sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Nopea ajatus Valtiosta (miksi se ON)

Nyt kun tämä taas juolahti mieleeni ja vilahti mielessäni, kirjoitan ylös koko paskan, ennenkuin se taas haipuu hetkeksi kadoksiin.
Eli; olen tässä ajatellut mm sitä MIKSI apinakunnalla ja myös joillain ihmisillä, ON ylipäätään aina riesanaan Valtio ja Hallitus yms. Ja päädyin siihen yksinkertaiseen johtopäätelmään ja lopputulokseen, että: siksi että he ovat laiskoja.

Se johtuu siitä.

Koska suurin osa ihmisistä on patalaiskoja vetelyksiä (kuten minä [omalla tavallani]), he ANTAVAT (lähes ilomielin!) jonkun muun, pitää "huolta" kaikesta ja "pitää pyörät pyörimässä" jne. Vaikkakaan Hallitus tai Valtio ei yleensä pyöritä pyöriä vaan varastaa ne ja myy osiksi. Ja sitten sakottaa SINUA siitä. Koska olet tyhmä JA laiska.

Ja myös siksi, että se ON varmasti totta, ettei suurin osa ihmisistä ihan oikeasti ja todella, TIEDÄ MITÄ TEHDÄ tai mihin mennä, jollei joku erikseen SANO sitä heille tai tarjoa ainakin jonkinlaista ylimalkaista suuntaa. Koska he ovat vielä jumissa apinan tasolla, ja sillä tasolla on nämä Alfat ja Beetat ja Gammat ja Omegat yms, hierarkia siis, ja sillä tasolla ne "alfat" vain tekee tai sanoo jotain ja muut seuraa.

Ja suurin osa ihmis-apinoista myös LUULEE, että KAIKKI muut(kin) ovat vielä sillä tasolla ja haluavat tai tarvitsevat siksi tuota samaa "Johtajuutta" kuin hekin. Mutta näin ei ole.

Toki minäkin voisin tykätä sellaisesta Johtajasta kuin mikä olisi Jeesus tai jokin rauhanomaisempi Hitler, joku jolla ON jotain vitun sanottavaa ja jokin oikeasti cooli visio tjns.
Tapausesimerkki: Elvis.

En tosin ole fani (vaikka pieni fanikausi on läpikäyty aikanaan), mutta ymmärtänette idean.

Ja Johtajien Perus Ongelma on SE, että; ne on vain ihmisiä tai useammin vieläpä, vain APINOITA. Joten: ne käyttää asemaansa hyväkseen !
Ja jakelee muiden rahoja yms, itselleen ja lähipiirilleen. Ja naurahtaa käsiäänlevitellen sitten KUN häntä joskus joku uskaltaa edes vähänkin SYYTTÄÄ KAIKESTA mitä se läskipaska on tehnyt, luoja ties kuinka pitkän ajan.
Eli (ainakin Heteroyhteisössä, kuten muistatte, luen taas tuota Hankamäen kirjaa täällä taustalla) ihmiset käyttävät nähdäkseni johtajia eräänsorttisina "siirtymäobjekteina" ja myös ehdottomasti eräänlaisina ulkoisina, itsestään ulkoistettuina kai pitäisi sanoa, maamerkin kaltaisina, toteemipaalun kaltaisina, lohdulliseksitarkoitettuina, juttuina.
Mutta ne pirut harvemmin suoriutuu SIITÄ roolistaan. Pikemminkin ne vain ajattelee, että jos nuo "kansalaiset" on niin tyhmiä, että lähettää rahojaan minulle, Herra Porsaalle, niin miksei niitä vain lapioi taskuun ja rakenna itselleen jotain Lähes-Palatsia, sen sijaan että sillä rakenNUTTAISI jotakin niille ihmisille. Esim MUURI rajalle tai jotain LÄMMÖNtuotanto voimaloita pitkin tätä JÄÄMAATA.
Näin siinä vain AINA käy. Ihan aina. Ja on aina käynyt, koko tähänastinen tunnettu historia.


*

Ja vaikka en mielellään jaa ilmaiseksi ja nimettömänä, mitään merkittävää ja ytimekästä täällä.."Blogissa" - niin en malta olla sen verran valaisematta teitä Hyvät Hölmöt, että; SE mikä MUUN MUASSA, on Perinteissä ja Kansain Taruissa yms, merkittävää ja tärkeää yms, on se että NE(!!!) herran tähden(!!) tarjoaa sen VAIHTOEHDON (jos ei mikään muu) sille puuttumaan jäävälle LOHDULLE jota te ihan KAIKKI etsitte, JOS ja KUN "Johtajat" eli "Politiikka" eli "Kommunismi" jonain KAUNIINA(!!) kauniina päivänä korvataan.

Jottei teidän ainakaan TARVITSE kysellä kuten siinä Määdmäksin lopussa se hypoteettinen Ensimmäinen Ihminen, että "mihin nyt? mihin minun tulee mennä nyt?!" niin ottakaa näistä tällaisista........
..se kävelykepinkaltainen TUKI itsellenne.

Tuon kaiketi vain joko "tajuu" tai ei. En tiedä.
Mutta esim Soinin porsas-ihminen EI OLE mikään vitun moderni versio mistään vitun Ilmarisista tai Wäinämöisistä tai muista, se on VAIN ...lihava poliitikko.
Se ei tule tekemään MITÄÄN merkittävää !! Ei MITÄÄN !! Yhtään mitään eikä sitäkään. Siitä ei jää kuin samanlainen vitun paskarantu "suomen historiaan" niinkuin KAAAAIKISTA muistakin "POLIITIKOISTA" !! Ne on ihan KAIKKI, kusisia paskalänttejä.
Kaikki.  Tai sitten vain todella todella väärässä paikassa, mielestään, "vaikuttavia" hyväntahtoisia, mutta tyhmiä, höyniä.


Ja nyt kun joku tuon kuvankin tuohon latasi, niin tulee siitä mieleeni, että katsokaa ! Katsokaa mikä vitun KURJA paska tuoKIN aikakausin on ollut !! Tsiisus vitun perkele !! Ihan täsmällen kuten se blogi-ihanteenikin on valkoisista sanonut; pelkkiä yhdentekeviä juntteja oikein "ASENTEELLA" - halki vuosisatojen.

Yhdellä on nähdäkseni saatana nuolikin vittu silmässä !! Eheii...lol..ahahahahahahaaAAAAaah.... voihan VITTU mitä vi...MITÄ  VITUN  JUNTTEJA !! Mitä saatanan räkäisiä imbesillejä. Huitovat toisiaan aseilla kun eivät muutakaan keksi. Kokolailla siis kirjaimellisesti.
Sama kuin neekeritkin iteasiassa, mutta kuitenkin vähän kohtuullisemmalla väkivallalla.

Mutta hieno MAALAUS kyllä. Ihan ...todella, vitun, hieno.
Mutta lähes KAIKKI Gallen-Kallelan maalaukset ON ihan helvetin hienoja ja päteviä ja aika pitkälle myös koko "Suomalaisuuden" MÄÄRITTELEVIÄ, maalauksia.Mutta tässä kaikki tälläkertaa ja tästä aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti