltä uhrilta tai "wud bii viktimiltä" (mahdolliselta uhrilta) oman PERSOONAN valtavahkoa MUUTOSTA, ja johon ei sitten lopunkaiken ollakaan valmiita.

(Mainittakoonkin, että minä löysin muutamia vuosia sitten erään toisenkin "lempiblogaajan" itselleni, entisen rikollisen katurotanpaskan blogin, josta olen ammentanut paaaaljon ns "katuviisautta" ja tiedän itsekin JOTAIN sieltä täältä, koska näytän vetävän persläpiä puoleeni. Ennen en tosin tiennyt MIKSI, mutta kiitos tuon ex-rotan, nyt TIEDÄN !! Ja sehän on ihan päivänselvää kun sen vain kuulee, mutta niinhän kaikki TOTUUS ja TODELLINEN on!)

Ja tuossa tapauksessa näyttäisi olevan melko vitun härkäpäinen esimerkki juurikin tuosta. Ei haluta ITSE muuttua, mikä on tyypillistä Vasurille, eikä haluta muuttaa omaa käsitystä maailmasta realistiseksi (sekalaisista syistä), vaan voidaan jopa päinvastoin, alkaa vaahdota entistäkin pahemmin ja paatoksellisemmin. Kuin Vasurien isä, Adolf Hitler konsanaan.
Pitkin kellareita ja konserttisaleja yms. Mutta Aatulla oli sentään jotain mitä Vasemmiston Kommarimulkuilla EI yleensä ole; nimittäin tyyliä !! Ja ihan OIKEITA visioita !
Mutta siltikin, komsii-komsaa, Vasurimulkku mikä Vasurimulkku. Mutta poikkeuksellisen KIINNOSTAVA sellainen.

Mutta niin, eniwei, ajatelkaa kuinka vitun TYHMÄ ja LAPSELLINEN ja IDIOOTTI ja sisällään myös kaiketi HÄPEISSÄÄN (tyhmyydestään) täytyy tuollaisten vitun muulien olla, jotta vielä aikovat kohkata kahta kauheammin tästä eteenpäin !!
KUN SAI JUURI NEEKERIN VEITSESTÄ !!
No.............TUON tason jäykkäniskaisuuteen ja tyhmyyteen ei liene lääkettä.

Mutta yksi "simppeli" SYY miksi VALKOISET ainakin, noin käyttäytyy, on vain se, että heille on "opetettu" halki koko tähänastinen elämä, että neekeri on vain toinen IHMINEN ja "yhtä arvokas" ja mitä lie muuta typerää hippisontaa ja devid bouwwie "me ollaan sankareita kaikki" paskaa, ja Monikultti silsaa. Ja KUN niin VÄÄJÄÄMÄTTÄ käy, että TOTUUS pärähtää silmille kuin räjähdys piirros-sarjojen lahjapaketista, vetäytyy Valkoinen Idiootti syvälle sisäänsä, paljolti kuin kilpikonna itse asiassa, ja KIELTÄÄ kaiken, koska JOS hän MYÖNTÄISI totuuden, itsestäänselvyyden, hän myöntäisi samalla a) että on VÄÄRÄSSÄ ja tyhmä, ja b) että hän ON OLLUT KOKO AJAN väärässä ja tyhmä. Ja sen, että hänen LUULONSA maailmasta, ei olekaan tosia.
Taaskin; Vasurit on kuin The Officen "Michael Scott" - tääääääysin omissa sfääreissään, mutta paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon, paaaaljon, paljon, ILKEÄMPIÄ pikkusieluisia tiuskijoita kuin "Michael". Joka on vain hyväntahtoinen höynä, joka ei juurikaan käsitä miten Muut Ihmiset OIKEASTI ja VARSINAISESTI TOIMII.

Kuten kai tiedätte; ei valkoiset hirveän mielellään TAIVU tai myönnä olleensa väärässä. Tuhansia vuosiakin yhtäjaksoisesti.
Se olisi hirvittävää...

Ja selvennän erikseen, että; mistään muusta rodusta ei tarvitse sanoa EDES tuon vertaa (paitsi ehkä joissain tapauksissa Japseista) sillä he ovat Lähinnä-Apinoita joilla ei ole edes KAPASITEETTIA / potentiaa moiseen "itsereflektioon". Se on kuin odottaisi kissan pukeutuvan ITSE, omasta tahdostaan, housuihin, koska "hävettää kulkea munasillaan ja persläpi säihkyen".
Niinkuin San Fransicon homotkin.

Vasurit siis, ja monet valkonaamat ylipäätään, elävät eräänlaista hikikomori-autistin elämää, jossa he eivät IKINÄ, itse, mene Mukavuus-Alueen ulkopuolelle ja ota vittu OIKEASTI SELVÄÄ jostakin asiasta, mistä siltikin vauhkoavat täyttä kurkkua pitkin TV:tä ja nettiä ja Virallista vitun Mediaa.

He vain OLETTAVAT. Ja kaikkien munausten äitihän on ?.......OLETUS ! Thät´s rait.

Sitten nämä samat saatanan, vitun, idiootit SUUTTUVAT siitä jos ja kun joku joka ehkä TIETÄÄ jotakin, huomauttaa siitä. Luultavasti useimmiten vain siksi, etteivät he ole tottuneet kuulemaan mitään kritiikkiä. Eikä ainakaan Vasurit ole valmiita tai halukkaita OPPIMAAN mitään. Vaan vain räiskymään omaa tympeän tunkkaista ja typerää vitun Vihaansa, kiellellen mm muilta Vihan.
Vittu mitä kaheleita !

He ovat kyllä hyviä saarnaamaa MUILLE sitä iänikuista VITUN "muutosta", muutos sitä ja muutos tätä ja totakin viä, ja kuinka TEIDÄN on muututtava. Mutta monestiko olette kuulleet tai nähneet VASURIEN ITSE(!!!!) MUUTTUVAN tai edes siihen PYRKIVÄN ?!?!?
Vitun kuvottavat itsekkäät perkeleen porsaat ! Saatanan lapamadon paskat perkele ! vitun ylimieliset lapset ja tyhmä konnat. Saatanan läskit muulit.

Tuokin Saksalaisnuija ottaa mieluummin vielä TOISEN paskamöykyn puukon nahkaansa, kuin yksinkertaisesti HELLITTÄISI ja luovuttaisi ja rauhoittuisi ja rentoutuisi ja muuttaisi mieltään.

Senkun päästätte vain irti, vitun Vasemmistolaiset (Kommunistit) typerykset !!
Se on NIIN helppoa !! Thät´s ool !

Mutta se vain on joillekin miltei ylitsepääsemätön este, myöntää olleensa väärässä ja "veikanneensa väärää hevosta".

Sitä täytyy ja sietää, silti ihmetellä, että minkä ihmeen takia tätä tällaista alkeellista olentoa......pitää kivenkovaan väittää ja yrittää väittää, ihmiseksi !?!
Ja joksikin mistä nämä "Suvaitsevaiset™" TYKKÄÄ  !?!?!? HAhahaha....aaaaaah ei jumalauta...ei kai nyt perkele KUKAAN !!!! TYKKÄÄ !!! TUOLLAISESTA !!!?!!?!
Vaikka toisaalta... nussiihan jotkut vauvojakin, ja aaseja ja koiria ja sen sellaista... joten.... ...no jaa... niin se(kin) kai sitten on !
Näettekö !? Minä JOUSTIN !!
Minä en ollut Härkäpäinen Typerä AktiiviKristitty mutapäinen idiootti, jonka on kompulsiivinen PAKKO INTTÄÄ maailman olevan jotain mitä se EI ole, tai että sen TULEE sellainen olla ! Ei. Vaan minä annan sen vittu OLLA !!
Gelassenheit, taisi olla Sakujen oma termi tälle. "Silleenjättäminen".

Get ovet it, n deal with it.

Joten sinulle on VALEHDELTU (koska sitä APINAT tekee, ne valehtelee) koko TÄHÄNASTINEN elämä. Ja sinun reaktiosi tähän, on käydä MINUN(!?!?) kimppuuni ? Ja yrittää sulkea MINUT pois elämästä ja minun suuni !?


Kiitti !Kiitti vain vitusti, vitun idiootti paskamuuli typerys. Vitun ..........vittu !


Raivoa niille jotka ovat sinun pääsi valheillaan täyttäneet ja sikäli; hyödyttömäksi tehneet. NE on niitä vitun kusipäitä "noitia" joita sinun TULISI PYRKIÄ polttamaan. Mutta USEIN ne noidat on vain TYHMIÄ, ei sinänsä "Pahoja" - ne on AINAKIN omat vanhempasi ja muut vastaavat, ja NIITÄ............ no niitä on vähän hankala sen enempää kurittaa tai jotain, kuin enää suoristaakaan sen kummemmin.


Mutta kuten kaikki tiedämme, ja olemme kuvottavan, tylsistyttävän, masentavan, veretseisauttavan, monta kertaa nähneet; Vasurit on niitä sellaisia tyhmiä idioottejakin tyhmempiä idiootteja, jotka sen sijaan, että tekisivät jonkinlaisen PARANNUKSEN tai MUUTTAISIVAT VIALLISTA TAKTIIKKAA / strategiaa, ajavat vain paljon KOVEMPAA päin seinää, koska SITTEN(!!), sitten se murtuu ja heidän massiivinen, turvonnut, päänsä murtautuu siitä ja muista esteistä suoraan vittu läpi !!
JIIIHAAAAA !!

"Päätä seinään!" siis.


....toistaa jotain samaa uudestaan ja uudestaan, ja odottaa joka kerta uutta / eri tulosta.......
Ehkä heitä tulisikin "Vasemmistolaisten" sijaan, kutsua "Muurinmurtajiksi" ?!
"Muurinmurtajain Liitto" eikä mikään "Vasemmistoliitto".


Jos haluaisin vähän vitsailla, ja täten antaa teille omittavaksi uuden ja aika hyvänkin, vitsin, sanoisin, että "miksi Vasemmistolainen hukkui avantoon !?..koska se ei SUOSTUNUT uimaan, saati edes myöntämään olevansa vedessä ensinkään".


Kypärät päähän jengi !! Kohta mennääääääääääääääänn.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti