tiistai 28. lokakuuta 2014

V.H.G.A jakso 5/8

Ville Haapasalo Goes America. Viides jakso päättyi juuri.

Wau !! En tiennyt tai käsittänyt, että inkkarit on NOIN kännissä !! Tsiiiiiisus faking fak !!
Tuo oli jo kännissä !! Tuo vetää jo vertoja jopa itse ryssille !!
Houliii fak.

Ja automobiilinsakkin anastettiin !! Arvasin itse heti, että kyseessä on luultavasti joku nuoriso-ääliöporukka joka on lainannut sitä vähän huviajeluun. Tai tarkemmin sanottuna, tiesin heti kun näin sen kaljatölkkipahvin.

Valitettavasti muukalaisia tai aluksiaan ei kai näkynyt, mutta jokin valo? mikä? Ville ?..... (jos haluaa nähdä jotain muukalaisiin liittyvää, kannattanee suunnata oikeaan vitun UFO-tukikohtien polttopisteeseen eli Edwards Airforce Base nimiseen platsernaan).


Eniwei, minua vähän häiritsee tuossa shoussa tuo Villen taitamattomuus englanninkielen kanssa. Ja se loputon "oukhei...oukhei.......okei...okhein" hokeminen.
Olen itse ihan puhunut vallan!! oikealle Anglo-Saxonille..... englanniksi !!! Ja niille voi sanoa, niitä kuunnellessa esim "yeah" tai "yea" ja "right" tai sitten toki tuon "o.k"nkin jos ihan pakko.

Mutta Ville on kyllä suomalaiseksi hyvin ...olisiko oikea ilmaisu "sosiaalisesti kykenevä" ? tai jokin....lipevä..tai jotain. Siis tarkoittaen, että Wilzu pärjää hyvin ihmis-apinoiden seassa ja on jopa suurinta osaa tapaamistaan Jenkeistä yms -maskuliinisempi ja ehkä snadisti uhkaavampi ja jotenkin... "maailmanmiesmäisempi". Ameriikkalaisethan on lopunkaiken, ainakin suuri osa, hyvin lokaaleja ja sikäli peräkylän juntteja itse!!!! Ei ne mitään Cosmopoliitteja ole. Sen enemäpää kuin suurin osa muistakaan koko hela maailmassa.
(Kaikissa maissa on edelleen se tietty väestön osa, sosiopaatit ja kiipijät ja ihan ehkä jopa "oikealla työllä" rikastuneet, rikkaat mulkut ja siis myös etuoikeutetut! -joilla on varaa tsiigata maailmaa.)

Olisipa Ville treenannut edes vähän enemmän enkkua ennen lähtöä niin tuota sen epävarmaa tankero-sönkötystä ja tunnustelevaa ryssäläisehköä jurnutusta ei tarvitsisi niin hirveästi irvistellä ja välillä vähän hävetä.
Ja ...sanokaa toki jos olen väärässä, mutta olen aika varma, että Villen outo ja tönkkö aksentti taisi tarttua myös siihen "ufo-mieheen" silä sehän alkoi sönkätä sillä samalla tavalla kuin Ville, kuultuaan hetken Villen omaa ulosantia.
Niinkin voi käydä, ja jos käy on se tiedostamatonta (useimmiten!) peilausta. (Psykolooginen termi / jutu. Tsiigaa Guuklesta).

Eikä se Santtafeen äijäkään näyttänyt kovin hyvin haablaavan "omaa" kieltään vaikka on sentään saatana paikallinen!! Ja kuten Villekin totesi, eli se siis on totta!!, siellä kuulee jo enemmän Espanjaa (tai mitä lie hispaani-inkkari-mehikaani sekakieltä onkaan) kuin englantia.

Yksi asia mikä tuosta jäi mieleen, paitsi se joku äitiään porannut inkkari? tai mikä se olikin, niin niin..oli se, että vaikka suomessa on kuinka vitun typerää sakkia ruorissa ja kaikki rempallaan yms, niin täällä ei ainakaan tarvi asua koko ikäänsä kadulla!! Tai jossain jurtassa mäen päällä.
Toisaalta... täällä sekin on varmaankin Lailla kielletty ja rikos, jos joku haluaisi asua vapaana tuolla ulkona ja kierrellä karvahattuisena kulkurina. Siinä on suomen ja amerikan ainakin 1 ero.

Siellä saa olla koditon, joa niin halajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti