torstai 21. tammikuuta 2016

Suihketta Naisille

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012020987443_uu.shtml

Kun kuulette AINA ja TOISTUVASTI tämän, että "kytät ovat idiootteja"....    . .....nin tässä on taas vain YKSI syy lisää.

Kuten TAAS näette, jos näette, vaivaa Kyttää PALJON enemmän "kansalaisen" VAPAUS ja oikea KYKY OIKEAAN ITSEPUOLUSTUKSEEN kuin kyseisen hoi polloin muulin henki tai immenkalvo tai muu vastaava höynä.

Henkilö jota OIKEASTI KIINNOSTAA toisten ihmisten TURVALLISUUS yms jne, ANTAISI ilmaiseksi heille; paitsi NEUVOJA kuten minä, ASEITA !! Kuten....ei juuri kukaan, koskaan.
Koska SE ei ole tietenkään VALLANHALUISTEN VALEHTELEVIEN KUSIPÄISTEN MANIPULAATTORIEN "intresseissä".

Idea on siis kategoriaan "liian järkevää ja hyvää toteutuakseen" kuuluva, ellei asialle oikeasti TEHDÄ jotakin !! Siis SINÄ !! Sinä laiska paska joka tätä luet, JOS luet (lukeeko tätä todella joku?!...hahahahahaaa) SINÄ joutuisivat oikeasti vähän TOIMIMAAN ja edes kannattamaan asiaa JOS haluaisit sen toteutuvan.
SINUA, ei edusta KUKAAN !! Vitun idiootti. Muu kuin SINÄ ITSE. JOS SIIS EDUSTAT !! HUOM !


Toki asiassa on SE, että tottakai ennenpitkää, joku tyhmä horo (esim Anu Saagim tai joku) vetäisi sen savupommin esille ja ruiskuttaisi jonkun onnettoman äijän silmlle vain koska se "kävi hermoon" tjns. Ja joku typerä kälättävä teinikana suihkisi sillä, avec plaisir, teinikloppeja. Mutta niitä voi vain nappaista käkättimeen itse, ja se lienee siinä se tilanne.

Mutta summa summaarum; viis minä(kään) NAISISTA !! Mutta me miehet !!
MEILLEHÄN ne helvetin sumut ja pamput yms kuuluisi OIKEASTI. Kuten te KAIKKI helvetin hyvin tiedätte.
MINÄ ottaisin vastaan ILO-vitun-MIELIN ilmaisen teleskooppipamppuni tai sumun tai jonkin, mutta sitä ei vain jostain syystä......... ikinä kuulu tai näy.

Jos haluatte yhden vaihtoehtoisen idean, joka on sekä kaikenkattavampi ja sikäli parempi, että myöskin KOKO KANSAN suosiossa, niin; ehdotan niinsanotusti vetämään kaikki ählämit markkinoilta !
Siinä se.
Sitten ei olisi NIIN PALJON tarvetta pippureille eikä pampuille, kun ei ole niitä ahdistelijoitakaan ylipäätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti