tiistai 26. tammikuuta 2016

Uusien X-Files jaksojen arvostelu

Toisin kuin kaikki Median vitun Muulit on pitkin Anglosfääriä mankuneet, tuohan oli ihan helvetin HYVÄ !
W A U suorastaan ! Huomattavasti PAREMPAA kuin se alkuperäinen sarja, ainakin sikäli kun muistan.
En tosin ollut ikinä mikään fani, mutta näin jälkiviisaana... kai se aika hyvä sitten oli, jotenkin, joiltain osin...joskus. Jostain syystä.

Tosin, kuten olen sanonut olen näissä asioissa itse "kokenut" enkä ehkä siksi tykkää mistään sellaisesta fiktiosta asian suhteen, joka kuitenkin YRITTÄÄ näyttää FAKTALTA, kuten Salaiset Kansiot. Se vain jotenkin inhottaa minua ja TURHAUTTAA !

Eikö se perkeleen, helvetin, VITUN jankutus VOOOISI jo loppua !??!!??
Ettekö te VOOOOISI ottaa asiasta ihan OOOOIKEASTI selvää ja lakata kiertelemästä ja kaartelemasta ja leikkimästä tyhmää ja uskomasta Hallitusten salaliittoon yms  ?!?!

Minun ratkaisuni asiaan on sangen yksinkertainen, siis mitä tulee siihen oletettuun juttuun, että USAn VALTIO kyllä tietää, muttei halua tai osaa, jakaa, tuota tietoaan; järjestäkää ns "avointen ovien päivät" KAIKILLE HALUKKAILLE.
Jokaiselle meistä jotka HALUAVAT tietää. Siinä kaikki !!

Asia hoidossa.
Näyttäkää KAIKKI tietonne, kaikki kuvat, filmit, muukalaisten kropat, alusten jäänteet ihan kaikki, paljastakaa kaikki. Paljastakaa itsenne, ja lakatkaa tämä vitun typerä perkeleen pyöritys !!
VITTU !!!!
Nyt suutuin jo tuon takia... eikä tuota ole ainakaan vielä, edes tapahtunut !!

****************************** !!!!!!

Mutta takaisin tuohon sarjaan. Niin nin se oli ihan hyvä kyllä. Tyylikästä modernia teeveetä ja tyylikäs moderni äksfails.
Mutta SIITÄ olen samaa mieltä kuin jokin arvostelija, oliko The Vergessä vai Empiressä, en muista, mutta kumminkin, joka sanoi että kaiken tähänastisen jälkeen on jokseenkin tyhmää tai epäuskottavaa, että Mulder ja Scully EDELLEEN käy läpi ne samat saatanan jankuttelevat väittelyt, kun molemmat ON JO nähneet niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon kaikkea selittämätöntä ja outoa, että TYHMEMPIKIN käsittäisi jo, että JOTAIN on tekeillä. Vähintäänkin JOTAIN.

SE kieltämättä on melko vitun puuduttavaa. Ja tuo iänikuinen vitun jankutus lapsista ja ihmis-suhteista yms skeidasta. Vittu ...painukoot VIIITTUUUUUUUN !!!!!
Näytäkää niitä muuuuuuukalaaaaaiiiisiiaaaaaaaaa !! Muuuuukalaaaiiiisiiiaaaaaaa !!!
Ei mitään vitun ruton runtelemaa nuorta mulkkua, joka ei osaa edes näytellä, vaan jotain khuulia ...maanalaista muukalaista ...juttua... joka pitää...en tiä..jotenkin etsiä tai jotain, taskulampun valossa ja ...jotainjotainjotain.

Ja päästäkää ja pääskää itsekkin(!!), se Mulderi, nyt jo herran tähden johonkin vitun RATKAISUUN !! Saaaatana !!

SAAAAAATANA !!

Ja heittäkää nyt jo perkele myös sekin, se vitun tupakoitsijan paska, perkele, niskaperseotteella olohuoneensa ikkunasta ulos, siihen sianpaskaan mikä siellä sitten vellookin !!
Tsiiisus vitun vittu !!! Tsiiiiiisus vitun perkele !!
MIKSIIII sekin äijä on pitänyt kaivaa haudastaan tuohon minisarjaan !?!?
Se vain istuu, tupakoi, ja näyttää mystiseltä. Mumisten silloin tällöin jotain sekalaista paskaa. Se on kuin joku ...kuin Soini tai joku, joka luulee olevansa ihan Vitun Ovela, muttei o. Vaan ihan täysin läpinäkyvä ja tyhmä.
Tylsää unohtamatta !

Tsiisus Fak !

* * * * *

Tuossa oli se joku kuuluisa näyttelijäkin jonka nimeä en muista, enkä sitä MISTÄ se on niin tuttu. Mutta junou, se yks tyyppi. Mikä oli tuo ...joku sairaalaheebo se oli...se joku geneettinen manipuloijamulkku. En tiä KUKA vittu se oli, mutta ihan VITUN tuttu se oli.

Skali ja Mulder, molemmat, näyttää jo melko vanhoilta. Muuutta..... kyllä se kemia vielä toimii, kieltämättä, toisin kuin ehkä näyttelijöiden oma varsinainen fyysinen / kropan, kemia. Koska.... eix ne ninq o aika vanhoi ja tällee ?

Pilegin Mich sensijaan näyttää aika hiton hyvältä !! Se on miltei täsmälleen sama kuin ennenkin, ehkä jopa NUOREMPI !!
Tosin sitähän näytettiin lähinnä yöllä ja pimeässä ja himmeässä (kuten Soinikin tulisi AINA ja poikkeuksetta, esittää) ..en tiä...ehkä siinä peitellään jotakin, ehkä se on nykyään ihan sietämättömän, hirviömäisen ruma, ehkä sillä on jokin kuvottava epämuodostuma tai arpi, jota ei haluta ymmärrettävästi näyttää.
Ja äijällä oli, paitsi kännykkä(!!! tervetuloa Tulevaisuuteen X-Files!!), niin ...parta !!! Fak jeaah !!?
Mutta; mä diggasin. Ei mitään ongelmaa. Se toimi ihan täysin.

Toisin kuin esim Syltyllä, joka näyttää parrassa ihan naiselta, ja Jukka Pojalla.... joka näyttää ihan tyhmältä.
Muttei se siitä parrasta yksin johdu.

No joka tapauksessa; ihan yllättävänkin lupaavaltahan tuo näytti. Siis tuo sarja. Ei kenenkään tietyn, parta.
Mutta PALJON säästyisi jos joku voisi vain yksinkertaisesti KERTOA Mulderille ihan KAIKEN, ja bäng! case closed !!
Mutta ei !! Kun pitää leikkiä tyhmää ja viisasta ja venkoilla ja kierrellä ja kaarrella ja kiemurrella ja yrittää sitä ja yrittää tätä, sumuttaa näin ja sumuttaa noin ja harhauttaa vielä päälle.
Sen kun nyt vaan KERROTTE sille kaiken, niin tuo koko hoito, koko homma, koko ajojahti - olisi siinä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti