lauantai 23. tammikuuta 2016

Napapiirin Sankarit (Turvenuijat) - Elokuva Arvostelu

Juuri sellainen kuin ajattelinkin, välteltyäni sitä NÄIN kauan, eli ihan ....todella, todella tylsä ja mitäänsanomaton suomalainen paska.

Kuvottavan ohjaajan, mitättömän valju leffa.

Tasan 3 naurattavahkoa ohikiitävää hetkeä siinä oli, mutta muutoin tämä oli sitä ihan samaa iänikuista Suomalaista vitun Amatöörimäisyyttä mistä koko tämän pienen ja kurjan Paskan-Maan "elokuvatuotanto" kokonaisuudessaan koostuu.

MITÄÄN todella AIDOSTI  HYVÄÄ täällä ei edelleenkään ole saatu tehtyä ja aikaiseksi. Mutta kieltämättä; sielun tappavalta ja persoonan kiistävältä, kommunistiselta tasapää-pohjalta, onkin helvetin vaikea mitään LUOVAA ja KEKSELIÄSTÄ ja UNIIKKIA ja OIKEASTI VIIHDYTTÄVÄÄ ja HYVÄÄ yms, saada aikaiseksi.
Ja jos jollain ilveellä, IHMEELLÄ, saisitkin, niin senkin todennäköisesti tavalla tai toisella lässäyttäisi joku tyhmä ämmä, joku kotkottava itsekäs tympeän typerä kana, jossain saatanan kommari-komiteassa joka katsoo olevansa se joka SANELEE todellisuuden olemuksen ja sen rajat, KAIKILLE MUILLE olemassaoleville olennoille.
Sellaista on Vasemmistolaisuus / Kommunismi !! Täyttä ja totaalista pahuutta, ja Hybriksen manifestaatio par excellance, ja pienen / nuoren sielun typerää ja kiukkuista sähinää.

Mutta näytän jo eksyneen aiheesta. Eli itse leffasta.
Jos jostain "maininnan arvoista" siinä oli niin ehkä se, että Pamela Tolan Pimppi todella ihan oikeasti NÄKYI siinä !!
(Minullahan on muinainen blogitexti nimeltään "Pamela Tolan Pimppi" !! Mutten muista enää mistä se kertoo ja miksi, ja mistä näkökulmasta jne jne jne...)

Mutta mitään muuta se ei sisällä. Sitä samaa tyerää "peRRRRkele!!" ärräpää-kiroilua, itsetarkoituksena, mitä KAIKKI tässä vitun JUNTTImaassa KOSKAAN tehdyistä audio-visuaalisista tekeleistä sisältää. Kai se on jonkun vitun tunkkaisen pälvikaljun junttiheteron mielestä hauskaa tai jotain. Huu t fak nous.

Leffa sisältää myös "teinikorollan" eli tässä keississä Foord-Sierran, jonka rekkari on "kekseliäästi" TIS-5I. Wuuuuuuu-huuu !!
Jos tuolla "oscarbeitillä" tule Oscaria niin.....milläs sitten !?!?

On 3 tyhmää tai tyhmäksitekeytvää Perus-Suomalaista-Junttihetero-Kloppia/nuoratamiestä/sälliä, joita paimentaa hysteerinen nainen, joka on kiukkuinen ja shittiä.

-SPOILERI!!-
Ja joka "yllättää" kaikki, tuomalla esiin, kuin aseena miestä vasaan, olevansa "paksuna".
Uuuuhh !! A surprise there !

On baaria, on KUVOTTAVAA vitun juntti"musiikkia" - sitä SAAAATANAN perkeleen, jumalauta-paska-helvetti, sitä vitun kännistä ulinaa ja vitun vingutusta sitä jotain "Suomitangoa" tai jotain muuta yhtä kertakaikkiaan etovan kammottavaa saastaa, mille en olisi halunnut altistua enää 1980-luvun TÄLLÄpuolen, kiitos vain vitusti.

On Junttiheteromiehiä jotka baaritappelevat (tapahtuuko sitä TODELLA ?!?! OIKEASTI ?!?! IKINÄ ??!) vain siksi, että sattuivat samaan vitun kuvottavan tunkkaiseen junttien jänhkäkuppilaan, ja olivat yhtä vitun tyhmiä veekereitä Bulgaareja, primitiivisiä kuvottavia Perkeleitä.
Joista yksi näytti kahdellajalallakävelevältä vitun jyrsijältä. Kuin puolitoistametriseltä rotalta.
Yääääk.


Mitä. .. .  .tä.... TÄSSÄ ei ollut okein YHTÄÄN MITÄÄN !!
Eikä sitäkä.

Vittu mitä TÄYTTÄ ja TOTAALISTA PASKAA !! Mitä perkeleen kuvottavaa lahjatonta amatöörinsontaa ja sianpaskaa. Kertakaikkiaan tyhmää !!
Kertakaikkiaaan tyhmää, silsaa.

Vastenmielistä !!! Kuten olin päätellyt jo leffan kannesta ja trailerista, mutta alennuin kuitenkin "mielenkiinnosta" tämän tarkistamaan, josko olisi kerrankin luvassa edes JOKIN positiivinen yllätys.
No, mutta: ei ollut.
Välttäkää kuin ruttoa.

P.s Toisaalta; onhan tässä SE, että tämä sai Reni Harlinin näyttämään Ridli-vitun-Skotilta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti