maanantai 11. tammikuuta 2016

Katupartiointi

Jaa niin, ja sitten on tämä.
TÄMÄ on nyt se ongelma. Ei se että ulkomaalaiset murjaanit tekee periaatteessa nin paljon pahaa kuin lystää, ja selviää siitä lähinnä kehuilla ja ymmärtämisellä ja stipendeillä. Se EI OLE Marxisteille kusirunkkareille ONGELMA.
Eheheeeiiii, ongelma on SE, että joku ....mitä tuossa nyt on.....no, jos ihan vaivaudun laskemaan, hetkinen *odotusmusiikkia* ........... taitaa olla aika liki 22 hlöä, niin nin TOI on se ONGELMA.

Näyttäisi siis siltä, TAAS, että suomen Kommunistisessa Tasa(pää)vallassa ONGELMAN muodostaa lähinnä ja AINA, SE, että joku "uskaltaa" tai "kehtaakin perkele" jollain tavalla haastaa ns "Valtiovallan" tai "Virkavallan" (jotka ovat 1 ja sama) ja ELÄÄ ITSE ja tehdä jotain OMAEHTOISTA eli siis....junou... elää elämää niinkuin sitä kuuluu.
Niinkuin käsittääkseni myös itse Raamatun Jumalakin vallan KÄSKI sitä elää !! Ja nimenomaan KIELSI seuraamasta Jutkujen "Laki"a ja muita Satanistisia virityksiä. Ja Sioista ja Valdesta siinä ei edes mainittu, koska sellaista PASKAA ei silloin vielä ollut nykymuodossaan, eikä sen ajan apinat eikä edes itse Jumala(!!) osanneet edes KUVITELLA tällaista Totaalista Totalitariaa ja komentelu "Yhteiskuntaa" kuin mikä tämä vitun Sikolätti ON !

Joku vitun kurttunaamainen, tihrusilmäinen, VITUN KYTTÄ(!) itkee nyt SITÄ, että joku on "kehdannut" kusta HÄNEN tontilleen !!
VIIS teidän VITUN muulien, hoi polloin lantamöykkyjen, elämästä, immenkalvoista, turvallisuudesta, rahoista, hengestä, raajoista, koskemattomuudesta yms paskasta mistä aina jauhetaan. 5 siitä !

Minun Auktoriteettini muulit, SE, on se juttu !

Ja vielä vähemmän teidän VAPAUDESTANNE !! (Mitä suurin osa teistä on toki liian tyhmiä edes käsittääkseen ja halutakseen ja arvostaakseen ja vaaliakseen jne)

*

Mutta; on tää nin kauheeta. On tää vaan nin kauheeta.
Eihän nyt tällästä...hei.... eihän ny kukaan TÄLLÄSTÄ ..kestä tai näin. ninku...äääääääääääk !! Ja käääääääääääääk.

Onhan SE toki valitettavaa, että asian tila on mennyt sellaiseksi, että jotkut alkavat tuohonkin jo turvautua, ja että sille ihan oikeasti on jo tarvettakin, eritoten varmaankin Stadissa. Mutta myös hyvä sikäli, että joku viitsii ja vaivautuu "meidänkin puolelta" jalkautua kadulle ja painimaan mutiaisten kanssa. SE on eräänlainen nykyversio talvisodasta, JOS siis HALUATTEKAAN ollenkaan asiaa edes AJATELLA.
Mutta...emmä tiä...parempi kai, ettette ?! Vai ?...eixnii.... voi vaikka sattua jotakin tai joku Rikollinen änkeää kotiinne ja tappaa teidät tai jotain pahaa ...vain kertakaikkiaan tapahtuu !?...vai ?! Hei ..?....Hei...took tu mii !?!?

Hei; oottexte te nyt turvassa !? Onx kaikki ookke ? Kaikki hyvin !? Allest klar mein general !?

Vai pitäiskö meijän kokoontuu johki ja yhessä miettiä ja panikoida, kädet polvien välissä, kun siinä istutaan ja jutskaillaan ja mietitään ja pohditaan, mitä MEIDÄN NYT pitäis TEHDÄ ?!! Ja mitä vapauksia NYT voitais alkaa närvetä POIS toisilta, vierailta, ihmisolennoilta.
Mä voin leipoo ja tuua kakkuu, ja kutoo vaikka jokkut sukat tai jotai.
Tuakaa te joku ihana neek...siis joku nätti Afrikkalainen Ihminen siihen näytille ja näi.

O.K. Nähään !!
Pusi-pusi, ja ajakaa varovasti ja olkaa turvassa. Kypärät päähän ! Autossakin !(VITTU !!! Että etoi edes kirjoittaa tuota viimeistä osiota ! Etoi niin paljon, että täytyy tähän loppuun lisätä tää tällainen diskleimeri, vastuunvapautuslauseke. Täytyy tehdä tällainen rituaali, jotta vapaudun tuostakin tunteesta. Yöstä ei tule mitään jos pitää täristä ja väristä inhosta ja kuvotuksesta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti