perjantai 15. tammikuuta 2016

Kevin ei voi syödä kissoja

Tiedättekö ...............tajusin juuri että itse asiassa Timo Soini(!!!) on eräänlainen suomen "Kevin" !!


Tyhmä / hölmö, lihava punkero. Joka epätoivoisesti yrittää olla jotenkin.........en tiedä tarkaan mikä tai mitä, mutta jotain. Edes.
JOTAKIN ainakin. Sanoa esim jotain viisasta ja älykästä ja ei-tyhmää.
Ehkä hän osaa aakkoset? Uuu ! Ehkä hän on hyvä ristisanoissa ?! Mahdollisesti !
Kuka tietää !

Mutta se mikä TIEDETÄÄN, on se että niin Timo kuin Kevinkin, SYÖ ihan mitä vain ja miten PALJON vain.
Ja ounastelen, että SE onkin yksi pääsyy Soinin koko "Poliittiseen Uraan" että se mahdollistaa sen ettei tarvitse varsinaisesti TEHDÄ, fyysisesti, mitään (muuta kuin istua ja huokailla ja välillä puhua ja/tai pyöritellä kyniä pöydällä) ja saa siltikin ei vain kakkua sinänsä, mutta suuuuuren suuren, suuremman kuin muut (hoi polloi), siivun sitä !
Ja vaikka joka päivä.

Mutta kuten näette, mikäli näette, videosta, ainakin Kevin on sisäistänyt tuon hyvin tärkeän, ehkä jopa ELINtärkeän, oppitunnin ja totuuden elämästä (toisin kuin kiinalaiset esim) eli sen, että: kissoja et voi syödä.

On mahdollista, että myös Soinilla on samanlaisia matraus-sessioita ennen esim juhlallisuuksia (joita tuppaa tulemaan vastaan ällistyttävänkin usein tuossa "työssä" nimeltä "politiikka"!) ja julkisia esiintymisiä esim TV:ssä jne, missä hän toistelee itselleen ja itsekseen jotakin sellaista kuin että "et voi syödä ruohoa ! ..Timo. Et voi syödä ruohoa. ...........sitä ei.........ei sitä voi syödä! Timo. Ruohoa ei voi syödä"

Ja miten kurjaa SE onkaan, sillä kuten kaikki tiedämme, versoo sitä vihreää nannaa jokapuolella Eduskunnan ympärillä, ja ns "Pikku-Parlamentti"han oikein kukkii suoraansanottuna. Ei siis vain sikäli, että sisällä on ViherVasurihippejä hamppuineen ja muine kasveineen (päässään?) ja rikkaruohothan on sieltä kai ihan KOTOISINKIN(??), vaan sikäli että siinähän sitä on, ruohoa ! Kaikkialla rakennuksen....yhdellä sivulla !

Muttei SOINIA SIINÄ NÄE !!!
EHeheeiiii !! Älkää olko naiiveja ! Ei Timo sellaiseen haksahtaisi ! (enää!)


Kyllä Timo märehtii rehunsa (ja SINUN myös!) ihan kaikessa rauhassa, ja katseilta suojassa. Eli kuten kaikki nauta ja sorkkaeläimet; navetassa !
Ja märehtiihän Timo, hyvänen aika, paljon muutakin kuin vain pelkkää "rehua" !! Antakaa nyt ees vähän "kredittiä äijälle" ! Tsiisus !
On se sitten sellaisia "saundbaitteja" kuin "Puoluekuri" tai "Rasismi" tai "Kansa on puhunut, pulinat pois!" tai jopa jotain päättäväistä ja selkeää kuten "tämä tutkitaan kyllä tarkoin" ja "kampaan hänet kunnolla!" ja onhan hän jopa julistanut että hän myös "harjaa *yhden tyypin* kunnolla!"

Eli kuten näette, on Timo, siinä missä Kevinkin, eräänlainen "monitaituri" ! Kuten ne lukemattomat laumat Arabian ja Persian, sisäsiittoisia, karvaisia, kierosilmäisiä, mielipuolia, neuroottisia hulluja kultamunia™  pitsanpaistajia, mitä hän (Timo) on tänne haaliNUT ja haaliMASSA.

Ja olen melko varma, että... hei kamaan(!!) että; kyllä Timo(kin) nyt aakkoset sentään osaa !
Kysykää vaikka !
Tuohon tapaan.


Ja olen melko varma myös siitä, että Soinilla on lähes VARMASTI jossainpäin Eduskuntalatoa, jokin karkkipurkki jemmassa, josta hän käy vähän väliä napostelemassa vähän "Energiapillereitä" tai "höökipulveria" !

Siitäkin olen "ihan saletti" että Soini, koska on vähän sellainen...mmm..nätisti sanottuna "isoluinen", niin nin se varmaankin on, jos ei USEIN niin ainakin JOSKUS, jumissa, siinä ....koura purkissa, niinkuin kissat juutuubvideoissa, kun ne jää päästään johonkin purkkiin jumiin.
Tähän tapaan....

Ja näissä tilanteissa, kaikki muut Eduskunnassa, sinne-tänne leijailevat Kommarit, ovat yhtä neuvottomia kuin videon kissa(t). Ja joutuvat vain katselemaan sivusta, kun hätääntynyt, vauhkoontunut, Soini heittelehtii ja riuhtoo itseään irti, kamppaillessaan herkkupurkkiaan vastaan.

Ja luuloni ja tietojenikin, mukaan, yleensä SE mikä hänet tästä(kin) piinasta sitten lopunkaiken vapauttaa, on Vanha Kunnon Lakeija !
(Jotka Jeesus KIROSI!! btw) Joka osaa, ällistyttävää kyllä, pelkästään puhumalla saada purkin hellittämään otteensa ja säntäämään piiloon.

Sellainen on, "Lain" magia !

*

Mutta sellainen VALTAVA ....ero, on Soinilla ja Kevinillä, että Timppa ei kuulu mihinkään pändiin. Se ei soita mitään. Paitsi suutaan. Eikä TAKUULLA(!!) tanssi ! Ja hyvä niin.
Ja myös SELLAINEN, aivan MASSIIVINEN(!!), kertakaikkiaan jukolauta(!!) VAAAALTAVA, ero, on näillä Herroilla, että; kaikki TIETÄÄ ja ymmärtää ja myöntää (itselleen ja muille) Kevinin olevan ......miten sen nyt nätisti sanoisi?..."idiootti" ? Mutta KOKO Suomi, taasen, on vakuuttunut siitä, että Timo Soini on, ei vain Riittävän Älykäs, mutta jopa Muodollisesti Pätevä ja jonkinlainen Vapahtaja ja Messias ja "hän joka tuo tasapainon Voimaan".

Muttei Timo / Soini, ole mikään "Messias" eikä "Vapahtaja" ainakaan ! Hän "vapahtaa" sinut korkeintaan jääkaappisi sisällöstä. Monessakin mielessä.


No...ainakin kahdessa. Sikäli että; hän SYÖ sieltä kaiken, ja b) hän VIE sinulta kaiken, niin ettet voi enää itsekään ostaa sinne mitään uutta / lisää.

SELLAINEN taas on, hyvä lapsi, "Valtion" ja "Politiikan" taika !


Kummallakin on kyllä muuten puku !! Se täytyy sanoa.(Ja ehkä myös SE, että Soini ....sen sijaan ...ehkäpä TARVITSISI [nykyjään] mieluummin kai SUKELLUS - puvun, kuin tavallisen, sillä sen verran syvällä PASKASSA[!!] tässä ollaan, sekä Soini, että kaikki muut.)


Ja mainittakoon vielä lopuksi, että Soini on todistettavasti nähty myös (ihmis) naisen kanssa, toisin kuin Kevin mielestäni. Siitä ei tosin ole VARMAA tietoa, että SÖIKÖ Timo tämän naaraan vai ei. Mutta hän on ollut ainakin fyysisesti LÄHELLÄ Suomi-Kantturaa.


Joten summa summarum; kuten näette, on Soini siis Suomen "Kevin".
Se "rakastettava pullukka". Mutta sellaisella ...mmm..."muuttujalla" ettei Soini ole oikein rakastettava vaan ehkä enemmänkin....en nyt haluaisi sanoa pahasti, mutta ...vähän sellainen "ällöttävä" tavallaan.
Ja ainakin "Lihava". Ja "Poliitikko"


Eikä hän tietenkään miksikään muuksi kelpaisikaan!!

(Paitsi ehkä ruhoksi teurastamoon / teurasjätteeksi ?...no, ehkä tuo oli liikaa. Perutaan se.)P.s Ja koska Timppa ei ole mikään Da Vinci, jos näette hänet nyt lähiaikoina Eduskunnan käytävillä (joka siis on SULKI!! HUOM!! Timo!! "et voi mennä Eduskuntaan nyt!") snorkkelissa...jaaa...ehkä räpylöissäkin, niin tiedätte MIKSI).


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti