lauantai 23. tammikuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.27

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 07.55 23.01.2016

Olemme etsineet sitä saaaatanan, VITUN, perkeleen hevon-helevetin!!!!! ...ämmää.... anteeksi, olemme siis etsineet melko kuumeisesti (yhdellä meistä ON, kuume !!) Khateriina Zeta-Zombieta aluksestamme, mutta aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ kyllä, se akka pystyy jotenkin aina liukumaan, luiskahtamaan, vilahtamaan ja heittäytymään, pakoon, juuri kun luulemme hänet saaneemme.Tässä ^^  on kuva etsinnöistämme. Ja älkää huoliko, vaikka hän onkin osoittautumassa oikeaksi maanvaivaksi ja riesaksi, on vaiheisemme vain "äärimmäisellä tainnutuksella".

Asia on myös niin, rakkaat Tähtilaivaston kollegani, että hän ei ainoastaan ole "jäniksenä" jossain päin alustani, mutta hän myös pitää meitä pilkkanaan, ja minua kai erityisesti. Katsokaa nyt tätäkin !! Taas !!

Hän lähetti tällaisen kuvan päänäytöllemme yht´äkkiä !! Kesken tärkeän puhelin-konferenssin Kardassialaisten kanssa (asiamme koski plastiikka-kirurgiaa).

Kuvan hän ottanut ...jollakin, jotenkin ja myös, jossain vaiheessa !!

En tiedä miten, mutta ..........siinä se on. KUVA !!!

Hän otti tai otatti !! PERKELE EEEEE EEEEE!!!!!!!! Itsestään SAAAAAAAAAATANAN VITUN KUSILÄRVÄ-KANTTURA PERKELEEELELELELELEEEEEEEEEE !!!!! kuvan, minun aluksessani, ilman MINUN lupaani tai KENENKÄÄN miehistöstä.

Ja vaikkakaan en voi VARMAKSI asiaa sanoa, niin sellainen on oloni, että hän käy jostain syystä, jonkinlaista SOTAA(!!) minua tai koko miehistöäkin, vastaan. Tai sitten hän vain sabotoi ja uhkailee ja riehuu, koska on zombi, eikä muutakaan voi tai osaa, niinkuin Maan "Poliitikot".

Ja itse asiassa, mieleeni juolahti tässä juuri kammottava idea; mitä jos kuvan onkin ottanut Data !?!?1? 0_0 ?!?! Onko hänen muistinsa, taas, pyyhitty ?! ..........Kysynkin asiasta häneltä kun satumme seuraavan kerran samaan huoneeseen tai hyttiin.


/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Sitten muita ilmoitus-asioita. (Khateriinan saamme kyllä kiinni, vakuutan. Hän ei ole mikään uhka Laivastolle.)

Kimi on tilaltaan melko vakaa tällä hetkellä, ehkä vähän vieläkin poissaoleva, mutta vakaahko. Raportoin hänestä sitten, kun hänestä on jotain raportoitavaa.

Mutta !! Raikkeri taasen........oi voi....voivoi   voi Raikker...
Raikkerista on hirvittäviä Uutisia !!!

Ensinnäkin..... (tiedän tämän olevan vähän ...ehkä kyseenalaiasta tai jopa perusteetonta yksityisyyden loukkausta, mutta minulla oli syyni) ..otin vapauden hieman tarkkailla Raikkerin menemisiä ja tekoja, sillä hän epäilyttää minua aina aika-ajoin, ja asennutinkin siksi pienen kameran hänen kortteereihinsa.
Ja katsokaa nyt ensinnäkin mitä se nauhoitti HETI !!!.........

!!!! Tällaista MINÄ saan sietää koooooko ajan, jos ja kun vain katselen hänen hyttiinsä, pitkin yötä, tietokon..... no, tarkoitin siis, että jos...JOS siis JOSKUS SATUN valvomaan hänen menojaan, KUN hän ENITEN epäilyttää, niin MM tällaistaKIN sieltä saattaa lävähtää silmille.

Ja ennenkuin ehditte ajatellakaan, että "eihän asia sinulle edes kuulu!?" niin seuraavassa onkin teille syy, miksi se KUULUU minullekin, ja koko miehistölle !

"...ahaa....no; voi paska. "

Hän silloin tällöin muuttuu nähkää sukupuolitauteja, ja ties mitä muita tauteja, kantavaksi pesäkkeeksi, joten minun ON REAGOITAVA häneen aina JOTENKIN.
En vielä tiedä miten, mutta ajattelin, että hänet voisi jättää ainakin pienelle Virka-Vapaalle jahka laskeudumme ...Maahan. Tai lähemmäksi sitä ainakin. Tässä tulevina päivinä.


\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/


Lisäksi; haluaisin kysyä, että kuka HELVETTI tämä on ?!?!

"...oletko sinä....jossain aineissa söör ? ..."

Tämä tällainen tyyppi on ilmestyillyt aina siellä täällä, silloin tällöin, ja epäilem myös, että HÄN(!!) on se saatanan ...kurjimus joka jättää näitä omituisia pieniä esinekokoelmia pitkin huonettani ja pöytääni...


"...Kapteeni?..."       "Sisään vain Will. ....Sanohan Will; tiedätkö MIKÄ voisi tehdä pehmeään, helposti muokattavaan saveen, tämä tällaisen Fleshlightiä muistuttavan, juuri tämän syvyisen ja paksuisen ja muotoisen, reiän?"

En ymmärrä mitä tällä(kin) ajetaan oikein takaa, mutta...... toistaiseksi joudun vain keräämään tätä romua varastoon. (Jos kiinnostaa, on se myös myynnissä.... vaikkemme enää käytäkään rahaa tällä vuosituhannella. Mikä oli muistaakseni 3400-luku ? vai.... ?....eikö ?...)

Tämä hyypiö se vain tulee tyhjästä ja katoaa tyhjään ! KUKA hän on !? Pyydän kaikkia mahdollisia tietoja ja havaintoja hänestä, mahd. pian.
Kiitos.Tässä on toistaiseksi, kaikki tälläkertaa.

Raportoin välittömästä JOS ja KUN jotakin tapahtuu, jos esim saamme Khateriinan kiinni, tai jos Kimi sanoo jotakin tjns.


Kapteeni P. kuittaa.


~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti