sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Nootti Iltalehden Marxisteille (ensimmäinen vuonna 2016)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012421010064_uu.shtml

Nii !! Hei !! Ettäs...siitäs saatte RAASISTIIIIT™ !!!

Emmä jaksa, iltsikka; mä en enää jaksa.

Vittu te olette säälittäviä "ihmisiä". Minä halveksin tuollaista sakkia. Oikein TODELLA.

Minä sanon vain suoraan ja yksinkertaisesti, että: vaikka tajuan teidän (idiootti) maailmankuvan ja sen että olette TÄÄÄYSIN erilaisia olentoja kuin minä, ja siis "sosiaalisia" eli siis KOMMUNISTEJA, niin SILTIKIN, se on todella todella alhaista ja VÄÄRIN ja epämoraalista ja idioottimaista ja tyhmää ja ehkä eritoten se on HARHAISTA, mitä teette. Ja se mitä teette, ei se mitä LUULETTE tekevänne, on sangen yksinkertaista, ja se on sitä mitä 99% tämän planeetan älykääpiö-ihmisistä yrittää AINA tehdä ja on AINA tehNYT ja tulee vielä karmivan pitkään, tekemään, eli: yrittää pakottaa toisen olemaan itselleen mieleinen ja samanlainen kuin itse.
Eli te, lyhyestisanottuna, ajatte käärmettä pyssyyn.

Enkä ymmärrä MIKSI te VAIVAUDUTTE enää, te tiedätte itsekkin, ettette te hämää KETÄÄN tai "käännytä" yhtäkään vitun vääräleukaista typerää perkeleen villapaitajunttiakaan, ei ketään ensinkään enää KIINNOSTA !!!
Joten te saarnaatte lähinnä jo "käännytetyille" ja muutoinkin "omillenne" ja myös; ette kenellekkään.

Kukaan ei ole KIINNOSTUNUT siitä, jos joku mummu jossain on (ehkä jo höperyyttään?) palkannut jonkun vitun käkkäräpään hottentotin tai lähi-idän karvanaaman avustajakseen.

Big faking diil.
Ai dount GIV a fak ! Ju sii ?!?!

Joillakin on koira !! Sokeilla esim ! Muttei siitäkään laadita joka saatanan VITUN VIIIIKKO(!!!) perkele, jotain uutisjuttua, ja se on sentään saatana KOIRA !!! Eli siis; aika räikeästi ensinnäkin Muslimia älykkäämpi ja miellyttävämpi ja vähemmän haitallinen, olento, ja toisekseen SE osaa SILTI tehdä sen mitä siltä odotetaan eli saatella sitä sokeaa paskaa pitkin katuja ja varoittaa jostain töyssyistä yms skeidaa.
Muslimi taas osaa olla epäilyttävä, suoraan uhkaava, välittömästi RÄJÄHTÄVÄ tai jotenkin vain...."kaukainen" JA epäilyttävä. Tai sellainen vitun mielin-kielin kiilusilmä.
Koira nukkuu, syö, ulkoilee ja paskoo.

*

En voi kuin ihmetellä sitä kuinka KAUAN teitä voi kiehtoa tuo samasta saatanan asiasta jankutteleminen. Vittu että te olette meinaan mieleltänne KÖYHIÄ !! Herran perkele ! Teidän "sielunne" jos teillä sellainen ON, on sellaisen kodittoman "hoobon" mitä Los Änzelesissä pyörii pitkin paskaisia katuja, vastine.
NIIIIN vitun köyhää on sisältönne, nyt ja aina.

Tämä on vain yksi oire ja esiintyöntyvä PIIRRE, siitä mikä on MINULLE sangen SELVÄÄ, mutta joka lienee "täysi mysteeri" ja jotain "hämyisää" lähes kaikille muille; eli että suomalaiset on OIKEASTI aikamoiseen extenttiin RYSSIÄ, ja sikäli siis jo GEENEILTÄÄN SEURAAJIA !! EI mitään vitun "Johtajia" tai edes "itsenäisiä" (joka viittaa eräänlaiseen NEUTRAALIUTEEN jos MINULTA kysytään) vaan nimenomaan SEURAAJIA.
Suomalaiset on SEURAAJA "Kansaa" eli ihan puhdasverisiä Kommareita, kuten P-Koreakin. Mutta suomessa sitä PERFORMOIDAAN vain vähän vähemmän ja vähemmän MUODOLLISESTI ja USEIN, mutta silti....siinä se ON, ihan pinnan alla. Koooooko ajan, kytiksessä.

Kysynkin sinulta Kommari "Hyvä" että; eikö olisi PALJON paljon siistimpää välillä AIHEUTTAA tai TEHDÄ niitä uutisia ITSE, kuin AINA vain "raportoida" sitä mitä joku MUU on sanonut tai TEHNYT tai uhannut sanoa tai tehdä tjns !??!
Eikö !??!

Eikö siis elämän ELÄMINEN olisi khuulimpaa kuin sen tuijottaminen kuinka Amerikassa (jopa vieläkin, vähän) ELETÄÄN ja muualla tuijotetaan sitten SITÄ ?!?

*

Lopettakaa sitten jo kiitos tämä vitun iänikuinen paskanjauhaminen jo Virallisestikin EPÄonnistuneeksi todetusta KOKEILUSTA, nimeltä "Monikulttuurisuus". Ei se siitä pakottamalla parane ja piiskaamalla nouse ja ....millään mitään. Kuollu se on. Ja pysyy. Kuolleen hepan piiskaamisestahan on ihan se sanontakin.

Te olette jo, piti sanoa että "alatte olemaan", mutta siis te olette JO, kuin paska joka ei vain huuhtoudu pois, vaikka kuinka usein vetäisi pytyn. TE olette se perkeleen pökäle joka ei vain osaa upota ja kadota vaikka SE on se AINOA vitun asia mikä siltä vaaditaan ja halutaan ja tarvitaan. Se vain pyörii ja lilluu ja killuu siinä, koska .....koska ...!
Nii ! Koska !

Sanotaanhan sellaistakin tietty, että "SE ei ole uutinen, että koira puree miestä, mutta SE ON jos mies pureekin koiraa" !!
Ja vähän sellainen "fiilis" näistä jutuistanne AINA tulee, että "aha...mies on purrut taas koiraa". Ählämi on käyttäytynyt kuin ihminen tai neekeri EI ole raiskannut tai sytyttänyt jotain lasta tuleen tai viiltänyt itseään ja perhettään partahöylällä naamaan saadakseen monsuunisateen aikaiseksi tjns.


Ai zast dount giv a fak !

Huuhtoutukaa pois vaan.
Siitä vaan. Teillä on sen jälkeen ITSELLÄNNEKIN parempi olo. Mutta koska olette TYHMIÄ, aivan kammottavaan extenttiin, että USKO minua vaan ITSEÄNNE !
Ja SILLÄ TIELLÄ.....siellähän on se Utopia ja onni kuten tiedätte.....

Jopa Jehovat, vittu JEHOVAT !!! Älyää suurimmaksi osaksi, olevansa rasittavia paskasäkkejä, joten ne pysyvät POIS toisten ovilta ja nurkista, eikä TYRKYTÄ tyrkyttämästä päästyäänkin, sitä typerää ja mielisairasta hullua propaganda sontaansa, mutta TE !! Median paskarotat, Marxistit, kiukkupussit idiootit ! TE olette oikein Kusipäitä, paitsi ISOLLA KOOLLA, oikein ANTAUMUKSELLA, vihaa unohtamatta.

Antakaa jo jumalauta vaan olla !! Te olette kuin joku tyhmä hölösuinen paska jossain kentänlaidalla joka huutelee futismatsiin jotain omia kännisiä, tyhmiä kommenttejaan, joita KUKAAN (!!), biliiv mii, ei jaksa eikä HALUA kuunnella / kuulla.
JOS joku HALUAISI selostuksen, hän varmasti kuuntelisi matsinsa radiosta tai tsiigaisi telkasta tjns.
Sen sijaan siis, että kuuntelisi herkeämättä kun joku juopunut reppana, joku elämäänsäkyllästynyt hullu, joka avohoito AA-kerholainen nyhjäke, käy huutelemassa siinä jossain verkkoaidan takana miten "paska numero ysi on!!" tai "kuinka RrrRrrasistisiiii kaikki yleisössä on" tai "kuinka VITUN käännissäääää mää ooon" tjns.


Jos joku ei TYKKÄÄ haitarimusiikista, niin MIKSI te TYRKYTÄTTE hänelle VÄKISIN sitä !?!? Miksi kutsutte häntä anti-haitaristiksi !? Sen sijaan, että kutsuisitte ITSEÄNNE "rasittavaksi tyhmäksi paskaksi" ja hypäisitte Toimituksenne fönäristä katuun.
Ei KUKAAN välittäisi !! Biliiv mii ! Noubadi.

TE olette, vitun reppanat, ITSE tuo pässinpää jota LUULETTE metsästävänne kaikkialta itsenne ULKOPUOLELTA, mutta tsiigatkaa ensin siihen "män in th mirror" tyyppiin.
Sen sijaan, että saarnaisitte siitä muille. Tsiigatkaa huviksenne ensin ite.

Ty.
Ja haistakaa paska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti